cep telefonu tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibrahimkoc_1907

Üye
    Konu Sahibi
cep telefonu tavsiyesi
arkadaşlar benim max 700 Tl verebilirim 700 lira civarı bana ne önerebilirsiniz android li olsun oyun oynayabilecegim interneti hızlı olan bir telefon arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sony - Live With Walkman
Xperia - Ray

ibrahimkoc_1907

Üye
    Konu Sahibi
aklımda galaxy w ver sence o nasıl

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Galaxy W harika ama 700 liranın çok az üstünde o yüzden eklemedim.
Galaxy W düsünüyosan Listene Xperia Neo V de ekleyelim.Bunları arastır birbirine yakın cihazlar içine hangisi yatarsa onu al hiçbiri pisman etmez.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
xperia ray ya da ikinci el temiz neo v

• Beğen
Tepkiler: Isabel

ibrahimkoc_1907

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Xperia Neo V.

• Beğen
Tepkiler: StunnerDead ve Isabel
ersinbakar

ersinbakar

Üye
wonder almak şuanlık sizi tatmin etmeyecektir rom olarak kernel olarak yetersiz overlock yapıyorum gene banamısın demiyor hızda artış yok 1.4 ghz var ama 1 i bile kullanamıyorum ekrandan dolayıda hd oyunların büyük bir kısmı hata veriyor onun için sağlam apk bulayım diyorsun birda bakmışın açmıyor giden kotaya yazık :D benim önerim 2. el nexus var nette karıştır onlardan bir tane al yok sıfır istiyorum dersen xperia arc s i araştır üzerine biraz koyarsın ama oyun için birebir. hdmı girişi sayesinde dev ekranda asphalt 6 keyfini yaşarsın :D dehşet.

R.A.M

R.A.M

Üye
Bir 50 daha koyabilirsen neo v al bir 50 100 daha koyarsan arc s al :) bütce biraz arttı ama :dry: ikiside pişman etmez seni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt