ekran ışığı sönmüyor...

Sponsorlu Bağlantılar

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
ekran ışığı sönmüyor...
701 kullanıyorum, telefonu kapatıp açtığım zaman tuşlar kilitlense bile ekran ışıgı düşük seviyede yanmaya devam ediyor. Ancak telefonu restart yaptığım zaman düzeliyor ,restart yapmasam öyle yanacak, formatsız ve flashsız çözüm yolu var mıdır???

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ekran ayarlarını kontrol et aydınlatmayla ilgili uygulama yuklediysen o yapabilir

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
yok aydınlatmayla ilgili hiçbir uygulama yok

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yükleyip kaldırmışta olabilirsin bildırim ışıklarıyla ekran ayarlarına bir bak

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
beklemede açık ışığı kapalı, ekran ayarlarındada sorun yok, ekran ışığıyla ilgili hiçbir uygulama da yüklemedim

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
ekran ayarları ile çözülecek bi sorun değil. Bu sorun benim 603um de de vardı defalarca soft format attım fakat düzelmedı. En sonunda hard format attım düzeldi ama market ve video fotoğraf düzenleyici siliniyor telefon hafızasındaki herşey de siliniyor. Ben marketi forumda arayarak buldum kurdun kullandım video ve fotoğraf düzenleyiciyi de forumda bulabilirsin indirip yüklersın hiç ki sorunun kalmaz.

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
ekran ayarları ile çözülecek bi sorun değil. Bu sorun benim 603um de de vardı defalarca soft format attım fakat düzelmedı. En sonunda hard format attım düzeldi ama market ve video fotoğraf düzenleyici siliniyor telefon hafızasındaki herşey de siliniyor. Ben marketi forumda arayarak buldum kurdun kullandım video ve fotoğraf düzenleyiciyi de forumda bulabilirsin indirip yüklersın hiç ki sorunun kalmaz.

formata felan gerek duymadan direkt flash atarak sorunu düzeltebilirim ama atmak istemiyorum, ikidebir flash ikidebir flash telefonun feleği şaşıyor :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
formata felan gerek duymadan direkt flash atarak sorunu düzeltebilirim ama atmak istemiyorum, ikidebir flash ikidebir flash telefonun feleği şaşıyor :)

bilgisayarım olmadığı için flash hakkında bi tecrübem yok:)

uğur e

uğur e

Üye
bende de aynı sorun var.ama pek takıntı yapack bşey dğl ara sıra nadıren oluyor. Ama şöyle bişey de var tele bır ara pcden virus grmşti o gündn snra bu sıkıntı çıkmıştı.temizledm ama azda olsa kalıntı kalmş olablr.

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
bügün böyle bişey olmadı düzeliyor galiba

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bende de şöyle bir sorun çıktı son günlerde telefon görüşmesi yaptıktan sonra kapatınca tuşları kilitlediğimde ekran koruyucu gelmiyor üstte killit simgesi çıkıyor ama ekran ışığıda ev ekranıda öyle duruyor sonra kilidi açıp kapatınca düzeliyor.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bende en son olduğunda telefonu orjinal tel ayarlarına döndürdüm ondan sonra bir daha olmadı

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
son iki gündür böyle yapmıyor artık :naughty:

Takipçi Satın Al

Üst Alt