Nokia Aslında Akıllı Olup symbian a Devam Etmeliydi.
-Anna
-Bella
-Cinderella
-Daniella
-Ela yada Eliza
-Frencesca
-Gorgia
-Heidi veya Hanna gibi
Symbianlar az Ram ile iş yaparlar. 256 mb ram 500mhz gibi bunu 512 veya 1Gb Ram ve 1Ghz gerçek Cortex A8 olsa baya Tutulurdu.
1-2 Klavyeli model 1-2 Dokunmatik Ufak model ve 2-3 tane Genis Ekranlı Ust model.
Ekran 3.5inch 5mp-Ekran 4 inch 8mp-Ekran 4.3inch 12mp gibi.
Bunu Anlamayan Cahil Arge Departmanına ve Akıl Edemeyen Ceo ya Duyrulur.
Batsınlar Çekilsinler Piyasadan.
Windows Phone falan Hikaye wp7-wp8 masal.
Az Ram ile Symbian s40 larda olmasa Alan olmıyacak.
Mesleğim Bilgisayar Teknik Servis.
O hikayeleri bi okusaydın keşke ne anlatıyorlar diyebak ben üşenmeyip senin yazdığın hikayeyi okudum mesela
Tek atımlık bir mermisi kaldı oda wp8 li telefonlar. ha onlarda da böyle sıtratejik hatalar yaparlarsa kendi keyifleri bilir.üzülerek de olsa batışlarını seyrederim
Mesleğim Bilgisayar Teknik Servis.
Cep Telefoncuda Çalıştım.
Windows 6-6.5 Kullandım.
Makul fiyata 7 olsada Yazılım Guncellemenin Garantisi yok.
Guclu Android tel aldınız diyelim.yazılım 2.2 aninda 3 veya 4 e gecer kullanırsınız.(1GB Ram-1 Ghz islemcili).
O markanın keyfini beklemezsiniz.
Ama windows phone7 var Diyelim 8 olmadıktan sonra 300tl etmez.
Ya firma guvence verecek yada kullanıcılar kolayca Format-Root edip Rom Guncelleyebilecek.
Nokia Bunu beceremedi Kaybetmeye Mahkum.
destegi cabuk birakirlar bence
Her şey bizim içinBırakmazlar zannediyorum.Zaten Nokia olmazsa Jolla var.O olmazsa BlackBerry 10 var.O olmazsa iPhone var.Bunlar da olmazsa Android'li modeller var.

Her şey bizim için![]()

wp8'li nokialar çok tutulur gibime geliyor ama.

bu seferde kesin wp8 li cihazlara destek vermeyeceğiz wp9 çıkacak diye bir açıklama yaparsa şaşırma![]()
Olur mu olur...
bu seferde kesin wp8 li cihazlara destek vermeyeceğiz wp9 çıkacak diye bir açıklama yaparsa şaşırma![]()
O zaman işte, bende Nokia ya desteğimi keserim

Yok yahu zannetmiyorum sonuçta çekirdeğini değiştirmeyeceğine göreO zaman işte, bende Nokia ya desteğimi keserim![]()

Evet doğru bir daha geri dönmek de zor.şahsen bir çok kişi kesti ilişkisini nokiadan
Ben hala bir umut bekliyorum Fatih
Evet doğru bir daha geri dönmek de zor.