tuvalette 2 sene sıkışıp kalmış!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
tuvalette 2 sene sıkışıp kalmış!!!
ABD'de iki yıl kendini kapattığı tuvaletteki klozete sıkışmış şekilde yaşayan kadın vinçle kaldırılıp hastaneye götürüldü..
Tuvalet klozetine sıkışarak olduğu yerde iki yıl geçiren ABD'li kadın polis tarafından kurtarıldı. Kansas eyaletinde meydana gelen olayda Pam Babcock (35) sevgilisi Kory McFarren'ın evinde tuvalete girdikten sonra bir daha dışarı çıkmak istemedi. Sevgilisinin tüm ısrarlarına karşı içeride kalacağını söyleyen Babcock iki yıl boyunca McFarren'ın kendisine taşıdığı yiyecek ve suyla beslendi. Sevgilisinin ihbarıyla olay yerine gelen ekipler gözlerine inanamadılar. Çünkü Babcock tuvalete sıkışmış hatta vücudu klozetin şeklini almıştı.

BACAKLARI FELÇ OLDU

Kadının bacaklarının da felç olduğu ortaya çıktı. Klozetten kaldıramayacaklarını anladıkları Babcock için vinç getiren polis kadının hastanede kurtarıldığını açıkladı. Açılan soruşturmada polisi aramakta neden iki yıl beklediği incelenen kadının sevgilisi gözaltına alındı

tempestshine

tempestshine

Üye
Gözümde canlandıramadım bile

MasteLaa

MasteLaa

Üye
İnsanların başka ihtiyacı yok zaten yemek,su,tuvalet..

boyabatlım

boyabatlım

Üye
kadının sevgilisi tuvalet ihtiyacını nerede giderdi ki bu iki yıl zarfında :)
Ne acayip insanlar var be arkadaş...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İnanmak istiyorum da bir türlü hayal bile edemiyorum :D

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
ama gerçek :)

pelın_

uatnmıstr sıkıstımburaya demey:)

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
olabilir :)

larten123

larten123

Üye
:hih:

__xXx__

__xXx__

Üye
:hmmm la ne insanlar var

BlackNinja03

BlackNinja03

Üye
ABD'de iki yıl kendini kapattığı tuvaletteki klozete sıkışmış şekilde yaşayan kadın vinçle kaldırılıp hastaneye götürüldü..
Tuvalet klozetine sıkışarak olduğu yerde iki yıl geçiren ABD'li kadın polis tarafından kurtarıldı. Kansas eyaletinde meydana gelen olayda Pam Babcock (35) sevgilisi Kory McFarren'ın evinde tuvalete girdikten sonra bir daha dışarı çıkmak istemedi. Sevgilisinin tüm ısrarlarına karşı içeride kalacağını söyleyen Babcock iki yıl boyunca McFarren'ın kendisine taşıdığı yiyecek ve suyla beslendi. Sevgilisinin ihbarıyla olay yerine gelen ekipler gözlerine inanamadılar. Çünkü Babcock tuvalete sıkışmış hatta vücudu klozetin şeklini almıştı.

BACAKLARI FELÇ OLDU

Kadının bacaklarının da felç olduğu ortaya çıktı. Klozetten kaldıramayacaklarını anladıkları Babcock için vinç getiren polis kadının hastanede kurtarıldığını açıkladı. Açılan soruşturmada polisi aramakta neden iki yıl beklediği incelenen kadının sevgilisi gözaltına alındı

Nerden buluyosun bunları :ehe
Ama yazık felç işi :(

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
sanal alem ayrı bir dünya .. Nette çok dolaşıyorum.işte böyle şeyleri de görünce paylaşımı yapıyorum.

juristokrat

juristokrat

Üye
bence çok bi değişiklik olmamıştır hayatında tuvalete de sıkıştığı için gitmiştir.yani karı herhalükarda sıkışıyor. :)

doctorrr

doctorrr

Üye
te Allahım bu nedir ya :vur

bill_

bill_

Üye
garipp :D

Adilx05

Adilx05

Üye
İki Yıl Hiç Mi Kimse Arayıp Sormadı Bu Kadını :kop:

MuhammedAliAKB

Üye
yazık ya

Symbianize

Symbianize

Üye
Bi yandan yiyo bi yandan töbe ya :D

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
ilginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...