Nokia intihar mı etti?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
o haberde meego ve symbiandan bahsedilmiyor elop ve wp ağırlıklı. fakat hisseler konusunda aynı haber. ne bilim gördüm paylaştım işte.

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Nokia Aslında Akıllı Olup symbian a Devam Etmeliydi.
-Anna
-Bella
-Cinderella :)
-Daniella
-Ela yada Eliza
-Frencesca
-Gorgia
-Heidi veya Hanna gibi
Symbianlar az Ram ile iş yaparlar. 256 mb ram 500mhz gibi bunu 512 veya 1Gb Ram ve 1Ghz gerçek Cortex A8 olsa baya Tutulurdu.
1-2 Klavyeli model 1-2 Dokunmatik Ufak model ve 2-3 tane Genis Ekranlı Ust model.
Ekran 3.5inch 5mp-Ekran 4 inch 8mp-Ekran 4.3inch 12mp gibi.
Bunu Anlamayan Cahil Arge Departmanına ve Akıl Edemeyen Ceo ya Duyrulur.
Batsınlar Çekilsinler Piyasadan.
Windows Phone falan Hikaye wp7-wp8 masal.
Az Ram ile Symbian s40 larda olmasa Alan olmıyacak.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia Aslında Akıllı Olup symbian a Devam Etmeliydi.
-Anna
-Bella
-Cinderella :)
-Daniella
-Ela yada Eliza
-Frencesca
-Gorgia
-Heidi veya Hanna gibi
Symbianlar az Ram ile iş yaparlar. 256 mb ram 500mhz gibi bunu 512 veya 1Gb Ram ve 1Ghz gerçek Cortex A8 olsa baya Tutulurdu.
1-2 Klavyeli model 1-2 Dokunmatik Ufak model ve 2-3 tane Genis Ekranlı Ust model.
Ekran 3.5inch 5mp-Ekran 4 inch 8mp-Ekran 4.3inch 12mp gibi.
Bunu Anlamayan Cahil Arge Departmanına ve Akıl Edemeyen Ceo ya Duyrulur.
Batsınlar Çekilsinler Piyasadan.
Windows Phone falan Hikaye wp7-wp8 masal.
Az Ram ile Symbian s40 larda olmasa Alan olmıyacak.

O hikayeleri bi okusaydın keşke ne anlatıyorlar diye ;) bak ben üşenmeyip senin yazdığın hikayeyi okudum mesela

ibo_Star

ibo_Star

Üye

O hikayeleri bi okusaydın keşke ne anlatıyorlar diye ;) bak ben üşenmeyip senin yazdığın hikayeyi okudum mesela
Mesleğim Bilgisayar Teknik Servis.
Cep Telefoncuda Çalıştım.
Windows 6-6.5 Kullandım.
Makul fiyata 7 olsada Yazılım Guncellemenin Garantisi yok.
Guclu Android tel aldınız diyelim.yazılım 2.2 aninda 3 veya 4 e gecer kullanırsınız.(1GB Ram-1 Ghz islemcili).
O markanın keyfini beklemezsiniz.
Ama windows phone7 var Diyelim 8 olmadıktan sonra 300tl etmez.
Ya firma guvence verecek yada kullanıcılar kolayca Format-Root edip Rom Guncelleyebilecek.
Nokia Bunu beceremedi Kaybetmeye Mahkum.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tek atımlık bir mermisi kaldı oda wp8 li telefonlar. ha onlarda da böyle sıtratejik hatalar yaparlarsa kendi keyifleri bilir.üzülerek de olsa batışlarını seyrederim

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve mesut1979

mesut1979

Üye
Tek atımlık bir mermisi kaldı oda wp8 li telefonlar. ha onlarda da böyle sıtratejik hatalar yaparlarsa kendi keyifleri bilir.üzülerek de olsa batışlarını seyrederim

zaten son umudu wp8 artik bicak kemige dayandi ondada birsey olmassa nokianin sonu kacinilmaz olur cünkü bu 2.ceyrekteki zarar 1.ceyrege bakarak dahada fazlaymis.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Mesleğim Bilgisayar Teknik Servis.
Cep Telefoncuda Çalıştım.
Windows 6-6.5 Kullandım.
Makul fiyata 7 olsada Yazılım Guncellemenin Garantisi yok.
Guclu Android tel aldınız diyelim.yazılım 2.2 aninda 3 veya 4 e gecer kullanırsınız.(1GB Ram-1 Ghz islemcili).
O markanın keyfini beklemezsiniz.
Ama windows phone7 var Diyelim 8 olmadıktan sonra 300tl etmez.
Ya firma guvence verecek yada kullanıcılar kolayca Format-Root edip Rom Guncelleyebilecek.
Nokia Bunu beceremedi Kaybetmeye Mahkum.

Nokia nın windows mobilelı cihazı yok ama daha bugün Lumia800 kullandım böyle bi akıcılık yok arkadaş on numara sistem wp8 i düşünemiyorum bile ayrıca şunu da unutmayı Lumia900 wp 7.5 in desteklediği en yüksek donanıma sahiptir wp8 de de Nokia nın böyle bi model çıkaracağını düşünürsek sizin hikayeler olur hayal ;)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MrExpert

MrExpert

Üye
Nokia kendi etti kendi buldu kimse nokia ya birşey yapmadi.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

bu seferde kesin wp8 li cihazlara destek vermeyeceğiz wp9 çıkacak diye bir açıklama yaparsa şaşırma :D

WP 8 de çekirdek değiştiğinden gelmedi windowsun yeni sürümü gelene kadar windows phoneunda çekirdeği değişmeyecek o yüzden rahat ol.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Hocam Lumia almak gibi bi derdim yok zaten 4 aya microsoft desteği kesilecek benim c5-03'üm bile 2 yıldır destekleniyor bi lumia800 10 ay destekleyemediler wp 7.8 den sonra bi şey de gelmeyecek zaten . Kimse kusra bakmasın .

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
SilentOne

SilentOne

Üye
şahsen bir çok kişi kesti ilişkisini nokiadan

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt