İphone 4S mi Galaxy S2 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
  • Beğen
Tepkiler: avcitalip

avcitalip

avcitalip

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
getirtecez keçim :D ne olursa olsun Fatih ben jelly bean için custom rom bile yüklerim hiç problem değil nekadar seri olduğuna bak...
Telefon garanti dışı :kıskıs: Ama haklısın S2 uçar gibi geliyor :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
lionn38

lionn38

Üye
Hemen hemen eşit sayılır iki cihaz ama 4S bazı özellikleri ile biraz daha önce en başta gpu galaxy s2 göre daha güçlü fakat arada 400 - 500 tl gibi fark var bu farkı verebiliyorsan 4S daha mantıklı :good:

Aradaki 400-500 TL farkı verebiliyorsan S3 al dostum hiç uğraşma. Her türlü başarılı.

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
ben en son 4s kullandim. oncelerini bosverin. onun gibi telefon yok.

avcitalip

avcitalip

Üye
4s güzel gibi ama özgür değil dün s3 kullandım almanyadan babamın bir arkadaşının kuzeni getirmiş bence s3 bin kat daha güzel ama s2 ile 4s in yarışabileceğini düşünmüyorum 4s in rakibi s3 tür one x tir :oke:

Türe

Türe

Üye
4s güzel gibi ama özgür değil dün s3 kullandım almanyadan babamın bir arkadaşının kuzeni getirmiş bence s3 bin kat daha güzel ama s2 ile 4s in yarışabileceğini düşünmüyorum 4s in rakibi s3 tür one x tir :oke:
Hayir s3 ve one x in rakibi iPhone 5 olacak :oke:

recask

recask

Üye
ben s2 kullanıyordum şimdi s3 e terfi ettim ipone göre s2 çok daha hafif ve yazılımsal olarak andorid çok fazla gelişiyor aradığın her şey ücretsiz var. Birde telefonu yoğun kullanıyorsan pil problemini unutma s2 de pil değişebiliyor fakat 4s de değişmiyor. America dan kendime s3 abime ıpone 4s aldım fakat kutusunu dahi açmadı s3 görünce şimdi de ıpone 4s i satmaya çalışıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...