Galaxy W..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bilginona

Üye
Nova 1'i yükledim hiç kasma olmadı ama beğenmedim sildim. Hep aynı mekanlarda savaşıp duruyorsunuz. Nova 3'ü kurdum daha sonra. Direk harici hafızaya kurdu. Hiç kasma yok. Tıkır tıkır oynuyorum. Modern Combat 2 kurdum ama yine kendi hafızasına. Kasma yok ama takılma var. O da can sıkıcı değil. Yani oynanabilirliğini bozmuyor. Kendi hafızasına kurulan oyunlarda kasma oluyor ama harici hafıza kartına kurulan oyunlarda kasma hiç olmuyor. Anladığım kadarıyla dahili hafıza kartı düşük hızda.

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Nova 1'i yükledim hiç kasma olmadı ama beğenmedim sildim. Hep aynı mekanlarda savaşıp duruyorsunuz. Nova 3'ü kurdum daha sonra. Direk harici hafızaya kurdu. Hiç kasma yok. Tıkır tıkır oynuyorum. Modern Combat 2 kurdum ama yine kendi hafızasına. Kasma yok ama takılma var. O da can sıkıcı değil. Yani oynanabilirliğini bozmuyor. Kendi hafızasına kurulan oyunlarda kasma oluyor ama harici hafıza kartına kurulan oyunlarda kasma hiç olmuyor. Anladığım kadarıyla dahili hafıza kartı düşük hızda.
oyunların sd dosyasını hafıza kartına mı taşıyosun?

bilginona

Üye
oyunların sd dosyasını hafıza kartına mı taşıyosun?

Program nereye kuruyorsa orada kalıyor. Taşıma vs. yapmıyorum. Modern Combat 2 direk kendi sd kartına, NOVA 3 ise harici sd karda kurdu dataları. Zaten NOVA 3 1.9 GB veri indirdi. Kendi SD kartına kurma gibi şansı da yok. Dahili SD hafızası 1.7 GB telefonumun.

enes-1907

enes-1907

Üye
wonderin neo v den nesi iyi anlamadım.biri diyoki işlemcisi yeter 1.4,ama bilmiyorki samsung 1 ghz lik işlemciyi overlock ile 1.4 yapmış bunu sende yaparsın al telefonu rootla istersen 1.9 ghz yap,yapan var yani..sonra wonder ile neo v nin ramlar aynı ama wonder kasıyor neden çünkü arayüzü iyi değil ...gta 3 1.4 ghz lik wonderde kasarken neden neo v de nie kasmıyor düşündünüz mü hiç ..çünkü neo v donanımı ile beraber arayüzü cuk die oturmuş..otg hdmı led ekranı saymıyorum bile..

• Beğen
Tepkiler: ulaskorkut07

Neagf

Üye
bana nova 3 lazım arkadaşlar wonderım ıcın çok aradım bulamadım yardımcı olursanız sevınırım

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
telefonu aldigim icin konu kirliligi olmasin.konu kilitlenebilir:locked:

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler..modlar goruyodu boyle ama ediyim madem.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konu sahibi isteği üzere kapatıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt