BlackAsSin S^3 by Hagar006 signed (Beğenme Garantisi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
BlackAsSin S^3 by Hagar006 signed (Beğenme Garantisi)
Siyah severler için gerçekten mükemmel bi tema en azından benim için öyle hayran kaldım benim için kusursuz bi tema.

ikonları çok güzel ve ikon setli hiç eksiği yok bi çok uyglamaya bile ikon eklenmiş. Gerçekten tawsiye ederim pişman olmazsınız önizleme benim telden.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: jatvalca, El~PisToLeRo, yutkun ve 3 diğerleri

'Şeref'

Emekli Yönetici
Anna iconların dan sıkılanlar içinde bir altarnatif, Eline sağlık .:oke:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
AHMED...

AHMED...

Üye
:D nasıl görmedik bu temayı :tşk:

• Beğen
luckysleven

luckysleven

Üye
oncelikle tesekkurler fakat ikon destegi dedigin gibi saglam degil en en basidi opera miniye bile ikon yapmamis yanlis anlama paylastigin temalari hep takip ederim ve begenirim bu kadar iddali baslik atinca yazayim dedim : )

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
oncelikle tesekkurler fakat ikon destegi dedigin gibi saglam degil en en basidi opera miniye bile ikon yapmamis yanlis anlama paylastigin temalari hep takip ederim ve begenirim bu kadar iddali baslik atinca yazayim dedim : )

sende yanlış anlama da kardeş tema çıkalı bir sene olmuş ve anna teması uygulamalar sürekli uid deiştiriyor sonuçta ikonlar uid numaralarıyla eşleştiriliyor o zamanın prolarıyla bu zamanın proları bir deil yani bir senede kaç versiyon atıyo prolar. açıkçası ben sonradan yükleme uygulamalara önem wermem benim için menü ve telefon sistem uygulamaları eksiksiz olsun yeter gerisi boş benim için.

luckysleven

luckysleven

Üye

sende yanlış anlama da kardeş tema çıkalı bir sene olmuş ve anna teması uygulamalar sürekli uid deiştiriyor sonuçta ikonlar uid numaralarıyla eşleştiriliyor o zamanın prolarıyla bu zamanın proları bir deil yani bir senede kaç versiyon atıyo prolar. açıkçası ben sonradan yükleme uygulamalara önem wermem benim için menü ve telefon sistem uygulamaları eksiksiz olsun yeter gerisi boş benim için.

bir dakika ya ben tarihlere bakmamisim : )) kusura bakma hocam sen yazinca dikkat ettim 2011 den kalmis : )

• Beğen
yutkun

yutkun

Üye
gercekten kaliteli eline saglık teşekkürler

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
bir dakika ya ben tarihlere bakmamisim : )) kusura bakma hocam sen yazinca dikkat ettim 2011 den kalmis : )

olur böle genel bölümünde belle ew ekran görüntüleri paylaşırken bu temayı kullanmıştım arkadaşların hoşuna gitmiş link istediler onlar öne çıkardı temayı yoksa kimbilir kaçıncı sayfalardaydı :) walla bellede de kullanıyorum şu an ben çok memnunum bütün uygulamalarda ikon olmayabilir ama geri kalanı benim için kalite :)

- - - Eklendi - - -

gercekten kaliteli eline saglık teşekkürler

rica ederim.

jatvalca

jatvalca

Üye
yakışıklı bir tema daha
emeğe saygı kardeşim

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt