Arc S veya Neo v

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CrueL_Xp

Üye
    Konu Sahibi
Arc S veya Neo v
Ben arc s ve neo v arasında kaldım.İki telefon arasında tereddütümün tek sebebi Neo v nin grafik yogunlugunun daha iyi olması.Yani gördügüm birkaç yerde bu özellik oyunları açmakla ilgiliymiş.Ben alacagım telefonda çok fazla oyun oynayacagım için burada tereddütüm var.Neo v nin açmadıgı uygulama, oyun yok deniyor.Bu aynı şekilde arc s içinde geçerli mi ? Yani tüm hd oyunları arc s de rahatlıkları oynayabilir miyim ?(Dead Trigger,Nova 3 vb.)
Bu grafik farkını arc s in işlemcisi ve Ram i kapatıyor mu ? Kısacası Arc s te herhangi oyunda veya uygulamada kasma sorunu vesaire yaşar mıyım ?

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Ben olsam arc s i seçerdim ama arc s te ön kamera yok :(

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Arc S için fiyat arastırması yaptın mı?
Neo V ile aralarında nerden baksan 250-300 lira var.Tavsiyem Arc S ama fiyatı büyük handikap.Her özelligi aynı zaten cihazların.Sadece Arc S daha büyük oldugu için ekran olarak ppi sayısı biraz daha az.Bu pek sıkıntı olmaz 233 ppi az bi rakam degil.

Neo V 3.7 inc Arc S 4.2 İnc

CrueL_Xp

Üye
    Konu Sahibi
Arc S için fiyat arastırması yaptın mı?
Neo V ile aralarında nerden baksan 250-300 lira var.Tavsiyem Arc S ama fiyatı büyük handikap.Her özelligi aynı zaten cihazların.Sadece Arc S daha büyük oldugu için ekran olarak ppi sayısı biraz daha az.Bu pek sıkıntı olmaz 233 ppi az bi rakam degil.

Neo V 3.7 inc Arc S 4.2 İnc

Yani ben arc s lede istedigim oyunu her turlu açabilirim oyle degil mi ? Bu grafik hiç bir oyun için sıkıntı yapmaz diyebilir misin ?
Bu arada ilginiz için teşekkür ederim.

Xelord

Xelord

Üye
Neo v de açtığın oyunu arc s de açarsın tabi. Hatta daha iyi açacağını düşünüyorum. Arc s'in işlemcisi daha iyi. Ekranı daha büyük ve daha ince. Neo daha kalın. Benim kanaatim arc s daha iyi eğer para sorun değil diyorsan. Aralarında 300-400lira fark var diye biliyorum

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Arc S tabiki biraz daha iyi açacaktır 400 mhz kadar bi islemci artısı var Arc S'in 1.4 ghz çünki.

aliozak4b

Üye
sony ericssonda şarj az gidiyormuş?

- - - Eklendi - - -

arc ile arc s arasındaki fark ne
ayrıca android market(google play) deki herşey varmı galaxy s2 mi arc s mi

Xelord

Xelord

Üye
arc S 1.4ghz, arc 1ghz işlemciye sahip.Pek de fark yok işlemci dışında diye biliyorum.
galaxy s2, arc s den daha iyi tabi ki. Galaxy s2 çift çekirdek, arc s tek çekirdek. Galaxy s2 1gb ram, arc s 512mb ram. Başka artıları da vardır tabi. Ama fiyatı da daha fazla tabi.

nofear3458

nofear3458

Üye
arc s kesinlikle üstün öncelik olarak tercih edilmesi gereken bir cihaz 1.4 ghz işlemci var
+ tasarımı mükemmel
+ 8.1 mp exmor sensörlü kamerası var
+ büyük ekran istiyorsan 4.2 inç
telefonu daha bugün aldım detaylı inceleme şansım olmadı öne çıkan artıları bunlar.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
arc s kesinlikle üstün öncelik olarak tercih edilmesi gereken bir cihaz 1.4 ghz işlemci var
+ tasarımı mükemmel
+ 8.1 mp exmor sensörlü kamerası var
+ büyük ekran istiyorsan 4.2 inç
telefonu daha bugün aldım detaylı inceleme şansım olmadı öne çıkan artıları bunlar.

Fiyat ne dostum ve nerden aldın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt