Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ekran ışığı sönmüyor...
Sponsorlu Bağlantılar
backwater
Üye
Konu Sahibi
ekran ışığı sönmüyor...
701 kullanıyorum, telefonu kapatıp açtığım zaman tuşlar kilitlense bile ekran ışıgı düşük seviyede yanmaya devam ediyor. Ancak telefonu restart yaptığım zaman düzeliyor ,restart yapmasam öyle yanacak, formatsız ve flashsız çözüm yolu var mıdır???
[ENGİN]
Üye
ekran ayarlarını kontrol et aydınlatmayla ilgili uygulama yuklediysen o yapabilir
backwater
Üye
Konu Sahibi
yok aydınlatmayla ilgili hiçbir uygulama yok
[ENGİN]
Üye
yükleyip kaldırmışta olabilirsin bildırim ışıklarıyla ekran ayarlarına bir bak
backwater
Üye
Konu Sahibi
beklemede açık ışığı kapalı, ekran ayarlarındada sorun yok, ekran ışığıyla ilgili hiçbir uygulama da yüklemedim
crazy_oruc
Üye
ekran ayarları ile çözülecek bi sorun değil. Bu sorun benim 603um de de vardı defalarca soft format attım fakat düzelmedı. En sonunda hard format attım düzeldi ama market ve video fotoğraf düzenleyici siliniyor telefon hafızasındaki herşey de siliniyor. Ben marketi forumda arayarak buldum kurdun kullandım video ve fotoğraf düzenleyiciyi de forumda bulabilirsin indirip yüklersın hiç ki sorunun kalmaz.
ekran ayarları ile çözülecek bi sorun değil. Bu sorun benim 603um de de vardı defalarca soft format attım fakat düzelmedı. En sonunda hard format attım düzeldi ama market ve video fotoğraf düzenleyici siliniyor telefon hafızasındaki herşey de siliniyor. Ben marketi forumda arayarak buldum kurdun kullandım video ve fotoğraf düzenleyiciyi de forumda bulabilirsin indirip yüklersın hiç ki sorunun kalmaz.
bilgisayarım olmadığı için flash hakkında bi tecrübem yok
uğur e
Üye
bende de aynı sorun var.ama pek takıntı yapack bşey dğl ara sıra nadıren oluyor. Ama şöyle bişey de var tele bır ara pcden virus grmşti o gündn snra bu sıkıntı çıkmıştı.temizledm ama azda olsa kalıntı kalmş olablr.
backwater
Üye
Konu Sahibi
bügün böyle bişey olmadı düzeliyor galiba
Mad EagLe
Üye
bende de şöyle bir sorun çıktı son günlerde telefon görüşmesi yaptıktan sonra kapatınca tuşları kilitlediğimde ekran koruyucu gelmiyor üstte killit simgesi çıkıyor ama ekran ışığıda ev ekranıda öyle duruyor sonra kilidi açıp kapatınca düzeliyor.
yaren_dede
Üye
bende en son olduğunda telefonu orjinal tel ayarlarına döndürdüm ondan sonra bir daha olmadı