“Oyuna gelme Hamit!”

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
“Oyuna gelme Hamit!”

Altıntop kardeşleri küçüklükten beri tanıyan Schalke’nin eski idarecisi Adem Çukur, Hamit’e tavsiyelerde bulundu.

Hamit-Halil Altıntop kardeşleri küçüklüklerinden beri tanıyan, futbola kazandırılmalarında büyük katkıları olan Schalke’nin eski yöneticisi ve şu andaki başkan danışmanı Adem Çukur BUGÜN’e konuştu.

Halen Real Madrid ile sözleşmesi devam eden gurbetçi futbolcuya tavsiyelerde bulanan Çukur, “Hamit oyunlara gelmesin. Her şey para değil. 3-5 kuruş fazla para alacağım diye kendisini feda etmeyeceğini biliyorum. Futbol oynayan bir takımda olmalı” diye konuştu.

Transfer böyle olmaz Galatasaray’ın Avrupa’da tanınmış bir kulüp olduğuna dikkat çeken Çukur, “Avrupa’da Türk futbolu dendiğinde akla Galatasaray geliyor. Hamit ile Fenerbahçe’nin anlaşması kolay değil. Aziz Yıldırım da çıktı, Fenerbahçe iyiden iyiye Hamit’in peşine düştü. Kulüpler birbirlerinin işini bozarak transfer yapmamalı.

Rakibinin talip olduğu futbolcuya daha fazla para vererek futbolcu alınmaz. Gidip daha güçlü, farklı bir futbolcu transfer etsen ya. Geçmiyor bu işlerin modası bir türlü. Menajeri Fezali parayı çok fazla seviyor. Mesut Özil de bir zamanlar onunla çalışıyordu. Onun bu huyunu görünce kovdu. Mesut artık babasıyla çalışıyor” şeklinde konuştu.

Terim çok sever Hamit’in Terim’e büyük saygısının olduğunu belirten Çukur, “Hamit Galatasaraylı. Fatih Terim’i çok sever ve onu kıramaz. Bir de Abdürrahim Albayrak faktörü var. Şeker gibi adam. Dünyada hangi takımda onun gibi bir yönetici var?

Futbolcuların her sorunuyla ilgileniyor. Sergen gibi bir adama futbol oynattı Abdürrahim Albayrak. Bunları zamanında ben Hamit’e de söylemiştim, şimdi bir daha hatırlatayamı dedim” ifadelerini kullandı.

clawiss

clawiss

Üye
hamit de sıktı artık geleceksen gel gelmeyeceksen gelme arkadaş bu kadar basit şu transfer konusunda çok beceriksiz bi yönetime sahibiz

frk uzn

frk uzn

Üye
beceriksiz değil sadece acele etmiyoruz acele etseydik tüm paralarımızı kaptıracaktık
fatih terim istemiş yavaş davranılmasını.
meloylada anlaştık bugünde assaidi açıklanacak.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Harbi çok güldüm bu habere ...:D

clawiss

clawiss

Üye
ben assaidi gibi 2. sınıf bi topçu istemiyorum alınacaksa amrabat gibi güçlü ve teknik bi adam alınsın

frk uzn

frk uzn

Üye
kardeş haklısında yönetim zaten vazgeçti assaididen sorunluymuş disiplinsiz

odeğil önemli olan 2 ci sınıf topcu alıp yetiştirip kullanmak veya satmak

burakkk97

Üye
kardeş haklısında yönetim zaten vazgeçti assaididen sorunluymuş disiplinsiz

odeğil önemli olan 2 ci sınıf topcu alıp yetiştirip kullanmak veya satmak

Aynı fikirdeyim. :oke: Porto gibi olmalıyız.

• Beğen
Tepkiler: frk uzn
seribro

seribro

Üye
bir fenerli olarak gelmesini hiç istemem mübarek adam sanki messi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...