KacakMazot
Üye
Jailbreakli Iphone 4S mi yoksa androidli SGS III mu???
arkadaslar ingilterede kaliyorum ve kendime yeni telefon almayi dusunuyorum. Suan elimde iphone 3gs var. Aklimdaki telefon sgs3 ama kafami karistiran durum ise iphone 4s uygulamalari appstore cok zengin bir magaza biliyorsunuz, ve ozellikle jailbreak yaptiginiz zamanda cok daha keyifli oluyor. Istemediginiz kadar uygulama. Android kullanma sansim olmadi sadece kurcalama sansim oldu ve gordugum kadariyla ucretsiz uygulama gercektende cok ama, ucretli uygulamalarda bir okadar cok hatta daha fazla gibi geldi bana. yani andrioid de appstore gibi jailbreakli uygulama indirebilirmiyiz herhangi bir ucret odemeden. ona gore bu iki telefon arasinda secim yapacagim. Lutfen yurt disinda yasiyorsun hala korsan uygulama kullaniyorsun diye yorumlar yazmayin, Turkiyede nasil sizlere uygulamalar pahali geliyorsa buradada bana ayni sekilde pahali geliyor. Yorumlariniz icin simdiden cok Tesekkur ederim...

samsung s3 kullandim enistenin abisi almis biraz kurcaladim cok hos ve cok hizli flash player olmasida beni cok etkiliyor acikcasi. iphone 5 de ciksa 6 da ciksa flash koymayacaklar gerci yavas yavas hersey html5 oluyor ama yinede samsung bir adim onde simdilik. iphone konusunda dedigim gibi jailbreak aklimi cok karistiriyor. yaaa boyle 2 sey arasinda kalmak cok can sIkIcI