Microsoft Outlook Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adilx05

Adilx05

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft Outlook Sorun
Arkadaşlar Microsoft Office 2010u Kurdum Ama Outlooku Her Açtığımda Setup Açılıyor Ve Yeniden Başlatmamı İstiyor En Az 20 defa Başlattım Hep Aynı Şeyi Yapıyo Bunu Nasıl Düzeltebilirim ???

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Arkadaşlar Microsoft Office 2010u Kurdum Ama Outlooku Her Açtığımda Setup Açılıyor Ve Yeniden Başlatmamı İstiyor En Az 20 defa Başlattım Hep Aynı Şeyi Yapıyo Bunu Nasıl Düzeltebilirim ???

Yukledigin office 2010 lisansli surum mu, yoksa katilimsiz, vb. diye 'den indirdigin bir surum mu?

PriveT

PriveT

Üye
Bence ofisi bi komple kaldirip tekrar yuklemeyi dene. Yine ayni sorun olursa ve ofisin orcinal degilse baska bir kurulum cd`si dene. Yine olmadi bilgisayara format at :)

Adilx05

Adilx05

Üye
    Konu Sahibi
Yukledigin office 2010 lisansli surum mu, yoksa katilimsiz, vb. diye 'den indirdigin bir surum mu?
Lisanslı Sürüm :oke:
Bence ofisi bi komple kaldirip tekrar yuklemeyi dene. Yine ayni sorun olursa ve ofisin orcinal degilse baska bir kurulum cd`si dene. Yine olmadi bilgisayara format at :)
Komple Kaldırıp Yeniden Yüklemeyi 3-4 Defa Yaptım Yine Sonuç Değişmedi :oke:
Bi Bilen Yok Mu Başına Gelipte Çözebilen :oke:

PriveT

PriveT

Üye

Komple Kaldırıp Yeniden Yüklemeyi 3-4 Defa Yaptım Yine Sonuç Değişmedi :oke:
Bi Bilen Yok Mu Başına Gelipte Çözebilen :oke:

O zaman bence care bilgisayara format atmak.

- - - Eklendi - - -

Tabi birisi daha once basina gelipte buna sebep veren baska bir seyi tespit ettiyse ayri, biraz daha beklemekte fayda var :) Pek buyuk bir ihtimal gormesemde...

Adilx05

Adilx05

Üye
    Konu Sahibi
O zaman bence care bilgisayara format atmak.

- - - Eklendi - - -

Tabi birisi daha once basina gelipte buna sebep veren baska bir seyi tespit ettiyse ayri, biraz daha beklemekte fayda var :) Pek buyuk bir ihtimal gormesemde...
Şu Anda Bende O İhtimali Gözden Çıkardım Bakam Şu benim Hddyi Bulabilirsem Oraya Yedekleyecem Bilgileri Fazla Döküman Var Format Atarsam Hepsi Gidecek ( Tek Yerel Disk Kullanıyorum ) :oke:

PriveT

PriveT

Üye
Şu Anda Bende O İhtimali Gözden Çıkardım Bakam Şu benim Hddyi Bulabilirsem Oraya Yedekleyecem Bilgileri Fazla Döküman Var Format Atarsam Hepsi Gidecek ( Tek Yerel Disk Kullanıyorum ) :oke:

Bence yanlis yapiyorsun, harddiskini bolmende fayda var.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap

Guzel o zaman. sen her ihtimale karsi yedeklerini al. Yabanci formlarda gezineyim biraz belki benzer problemi yasayan birileri vardir. sonuc cikmaz ve actigin konuya cevap alamazsan temiz bir format cek ve yukle bakalim office 2010 u. duruma gore sonucu bildirebilirsen seviniriz. ;)

Adilx05

Adilx05

Üye
    Konu Sahibi
Bence yanlis yapiyorsun, harddiskini bolmende fayda var.
Yok Ben Bu Şekilde Daha İyi Olduğuna İnanıyorum Diski Bölmüyorum Ve Performansta Düşüş Olmuyo Tavsiye Ederim Ama Size Kalmış Tabi :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt