BlackNinja03
Üye
sucuklu tost sever misin?
No abim kaşarlı

sucuklu tost sever misin?

Eğer anadolu ise 10.sınıf ta işi sıkı tut 9.sınıfta ders kaçırma 11 ve 12 de de devamı gelir inşallah.

No abim kaşarlı![]()

Ailem Diyor İstedigin Gibi Oku da Bakalım Ne Halt Etcez Simdi![]()
İyi işte en güzeli 
hayır sucuk seviyorsan, o da barsaktan oluyor diyecektim. yapacak birşey yok. ama kokoreç bende sevmem![]()
hayır sucuk seviyorsan, o da barsaktan oluyor diyecektim. yapacak birşey yok. ama kokoreç bende sevmem![]()

Bizde 6 saate düştü ben de zor yırttım valla hazırlık okumak ölüm
Yaşar şanslı bizim dönemimizde 9. sınıfda 10 saat ingilizce vardı... Babamdan çok görüyordum ingilizce hocasını![]()

:d :d
yaşar şanslı bizim dönemimizde 9. Sınıfda 10 saat ingilizce vardı... Babamdan çok görüyordum ingilizce hocasını :d
Sucuğun dış kabuğu bağırsaktır.Abi ciddimisin ?
Hoşbulduk kardeşim iyidir sen nasılsın şu kuzum lafını deme
Hoş geldin kuzum nasılsın ?![]()

Bizde 6 saate düştü ben de zor yırttım valla hazırlık okumak ölüm![]()

Sucuğun dış kabuğu bağırsaktır.

Abi ciddimisin ?
Yok sosis salam severimde onlarr neden yapılıyo![]()
![]()
6 Saat Kuran 5 Saat Arapça 4 Saat matematik bizde 15 dersimiz var sizin kaçki![]()

Tehlike ";4948230][COLOR=DarkRed][SIZE=3] Hoşbulduk kardeşim iyidir sen nasılsın şu kuzum lafını deme :D Valla benimde canım çekti ya kokoreç yada çiğ köfte off :D[/SIZE][/COLOR][/QUOTE] Sen sevmiyorsun diye sana inadına diyorum kardeşim :D Kokoreçe bayılırım :eller:[/B][/SIZE][/COLOR] [COLOR="silver' Alıntı:- - - Eklendi - - -
Tehlike ";4948230][COLOR=DarkRed][SIZE=3] Hoşbulduk kardeşim iyidir sen nasılsın şu kuzum lafını deme :D Valla benimde canım çekti ya kokoreç yada çiğ köfte off :D[/SIZE][/COLOR][/QUOTE] Sen sevmiyorsun diye sana inadına diyorum kardeşim :D Kokoreçe bayılırım :eller:[/B][/SIZE][/COLOR] [COLOR="silver' Alıntı:Ama bağırsağın içinden çıkmış oluyorKabuğu soyuyoruz be abim![]()
![]()
Bizde 6 saate düştü ben de zor yırttım valla hazırlık okumak ölüm![]()
Haftalık 35 saat
6 Saat Kuran 5 Saat Arapça 4 Saat matematik bizde 15 dersimiz var sizin kaçki![]()

Evet kuzum
Sen o zaman lise 3 e mi geçtin kuzum ?
Sen sevmiyorsun diye sana inadına diyorum kardeşimKokoreçe bayılırım
- - - Eklendi - - -
Ama bağırsağın içinden çıkmış oluyor![]()
bir daha zor yerim.Kabuğu soyuyoruz be abim![]()

Haftalık 35 saat
- - - Eklendi - - -
Evet kuzum![]()