[Yeni !] Dead Trigger v1.01 [Tegra 3 Grafikleri] [Loading Yazısında Takılanlar]

Sponsorlu Bağlantılar

DIABLO III

Üye
s.a beyler bende şu sorun var kurarken paket ayrıştırma sorunu gibi bişi diyor neden acaba

yasinzz

Üye
ya wifiden tegra 3 kalitesinde oldumu ?

- - - Eklendi - - -

arkadaslar tegra 3 kalitesi olmadan calistirdim sonra tegra 3 yapim dedim sildim yeniden yukledm am tegra apk sini attm bu sefer apk yi yuklemiyor 7 gb bos alan var yer yok diyor :D tlfn s2

gkhnccn

Üye
Tşkler Eline saglık bunu arıyordum bende..

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bende dead trigger uygulaması beklenmedik biçimde durdu.lutfen yenıden deneyiniz diyor .. Nedendir acaba ?

zazian_12

Üye
Tegragrafikli mod, Galaxy Note'da sorunsuz şekilde çalışıyor. Teşekkürler.
Bu arada, grafikler ps3'e rakip.

yasinzz

Üye
bi cevap verin ya apk yi yuklemeye bastigimda paket ayristirma sorunu fln diyor ama soyle birsey varki ilk yaptigimda tegrasisi yuklemistm calisti sonra sildm bida ne tegrali nede tegrasiz yukleyebildm tel s2

kaan48300

kaan48300

Üye
Samsung Galaxy R i9103 sorunsuz calisti tesekkurler

imfrommoon

Üye
Söylenen her şey yaptım apk yı indirdim yükledim sd dosyasını indirip Android içinde oluşturduğum obb klasörüne attım..oyuna girmeye çalışınca 90 mb lik dosyayı tekrar yükleme çalıştı..yükle diyince çıkan mesaj "muhtemelen oyunu satın almadığınızdan dolayı yükleme başarısızoldu " çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olsun..

- - - Eklendi - - -

Söylenen her şey yaptım apk yı indirdim yükledim sd dosyasını indirip Android içinde oluşturduğum obb klasörüne attım..oyuna girmeye çalışınca 90 mb lik dosyayı tekrar yükleme çalıştı..yükle diyince çıkan mesaj "muhtemelen oyunu satın almadığınızdan dolayı yükleme başarısızoldu " çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olsun..

hitmachine16

Üye
Teşekkürler motorola atrixde çalıştı. Hem de high ayarda kasmıyor oyun. Bu arada 90 küsür mblık dosyayı telefonun hafızasındaki android/obb klasörünün içine atın. hafıza kartına öyle bir klasör oluşturunca oradan görmüyor. Sadece atrix için geçerli olabilir bu yazdığım.

sek00

sek00

Üye
Google playde desteklenmiyor yazıyor. İndirsem oynayabilir miyim?

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Apk dosyası:

1.
2.
3.

SD Dosyası:

1.
2.

Teşekkür ederim. Eline sağlık. Htc one x te sorunsuz calısıyor:)

- - - Eklendi - - -

Google playde desteklenmiyor yazıyor. İndirsem oynayabilir miyim?
Oynayamazsın benim bildiğim :)

- - - Eklendi - - -

Samsung Galaxy R i9103 sorunsuz calisti tesekkurler
kardeş imzanda amsung mu yazıyor yanlısmı görüyorum :naughty:

sek00

sek00

Üye
Yani dene diyorsun. :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Tabi dene bencede :) ama pek ihtimal vermiyorum olcağına

sek00

sek00

Üye
Bende de aynı sorun var loading yazısında kalıyor.

maytrax

Üye
Sony xperıa ray da apk ve sd yı yukledim oyun açıldı ama oyuna girerken loadıng ekranında donup kalıyor.Tegra 3 indermedim bu arada.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

sek00

sek00

Üye
Sony xperıa ray da apk ve sd yı yukledim oyun açıldı ama oyuna girerken loadıng ekranında donup kalıyor.Tegra 3 indermedim bu arada.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Benim ray'de de oldu. Ama sadece bizde değil çoğu kişide böyle.

Whispeя

Whispeя

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar oyun tegra olan telefonlarda normal olarak yüklerseniz acılıyo normal telefonlarda (adreno mali vs ) Chainfire 3D kullanmanız lazım yoksa oyun Loading yazısında kalır.Anlatımı yaparım birazdan.

sek00

sek00

Üye
Arkadaşlar oyun tegra olan telefonlarda normal olarak yüklerseniz acılıyo normal telefonlarda (adreno mali vs ) Chainfire 3D kullanmanız lazım yoksa oyun Loading yazısında kalır.Anlatımı yaparım birazdan.

program root gerektiriyor. sence yapmalı mıyım? yani sonuçta garantisi bitiyor.

Whispeя

Whispeя

Üye
    Konu Sahibi
Bence her android telefon root lanmalıdır :D Tabi sen bilirsin ama custom rom , bazı oyunlar , bazı programlar root istiyor seçim senin.

burakicyar

Üye
Teşekkürler.

Üst Alt