Ben film izlemeye gidiyorum beyler sonra gelirim :bye:
KayraBey Üye BlueNighT03' Alıntı: Ben film izlemeye gidiyorum beyler sonra gelirim Genişletmek için tıkla ... Adı ne?
BlueNighT03' Alıntı: Ben film izlemeye gidiyorum beyler sonra gelirim Genişletmek için tıkla ... Adı ne?
BlackNinja03 Üye KayraBey' Alıntı: Adı ne? Genişletmek için tıkla ... Titanların Öfkesi Yunan mitolojisi ben acayipim biraz farklı şeyler izliyom
KayraBey' Alıntı: Adı ne? Genişletmek için tıkla ... Titanların Öfkesi Yunan mitolojisi ben acayipim biraz farklı şeyler izliyom
BlackNinja03 Üye KayraBey' Alıntı: Tanrı muhabbetleri çok oluyor böyle filmlerde.İzlemek istemiyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla ... Benim tanrı değil şu 8.sınıfda rollerini canlandırmıştık onun için hoşuma gidiyor tabi tanrı falan yok Allah 1 Dir .Karıştıracak kadar küçük değilim
KayraBey' Alıntı: Tanrı muhabbetleri çok oluyor böyle filmlerde.İzlemek istemiyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla ... Benim tanrı değil şu 8.sınıfda rollerini canlandırmıştık onun için hoşuma gidiyor tabi tanrı falan yok Allah 1 Dir .Karıştıracak kadar küçük değilim
BlackNinja03 Üye codblackops2' Alıntı: Bütün tanrıların Allah belasını versin Genişletmek için tıkla ...
KayraBey Üye Filmdeki replikler çok sakıncalı.Yok tanrı , tanrının oğlu, yarı tanrı muhabbetleri.Sırf bu yüzden ölümsüzleri de izleyemedim.
Filmdeki replikler çok sakıncalı.Yok tanrı , tanrının oğlu, yarı tanrı muhabbetleri.Sırf bu yüzden ölümsüzleri de izleyemedim.
BlackNinja03 Üye KayraBey' Alıntı: Filmdeki replikler çok sakıncalı.Yok tanrı , tanrının oğlu, yarı tanrı muhabbetleri.Sırf bu yüzden ölümsüzleri de izleyemedim. Genişletmek için tıkla ... Ben izledim ama etkilendim diyemem sadece maceracı tavırları saçma yaratıkları hoşuma gdiyor
KayraBey' Alıntı: Filmdeki replikler çok sakıncalı.Yok tanrı , tanrının oğlu, yarı tanrı muhabbetleri.Sırf bu yüzden ölümsüzleri de izleyemedim. Genişletmek için tıkla ... Ben izledim ama etkilendim diyemem sadece maceracı tavırları saçma yaratıkları hoşuma gdiyor
Cezzbedici3 Üye Tuba.Erva' Alıntı: hu huuu Genişletmek için tıkla ... çingene senin ne işin var la burda
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap Cezzbedici3' Alıntı: Sohbetiniz bol olsun arkadaşlar hayırlı sabahlar Genişletmek için tıkla ... sağol reis. sanada hayırlı sabahlar.
Cezzbedici3' Alıntı: Sohbetiniz bol olsun arkadaşlar hayırlı sabahlar Genişletmek için tıkla ... sağol reis. sanada hayırlı sabahlar.