C6-01 v111.040.1511 Final ( güncelleme 01.11.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
hakan usta bişey soracam bu rompatcher sız sistem dosyalarını görebilme olayında cihaz güvenliksiz kalmaz mı?

niye güvenliksiz kalsın romdan birşey silmek mümkün değil en fazla c den birşey silebilirler. O da büyük bir sorun yaratmaz. Ayrıca telefonu kullananlar cfw falan yüklediklerine göre çocuk değil sanırım ne yaptıklarının bilincinde olurlar ve ona göre davranırlar zaten.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr

doctorrr

doctorrr

Üye

niye güvenliksiz kalsın romdan birşey silmek mümkün değil en fazla c den birşey silebilirler. O da büyük bir sorun yaratmaz. Ayrıca telefonu kullananlar cfw falan yüklediklerine göre çocuk değil sanırım ne yaptıklarının bilincinde olurlar ve ona göre davranırlar zaten.
taammam :good:

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
küçük düzeltmeler yapılmıştır. vatana millete hayırlı uğurlu olsun :)

jakobs21

Üye
Tarayıcı sürümünü de 8.3.1.1 yapabilirmisn

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Tarayıcı sürümünü de 8.3.1.1 yapabilirmisn
yapmak birşey deil fakat dediğin sürüm tam anlamıyla fp1 tarayıcısı değil. Anlayacağın sadece görüntü var performans olarak eski sürüm.

escape72

escape72

Üye
kardeşim bi msn açar mısın ?

doctorrr

doctorrr

Üye
yabancı forumlarda paylaşmayı hiç düşündünmü? gördüğüm kadarıyla yabancı forumlardada bulunuyorsun en son symbian developers da gördüm seni :ehe yani diyeceğim c6-01 e cfw hiç yok ayriyetten olan projede iptal edildi (power belle) iptal edildi, konusu kapatıldı falan..onlarda yararlansın bence :D

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
yabancı forumlarda paylaşmayı hiç düşündünmü? gördüğüm kadarıyla yabancı forumlardada bulunuyorsun en son symbian developers da gördüm seni :ehe yani diyeceğim c6-01 e cfw hiç yok ayriyetten olan projede iptal edildi (power belle) iptal edildi, konusu kapatıldı falan..onlarda yararlansın bence :D
ismini bile hatırlamadığım bir sürü yerde üyeliğim mevcut. ama oralarda paylaşmayı hiç düşünmedim. çünkü uğraşacak fazla zamanım yok :D arayan kişi gelsin forumumuzda bulup yararlansın. ;) oralara da konu açmak zor birşey değil fakat konuyu açtıktan sonra ilgilenmesi zor. sürekli konu açıp başı boş bırakan biri de değilm ;)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum cfw kullanmıyorum ama özelliklerini okuyunca kullanasım geldi, ama benim telefonuda baya bir düzenledim belki telefona format atmam filan gerekirse artık senin cfw ye geçerim
emeğe saygı :tşk:

• Beğen
Tepkiler: hakan_710
doctorrr

doctorrr

Üye
ismini bile hatırlamadığım bir sürü yerde üyeliğim mevcut. ama oralarda paylaşmayı hiç düşünmedim. çünkü uğraşacak fazla zamanım yok :D arayan kişi gelsin forumumuzda bulup yararlansın. ;) oralara da konu açmak zor birşey değil fakat konuyu açtıktan sonra ilgilenmesi zor. sürekli konu açıp başı boş bırakan biri de değilm ;)
taammam :good:

suatsari

suatsari

Üye
Denemek için kurdum cfw ni.Ama kalıcı oldu.Gerçekten çok güzel olmuş.Sade ve stabil.Şu ana kadar hiçbir sıkıntı yok.olursa yazarım.Emeğine sağlık...

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Denemek için kurdum cfw ni.Ama kalıcı oldu.Gerçekten çok güzel olmuş.Sade ve stabil.Şu ana kadar hiçbir sıkıntı yok.olursa yazarım.Emeğine sağlık...

teşekkürler. Sorun olursa belirtin en kısa zamanda düzeltirim

doctorrr

doctorrr

Üye
bugün üçüncü günüm cfw ende..ben çok titizim widgetın yazısı hafif kaymış bile olsa şekli bozuk bile olsa sinirimi bozar... ben cihazımı çok zorlarım ve bi şekilde kapanıp açılır ama bunu her cfw de yaşadım ama bunda olmadı öyle bişey :hmmm şu anlık bir bug yok gayet sağlam ve stabil çalışıyor :) ek olarak 15 uygulama (oyun da dahil) yüklemiş olsam da gram kasma yok :) çok :tşk: ellerine sağlık :)

escape72

escape72

Üye
hakan kardeşim eline emeğine sağlık güzel bir cfw reklamsız ve orjinal teşekkür ederiz emeğin için.

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
yükleyip kullandığınız için ben teşekkür ederim arkadaşlar. en ufak hatada zaten düzenleyip upload ediyorum 1 günde 3 kez değiştirmem gerekti geçenlerde şuan ki fw de sorunsuz olanıdır. gözden kaçan birşey olduysa onları da hallederiz hiç sorun değil

• Beğen
Tepkiler: escape72
doctorrr

doctorrr

Üye
bence böyle kalsın yeni modlar widgetlar olursa eklersin :)

Üst Alt