HTC EVO 3D - Ekran Jelatini (Filmini) Takayım mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
HTC EVO 3D - Ekran Jelatini (Filmini) Takayım mı?
geçler bende evo 3d var. jelatin taktırmıştım fakat telefonun ekranı biraz soluklaşınca geri söktüm (mat olnlardan). yanlışmı ettim yoksa corning gorilla glass çizilmezmi? nepayım yeniden jelatinlettireyimmi telefonu? (jelatinletince 3d si bozuk görünüyori fakat benim için problem deil zaten pek kullanmıyorum - bu arada telefonu iki yıl kullanmayı planlıyorum). cevap yazın lütfen.

küçük bir ekleme: telefonu genelde cebimde taşıyorum (kılıfıyla) ve onun bulunduğu cepte yanlızca telefon oluyor, peçeteler ve anahtarlar diğer cepte oluyor yani elimden geldiğince özen göstermeye çalışıyorum (ama sakınılan göze çöp batar, yoksa başka bişimiydi o?). ilginiz için sağolun ;)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
çizilmez değil kardeişm ama zor çizilir telefon koyduğun cebine anahtar vs bişey koyma sıkıntı olmaz

15097

15097

Üye
Gorilla glassa camı eğer çok zor çizilir :hmmm

- - - Eklendi - - -

edit: şu 3d telefonları çok merak ediyorum ya :ehe

KayraBey

KayraBey

Üye
Korkma birşey olmaz.

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Gorilla glassa camı eğer çok zor çizilir :hmmm

- - - Eklendi - - -

edit: şu 3d telefonları çok merak ediyorum ya :ehe

hiç merak etme bende zaten 3d olduğu için almadım :naughty:

- - - Eklendi - - -

çizilmez değil kardeişm ama zor çizilir telefon koyduğun cebine anahtar vs bişey koyma sıkıntı olmaz

mesala sendede corning var sen kullanıyormusun?

- - - Eklendi - - -

katılıyorum ama mat deilde incelerden almayı denedin mi

telefoncuda buldukta almadıkmı :)

- - - Eklendi - - -

Alıntı değil, kayrabeyin telrfonundan bahsediyorum :naughty:

abi bu arada "iPhone 5S 512gb" ne oluyo :D

PriveT

PriveT

Üye
Hem ozen gosteriyormussun, hem de 2 yil kullanacakmissin. Valla bence hic gerek yok o zaman. Madem ki goruntude bozukluk yasiyorsun hic takma bence.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben koruyucusuz kullanıyorum.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Eğer her yönü ile iyi bir film istiyor isen IPG film almalısın ama fiyatı biraz tuzludur ama ömürlüktür.

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Eğer her yönü ile iyi bir film istiyor isen IPG film almalısın ama fiyatı biraz tuzludur ama ömürlüktür.

ben bizim telefoncularda burak ipg yi düz normal film bile bulamıyorum :D nette kredikartı bilgilerinide vermek istemiyorum. onu nerden bulcam?

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
ben bizim telefoncularda burak ipg yi düz normal film bile bulamıyorum :D nette kredikartı bilgilerinide vermek istemiyorum. onu nerden bulcam?
İnternetten büyük ihitimalle alabilirsin veya çarşıdan bulabilirsin ama kesinlik veremem.İnternette çok var ve kart numaramı ben sıkça veriyorum bir sorun yok :D

61semih

61semih

Üye
internetten alışverişte tek problem ürünün kargolanmasında felan yaşanır geç gelir hatalı urun gelır gıbı rıskler var ama kredı kartı bilgilerini alışveriş yaptığın sitede göremiyor :oke: için rahat olsun bu konuda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt