Jailbreakli Iphone 4S mi yoksa androidli SGS III mu???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
Jailbreakli Iphone 4S mi yoksa androidli SGS III mu???
arkadaslar ingilterede kaliyorum ve kendime yeni telefon almayi dusunuyorum. Suan elimde iphone 3gs var. Aklimdaki telefon sgs3 ama kafami karistiran durum ise iphone 4s uygulamalari appstore cok zengin bir magaza biliyorsunuz, ve ozellikle jailbreak yaptiginiz zamanda cok daha keyifli oluyor. Istemediginiz kadar uygulama. Android kullanma sansim olmadi sadece kurcalama sansim oldu ve gordugum kadariyla ucretsiz uygulama gercektende cok ama, ucretli uygulamalarda bir okadar cok hatta daha fazla gibi geldi bana. yani andrioid de appstore gibi jailbreakli uygulama indirebilirmiyiz herhangi bir ucret odemeden. ona gore bu iki telefon arasinda secim yapacagim. Lutfen yurt disinda yasiyorsun hala korsan uygulama kullaniyorsun diye yorumlar yazmayin, Turkiyede nasil sizlere uygulamalar pahali geliyorsa buradada bana ayni sekilde pahali geliyor. Yorumlariniz icin simdiden cok Tesekkur ederim...

TheMadness

TheMadness

Üye
SGS3 her türlü önde bence. Hızı olsun donanımı olsun kaliteli olsun. iPhone 4S yerine daha mantıklı bir seçim yapmış olursun

klongs

klongs

Üye
androidde jailbreak hack vs yapmadan oyun uygulama yükleyebilirsin

amcalu1

amcalu1

Üye
Sgs3 şu an ki en iyi telefon

KayraBey

KayraBey

Üye
Android için uygulama istersen bana gel beni gör :)

Türe

Türe

Üye
Jailbreakli 4s ' i tercih ederim şahsen :oke:

ozan2020

ozan2020

Üye
kardeşim git apple al valla pişman olmasın ben s3 kulanıyorum ihpne 5 cıksın onu alcam samsung yetkili servisi olsun pişman olursun servise verdigine teli ciziyorlar falan ve samsung s3 lte si falan var korede :) 2b ram burda 1 gb şimdi aklın onda klır falan apple al bence pişman olmasın hatta bekle iphone 5 i al

enes122

enes122

Üye
Uygulama konusunda iphone ye bişy diyemem ama gerek oyun OLSUN gerek internet keyfi olsun galaxy s3 u geçemez iphone sonucda kocaman bir ekran ve sağlam bir donanım a sahip dezavantajı varmı var batarya dayanmiyor o kocaman ekrana

ozan2020

ozan2020

Üye
ya s3 var bende ama suna eminimki iphon 5 çıksın s3 biter note 2 bile pert olur ben hiç apple kulanmadım samsungcuydum ama servisler olsun falan bıktım yani

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
samsung lte gelirmi gelmezmi belli degil iphone 5 de kimbilir nezaman cikar :( samsung s3 kullandim enistenin abisi almis biraz kurcaladim cok hos ve cok hizli flash player olmasida beni cok etkiliyor acikcasi. iphone 5 de ciksa 6 da ciksa flash koymayacaklar gerci yavas yavas hersey html5 oluyor ama yinede samsung bir adim onde simdilik. iphone konusunda dedigim gibi jailbreak aklimi cok karistiriyor. yaaa boyle 2 sey arasinda kalmak cok can sIkIcI :( bakalim bu gece karar verecegim ama hangisi :D

- - - Eklendi - - -

vallahi bende burda hic samsung kullanmadim turkiyede kullandim uzun bir sure ama hic servislik olmadim oyuzden bilmiyorum servisleri nasil diye. bir arayine telefon alicaktim bir arastirma yapim dedim herkes samsung servisinden sikayetci. ve hicde kucumsenicek bir durumda degildi bayagi bi sikayetci vardi :( gerci ingilterede durum nasildir bilmiyorum dedigim gibi hic servislik olmadim :D

FeC!

FeC!

Üye
Android kullanıyorum ama hic bir uygulanaya para vemedim. :) Bir cok uygulamayı kullandım hemde :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
One x yada s3.

egzantrik1453

Üye
kardeşim git apple al valla pişman olmasın ben s3 kulanıyorum ihpne 5 cıksın onu alcam samsung yetkili servisi olsun pişman olursun servise verdigine teli ciziyorlar falan ve samsung s3 lte si falan var korede :) 2b ram burda 1 gb şimdi aklın onda klır falan apple al bence pişman olmasın hatta bekle iphone 5 i al
iphone 5'i daha çok beklersin. SGS3 hepsine basar. Hatta sg2 ile iphone 4s yanyana getirip denedim. SG2 bile daha iyi. Uygulamada ise bu forumda yeterince ücretli uygulamayı ücretsiz kullanbiliyorsun. Daha ne olsun....

Suyaka

Suyaka

Üye
Şüphesiz S3.

avcitalip

avcitalip

Üye
bana kalırsa telefonların kralı hTC One X tir ondan daha iyisini görmedim şimdiye kadar beats audio ve tegra GPU su ile çok daha üstün bence eğer 2000 TL lik bir cihaz olacaksa one x ten iyisi yoktur diye düşünüyorum...

Türe

Türe

Üye
bu arada konuyu android bölümüne açarsan objektif cevap alamayabilirsin cep telefonları genel'e taşınmasını rica et ya da oraya tekrardan aç

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
avcitalip

avcitalip

Üye
iphone 5'i daha çok beklersin. SGS3 hepsine basar. Hatta sg2 ile iphone 4s yanyana getirip denedim. SG2 bile daha iyi. Uygulamada ise bu forumda yeterince ücretli uygulamayı ücretsiz kullanbiliyorsun. Daha ne olsun....

eğer android uygulamalarda sıkıntı yaşarsan apkmania diye bir site var oradan bedavaya sömürebilirsin:oke:

Symbianize

Symbianize

Üye
Jailbreak 4S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt