Neo V 4.0.5?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulaskorkut07

ulaskorkut07

Üye
    Konu Sahibi
Neo V 4.0.5?
Arkadaşlar
Sony Xperia Neo V için 4.0.5 ne zaman gelecek bilginiz var mı?4.0.4 kasma sorunundan bıktım.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
4.0.5 diye bi güncelleme yok.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Jelly bean gelecek 4.1 ama o da neo v ye gelmez.

Superfan

Superfan

Üye
O sorun kalacak.Telefonu tekrar 2.3 gingerbread yaprasan tabi kasılmalar azalır.Bunu teknik servise vereceksin ve ya root yapıp önemli yolları takip ederek tekrar gingerbread yükleyeceksin.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Neo V ye geleceğini düşünmüyorum :)

Xelord

Xelord

Üye
4.0.5 diye bir şey var. Sony vermez belki bilmiyorum ama galaxy nexus için filan var diye biliyorum.
Bir de 4.0.4 nasıl kasıyor? Ben de 4.0.4 kullanıyorum, cihaz: Xperia Ray. Neo V ile donanımsal olarak bir farkı yok diye biliyorum. Ben de kasma filan yok. Tek sorunum 2.3 ile oynayabildiğim bazı oyunların ICS ile uyumlu olmaması, oyundan atıyor ya da hiç açmıyordu ben de sildim :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
4.0.5 diye bir şey var. Sony vermez belki bilmiyorum ama galaxy nexus için filan var diye biliyorum.
Bir de 4.0.4 nasıl kasıyor? Ben de 4.0.4 kullanıyorum, cihaz: Xperia Ray. Neo V ile donanımsal olarak bir farkı yok diye biliyorum. Ben de kasma filan yok. Tek sorunum 2.3 ile oynayabildiğim bazı oyunların ICS ile uyumlu olmaması, oyundan atıyor ya da hiç açmıyordu ben de sildim :D
Galaxy nexus için 4.1 değil mi :allalla:

klongs

klongs

Üye
nexustaki 4.1

MoonLife01

MoonLife01

Üye
sorun sende olmasin bebdede ics var ama kasmiyor sadece bazi oyunlari acmiyor.

bu arada jb gelip gelmeyeceği belli degil Ics de gelmicekti ama gelmedi sony süpriz yapa bilir

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Türe

Türe

Üye
4.0.5 adında güncelleme yok yeni güncelleme 4.1.1 kod sürümlü Jelly Bean fakat o da Neo V'ye gelmeyecek büyük ihtimal.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
4.0.5 adında güncelleme yok yeni güncelleme 4.1.1 kod sürümlü Jelly Bean fakat o da Neo V'ye gelmeyecek büyük ihtimal.

Emin misiniz arkadaşlar uyduruk ICS ile kaldık yani :l

Türe

Türe

Üye
Bu bir ihtimal sadece donanımı uygun fakat gelmeyebilir.

TheSandwich

Üye
2011-2012 çikan tüm xperialara 4.1 güncellemesi gelecek.

Türe

Türe

Üye
kaynak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt