Galaxy W..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W..
arkadaşlar galaxy w almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bazı sorular var:

1-)telefonda oyun oynıyınca-internete vs. girince telefon ısınıyor mu?

2-)telefonun oyun performansı nasıl(gtaIII-modern combat serisi-nova serisi-nfs serisi-gangstar rio-fifa-real racing2-shadowgun vs. bunları açar mı yada kasmadan oynarmıyım?)[not:telefona rom yükleme-root yapma-chainfire3d yükleme işlemlerini yapmıcam.]

3-)forumlarda 1.4ghz tek çekirdek işlemcisine kanma falan diyolar neden?
4-)günde2 saat radyo dinlerim(kulaklıkla),1saat wifiden
internete girerim,1saat oyun oynarım.şarjı nekadar gider?
5-)
internettenindirilen dosyaları veya herhangi bir apkyı kurup uygulamayı açtığımda yüklenen sd dosyalarını nereye kaydediyor telefona mı?sd karta mı?
6-)kulaklığı nasıl?
7-)fotoğraf çekerken odaklı çekiyo ama makro(yakın çekim)yapıyormu?
arkadaşlar eğer galaxy w kullanıp sorularımı cevaplayan olursa çok sevinirim şimdiden herkese :tşk:

enes-1907

enes-1907

Üye
neo v herşeyiyle daha üstün ve kullandığım için tüm sorularını yanıtlarım...

ozakin70

ozakin70

Üye
Yukarıdaki yorumu bi kenara atta şu linke bak

- - - Eklendi - - -

2-)temple run yüklü bende sorunsuz çalışıyor nfs serisi var oda öyle gta 3 yükledim bi ara kasma yaptı ama kafıza kartı aldım ve karta taşıdım oda güzel çalıştı telefondaki kasma uygulama çokluğundan oluyor oyüzden en iyisi kartta
gangstar rio da çalışıyor kasma yok
nova ve modern combat ı denemedim

enes-1907

enes-1907

Üye
Yukarıdaki yorumu bi kenara atta şu linke bak

- - - Eklendi - - -

2-)temple run yüklü bende sorunsuz çalışıyor nfs serisi var oda öyle gta 3 yükledim bi ara kasma yaptı ama kafıza kartı aldım ve karta taşıdım oda güzel çalıştı telefondaki kasma uygulama çokluğundan oluyor oyüzden en iyisi kartta
gangstar rio da çalışıyor kasma yok
nova ve modern combat ı denemedim
,
bence benim yorumu kenara atma arkadaşın birşeyden haberi yok galiba.
wonderin üstün özellikleri 14 mpbs olması ve işlemcinin 1.4ghz olması .
şu anda zaten operatörlerde 14 mpbs desteği yok işlemciye gelincede wonderin işlemci entegresi 1 ghz ama samsung yazılımlarla overlock yapıp onu 1.4 yapmış aynısını yapanlar var overlock ile neo v ye ....neo v nin arayüzü wonderden kat kat iyi ..ve sony 2011 cihazlarının hiçbirinden desteği çekmedi daha ve sony nin kamera ve müzik kalitesini söylemiyorum bile..

• Beğen
Tepkiler: alaStar, Emma-Watson ve ulaskorkut07
avcitalip

avcitalip

Üye
ya radyasyon ne olacak neo v adamı sağır yapar hocam wonder teyzemde var t20 sini satıp wonder aldı çok iyi telefon diyor ama oyun oynamıyor internete bazen giriyor bence wonder da güzel öyle menüde takılmalar falanda yok kamerası falanda güzel çekiyor

ben 2.el s2 alacak olmasaydım şuanda elimde wonder olacaktı...

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
ya radyasyon ne olacak neo v adamı sağır yapar hocam wonder teyzemde var t20 sini satıp wonder aldı çok iyi telefon diyor ama oyun oynamıyor internete bazen giriyor bence wonder da güzel öyle menüde takılmalar falanda yok kamerası falanda güzel çekiyor

ben 2.el s2 alacak olmasaydım şuanda elimde wonder olacaktı...
Bnm icin oyun önemli iste.

abandonware

abandonware

Üye
1-2 yıl işini görür, idare eder = arkadaşta var no problem

nike497

Üye
1) Evet. Ama isinmayan tel yoktur. Azbuz da olsa isinir her tel.
2)Benim de anlayamadigim bu. Telde 1.4 ghz islemci var gpu'su da eski deil gayet yeterli. Ama dedigin turden oyunlardan yer yer verim alamiyorum. Bazen cok kasmiyo diyemicem yani.
3)2. Sorundan sonra sanirim ben de aldiktan sonra aldandim. Cunku telin android surumu ics'e gecmedi. Cok tuhaf deil mi? Arastirdim performanstan diyorlar. E ama daha nice dusuk nitelikte teller ics'e gecti. Yani cok sacma ve dusundurucu.
4)Sarjdan gayet memnunum. Benim arkide neo v var. Teller yaklasik ayni duzeyde calistiginda w'nin daha cok dayandigini soleyebilirim.
5)İste bu W icin cok buyuk bir sorun yani ugrastirio. Tele bir sey yuklediginde onun sd'si direk dahiliye geliyor. Bu cok can sıkıcı.
6)Kulakligi gayet iyi memnunum. (Eski bir Bir nokia X3 kullanicisi olarak soyluyorum bunu)
7) Fotograf cekiminden memnun degilim. 5 MP ama o kadar da iyi degil bence. Ama video dersen baya iyi

Yunkaai

Yunkaai

Üye
wonderin tek eksiği samsung.sony nin telefonu olsa 3-4 yıl kullanılırdı

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Bende neo V yi tercih ettim

bilginona

Üye
1) Telefonuma #####Asphalt 5 ve 6, Assassin's Creed HD, Battlefield BC 2, GTA III, Hero Of Sparta, NFS Hot Pursit, Let's Golf 2 HD, Let's Golf 3 HD, Modern Combat 2, N.O.V.A, N.O.V.A. 3, NFS Shift, Real Football 2012, Six Guns, Splinter Cell HD, Tintin HD ##### oyunlarını yükledim. Sorunsuz bir şekilde oynuyorm. Takılma arada oluyor ama rahatsız edici düzeyde değil.

2) Telefonuna ROOT yapmadan oyunların hepsini aynı anda kurmana imkan yok. Kendi dahili hafızası 1.7 GB. Oyunların hemen hemen hepsinin data dosyaları bu 1.7GB lık hafızaya kaydediliyor. Bende 16GB harici hafıza kartı var ama yalnızca fotoğraf, video vs.'de işe yarıyor.

3) 1.4 işlemci performansında sıkıntı yok.

4) En fazla 2 gün. 3.günü göremezsin.

5) Çalıştırdığın oyuna bağlı. Bazısı direk telefonun hafızasına, bazısı direk harici hafıza kartına, bazısı da (çok nadir) neye kaydetmek istediğini soruyor.

6) Kulaklığı kötü. Deyim yerindeyse tenekeden dinliyorsunuz müziği sanki.

7) Makro çekim özelliği var. Gayet güzel. (10 cm)

Not : Bunları bizzat i8150 kullandığım için yazıyorum.

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
1) Evet. Ama isinmayan tel yoktur. Azbuz da olsa isinir her tel.
2)Benim de anlayamadigim bu. Telde 1.4 ghz islemci var gpu'su da eski deil gayet yeterli. Ama dedigin turden oyunlardan yer yer verim alamiyorum. Bazen cok kasmiyo diyemicem yani.
3)2. Sorundan sonra sanirim ben de aldiktan sonra aldandim. Cunku telin android surumu ics'e gecmedi. Cok tuhaf deil mi? Arastirdim performanstan diyorlar. E ama daha nice dusuk nitelikte teller ics'e gecti. Yani cok sacma ve dusundurucu.
4)Sarjdan gayet memnunum. Benim arkide neo v var. Teller yaklasik ayni duzeyde calistiginda w'nin daha cok dayandigini soleyebilirim.
5)İste bu W icin cok buyuk bir sorun yani ugrastirio. Tele bir sey yuklediginde onun sd'si direk dahiliye geliyor. Bu cok can sıkıcı.
6)Kulakligi gayet iyi memnunum. (Eski bir Bir nokia X3 kullanicisi olarak soyluyorum bunu)
7) Fotograf cekiminden memnun degilim. 5 MP ama o kadar da iyi degil bence. Ama video dersen baya iyi
:tşk: 5.sorun sadece galaxy w de mi böyle yoksa tüm androidlerde mi böyle?

- - - Eklendi - - -

1) Telefonuma #####Asphalt 5 ve 6, Assassin's Creed HD, Battlefield BC 2, GTA III, Hero Of Sparta, NFS Hot Pursit, Let's Golf 2 HD, Let's Golf 3 HD, Modern Combat 2, N.O.V.A, N.O.V.A. 3, NFS Shift, Real Football 2012, Six Guns, Splinter Cell HD, Tintin HD ##### oyunlarını yükledim. Sorunsuz bir şekilde oynuyorm. Takılma arada oluyor ama rahatsız edici düzeyde değil.

2) Telefonuna ROOT yapmadan oyunların hepsini aynı anda kurmana imkan yok. Kendi dahili hafızası 1.7 GB. Oyunların hemen hemen hepsinin data dosyaları bu 1.7GB lık hafızaya kaydediliyor. Bende 16GB harici hafıza kartı var ama yalnızca fotoğraf, video vs.'de işe yarıyor.

3) 1.4 işlemci performansında sıkıntı yok.

4) En fazla 2 gün. 3.günü göremezsin.

5) Çalıştırdığın oyuna bağlı. Bazısı direk telefonun hafızasına, bazısı direk harici hafıza kartına, bazısı da (çok nadir) neye kaydetmek istediğini soruyor.

6) Kulaklığı kötü. Deyim yerindeyse tenekeden dinliyorsunuz müziği sanki.

7) Makro çekim özelliği var. Gayet güzel. (10 cm)

Not : Bunları bizzat i8150 kullandığım için yazıyorum.
:tşk: şu root olayı can sıkıcı :vur

nike497

Üye
:tşk: 5.sorun sadece galaxy w de mi böyle yoksa tüm androidlerde mi böyle?

- - - Eklendi - - -

:tşk: şu root olayı can sıkıcı :vur

Sanirim. Aslinda ben symbiandan androide geceli cok olmadi. Eskisi cok ugrastiriyordu. Androidte rahatladim taa ki su sdye kaydedememe kayasina toslayana kadar.Cok arastirdim Rootsuz 5-6 yontem buldum ama bu telde işe yaramadi hepsi zaten bu tel icin degil genel olarak verilmis ya da ace vb. baska teller icin yapilmis yontemlerdi. Zaten tel cikali da fazla olmadigini dusunursek bu mantikli. Yani uzun lafin kisasi can sıkıcı olsa da root atilmali bence

Otroligt

Otroligt

Üye
oyunlarda sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Menü gecislerinde de sorun yok. Kameraya gelince cep telefonu Fotoğrafçılığı konusunda görebilirsin gayet iyi bence. Istersen pc ye geçince buraya da yüklerim. Bu

bilginona

Üye
Aslında oyun datalarını sd kartına kaydetmesi Android işletim sisteminde ya da telefonda değil. Oyun yapımcılarının kurulum esnasında dataların nereye kurulacağını sormamasında. Yani oyun yapımcılarında. PC'deki oyun ya da programları düşünün. Kurulum esnasında oyunun kurulacağı dizini soruyor. Biz de nereye istersek oraya kuruyoruz oyunu. Kurulumun bize sorması gerekiyor bunu. Symbian'da da aynı şekilde idi. Bazı oyun ve programlar nereye kaydedileceğini sormadan direk telefon hafızasına kuruyor, bazısı da nereye kaydedileceğini soruyor. Kısacası suç işletim sisteminde değil.

• Beğen
Tepkiler: avcitalip

nameoflord

Üye
Bence wonder derim 1.4 ghz işlemcisi yetio yani gta 3 gibi oyunlar felan kasma olmuo ha oluo telefon hafızası dolu oldunda onuda bellek kartına taşıyınca kasma kesiliyor Tek bi kötü yani Şarz süresi başka hiç bi kötü yani yok

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Bence wonder derim 1.4 ghz işlemcisi yetio yani gta 3 gibi oyunlar felan kasma olmuo ha oluo telefon hafızası dolu oldunda onuda bellek kartına taşıyınca kasma kesiliyor Tek bi kötü yani Şarz süresi başka hiç bi kötü yani yok
modern combat serisi-nova serisi falan kasıyo mu?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bide android/data ve gameloft/games dosyası sd kartta mı tel hafızasındamı?

- - - Eklendi - - -

oyunlarda sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Menü gecislerinde de sorun yok. Kameraya gelince cep telefonu Fotoğrafçılığı konusunda görebilirsin gayet iyi bence. Istersen pc ye geçince buraya da yüklerim. Bu
:tşk: çok iyi olur:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt