Nokia'dan bu kez 920, 950 ve 1001 model isimleri sızdı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Nokia'dan bu kez 920, 950 ve 1001 model isimleri sızdı

Kısa süre önce Nokia'nın Device Application Access programında ortaya çıkan Lumia 910 modelinin ardından bu kez 5 yeni model ismi daha sızdırıldı.

Geliştiricilerin mobil uygulamalarını uzaktan farklı Nokia cihazları üzerinde denemelerine olanak tanıyan Remote Device Access (RDA) hizmetinde ortaya çıkan yeni model isimleri Lumia 920, 950, 1001 ve Nokia 510, Belle 805 şeklinde.

Lumia 900 model ismi de ilk olarak bu hizmette ortaya çıktığı için model numaralarının gerçek olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Ancak geliştiricilerin deneme amacıyla sahte Bluetooth kimlikleri kullanmış olması da muhtemel.

Nokia'nın Windows Phone 8 işletim sistemli yeni Lumia'lara hazırlık yaptığı biliniyor. Lumia 920, 950 ve 1001 isimlendirmeleri buna işaret ediyor olabilir. 1001 modelinin bir tablet olabileceği yönünde iddialar da mevcut.

Nokia 510 yeni bir S40 modeli gibi görünüyorken, Belle 805 de Pureview 808 modelinden sonraki Nokia Belle modeli olabilir. Bunlar şimdilik spekülasyon ancak gerçek model isimlerini yıl sonuna doğru öğrenebileceğiz.

(DH)

doctorrr

doctorrr

Üye
:allalla:

hakan_710

hakan_710

Üye
zaten haberde belirtilmiş o isimleri rahatlıkla siz bile değiştirebilirsiniz. ama inşallah doğrudur yeni model gelmesi iyi birşey. O değilde ben 1 aydır RDA ya bağlanamıyorum aranızda kullananlardan sorun yaşayan var mı acaba bilgilendirebilir mi?

vessa

Üye
Symbian tablet dusunmesi bile urkutuyor :) cok agir calisir zaten flash desteyi yok olanda 4,0

handci04

handci04

Üye
nokia lumia 3310 yakında piyasada hadi hayırlısı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia tablet bilgisayar yapacaksa şayet bunu Wp8 ile çıkartmalı,yoksa tırt olur:)

Placebo-

Placebo-

Üye
Hala belle çıkartmayı mı planlıyor?! :@

KayraBey

KayraBey

Üye
:hmmm

khytr89

khytr89

Üye
ya nokia developer ı bir zamanlar uygulama geliştirmek için bende kullandım.. isterseniz herhangi bir n8 in bluetooth adını "nokia lumia 333" yapayım sizde 333 çıkacak diye haber yapın :d:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Symbian tablet dusunmesi bile urkutuyor :) cok agir calisir zaten flash desteyi yok olanda 4,0

Symbian tablet mi? Biri kafama yazılım atsın :D Gerçekten varmı böyle birşey ne zamandır takip edemiyorum da..

codblackops2

codblackops2

Üye
anca isimleri sızar kendileri sızmaz zaten :d:

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye

sanki bundan sonra cikacak android cihazlarda flash olacak. symbian tablet olsa dusunmeden alirim.

Uruloki

Uruloki

Üye
ya nokia developer ı bir zamanlar uygulama geliştirmek için bende kullandım.. isterseniz herhangi bir n8 in bluetooth adını "nokia lumia 333" yapayım sizde 333 çıkacak diye haber yapın :d:

sorun su verilen isimler noktanın isimlendirme sistemine uyuyor yani bir 1001 uymuyor o da denildiği gibi tablet olabilir he isimler tabi değişebilir ama lumia 900 unde burada ilk olarak çıkmasida burda ayrı kanıt

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Android bekliyoruz gerisi hikaye

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia910 lumia900 cikmadan once dolaşan bir isimdi. Hatta lumia900'un pureviewlisi deniliyordu. Ama kesin olan birşey varsa lumia wp serisi isim degiştirmeden lumia olarak devam edecek

anılbaran

anılbaran

Üye
1001 güzel olur inşallah

StunnerDead

StunnerDead

Üye
symbıan lı Tablet pc ?: Oh my god. :oha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt