[Yeni !] Dead Trigger v1.01 [Tegra 3 Grafikleri] [Loading Yazısında Takılanlar]

Sponsorlu Bağlantılar

Whispeя

Whispeя

Üye
    Konu Sahibi
[Yeni !] Dead Trigger v1.01 [Tegra 3 Grafikleri] [Loading Yazısında Takılanlar]
Gerekenler : Android 2.2+,Chainfire3D
APK :
SDDosyaları:
Tegra 3 Grafikleri Tüm Telefonlar İçin :
Atılacak yer : /Android/obb/com.madfingergames.deadtrigger/main.10000101.com.madfingergames.deadtrigger.obb
Chainfire 3D :
http://www.maxicep.com/android-modi...-telefonlarda-oynama-chainfire-3d-517683.html

• Beğen
Tepkiler: ilkayjagger, gkhnccn, FeC! ve 3 diğerleri

reaurora

reaurora

Üye
Apk dosyası:

1.
2.
3.

SD Dosyası:

1.
2.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Teşekkürler :oke:

Aynı gün açılan konular birleştirildi.

• Beğen
Tepkiler: CV-Aurora
reaurora

reaurora

Üye
...

canaytekin

canaytekin

Üye
ellerinize saglık harıka oyun

FeC!

FeC!

Üye
Ustad sagol at gibi oyuna benziyor. Hemen Wifi bulmalıyım :ehe

canaytekin

canaytekin

Üye
ben az once yukledım actım grafıklerde bı sıkıntı var golgelenme gıbı garıp bısey oluyor ne yapmam lazım anlamadım farklı apk lerde denedım duzelmedı ??

olciay

olciay

Üye
tesekkurler , Galaxy Note da calısmaktadır ...

FeC!

FeC!

Üye
Ben wifiden indiririm onu. :) pc yok. Herseyim s2. :D

reaurora

reaurora

Üye
ben az once yukledım actım grafıklerde bı sıkıntı var golgelenme gıbı garıp bısey oluyor ne yapmam lazım anlamadım farklı apk lerde denedım duzelmedı ??

tegra 3 olanı yükledin galiba. diğerini dene

canaytekin

canaytekin

Üye
apk olarak mı tegra 3 yukledm? normal apk kullandım ama

reaurora

reaurora

Üye
hmm. ben normal olanı kurdum hiçbir problem yoktu. tegra 3 bozmasını yükledim bazen mukemmel grafikler geldi bazende herşey siyah :D

canaytekin

canaytekin

Üye
hmm. ben normal olanı kurdum hiçbir problem yoktu. tegra 3 bozmasını yükledim bazen mukemmel grafikler geldi bazende herşey siyah :D
markette 1 dolarmıs heralde olmassa yarın satın alcam oyunda cok hosuma gıttı off guzel yapmıslar ısın ılgınc yanı boyutuda kucuk ya da ics yuzunden boyle yapıyor asphalt 6 dada buna benzer bır grafık sorunu olusmustu hadı hayırlısı iyi geceler

24titan

24titan

Üye
çalıştı çok teşekkür ederim...samsung galaxy s

KayraBey

KayraBey

Üye

herokey4435

Üye
s3 ume cok yakısacak :D teşekkurler

tequilaq

tequilaq

Üye
videoyu izledikten sonra ne var ne yok siler gene yükleyip denerim dedim ağzına kadar dolu telefon:) ama 100 mb bile yokmuş allahtan..s2 de direk çalıştırdım yalnız kontrol çok zor novadaki gibi sensörlerle kontrol yok onun dışında gayet güzel oyun

canaytekin

canaytekin

Üye
ya xperia s de baska deneyen yok mu bende grafıkler bı garıp anlamadım gitti baska bı yerden adreno sd dosyası buldum ondada aynı sonuc verdı sınır oldum

Üst Alt