nokia 603'te multitouch özelliği var mı?
Tr_SERGEN Üye Metin' Alıntı: nokia 603'te multitouch özelliği var mı? Genişletmek için tıkla ... Var tabiki olmaz mı süper telefon öneririm
Metin' Alıntı: nokia 603'te multitouch özelliği var mı? Genişletmek için tıkla ... Var tabiki olmaz mı süper telefon öneririm
Metin MF Üye Konu Sahibi sergen.eris' Alıntı: Var tabiki olmaz mı süper telefon öneririm Genişletmek için tıkla ... Okul bittiğinden beri çalışıyorum bugün maaşımı aldım, yarın telefonu alıyorum - - - Eklendi - - - bence de o telefon 540 tl ye değer sanırım.
sergen.eris' Alıntı: Var tabiki olmaz mı süper telefon öneririm Genişletmek için tıkla ... Okul bittiğinden beri çalışıyorum bugün maaşımı aldım, yarın telefonu alıyorum - - - Eklendi - - - bence de o telefon 540 tl ye değer sanırım.
Metin MF Üye Konu Sahibi yavuzkaraca' Alıntı: eee hayırlı olsun şimdiden Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler insan kendi parasıyla alınca daha değerli oluyor ya
yavuzkaraca' Alıntı: eee hayırlı olsun şimdiden Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler insan kendi parasıyla alınca daha değerli oluyor ya
Tr_SERGEN Üye Metin' Alıntı: Okul bittiğinden beri çalışıyorum bugün maaşımı aldım, yarın telefonu alıyorum - - - Eklendi - - - bence de o telefon 540 tl ye değer sanırım. Genişletmek için tıkla ... benimde hayalim o teli almak ama önce pc alacam sonra tel şimdiden hayırlı olsun özelliklerine göre süper tel kaçırma
Metin' Alıntı: Okul bittiğinden beri çalışıyorum bugün maaşımı aldım, yarın telefonu alıyorum - - - Eklendi - - - bence de o telefon 540 tl ye değer sanırım. Genişletmek için tıkla ... benimde hayalim o teli almak ama önce pc alacam sonra tel şimdiden hayırlı olsun özelliklerine göre süper tel kaçırma
yavuzkaraca Üye biliyorum bende kendi paramla telefonlarımı alıyorum. En son bu nokia 603 ü aldım. Memnunum şu an .
Metin MF Üye Konu Sahibi sergen.eris' Alıntı: benimde hayalim o teli almak ama önce pc alacam sonra tel şimdiden hayırlı olsun özelliklerine göre süper tel kaçırma Genişletmek için tıkla ... Evet özellikleri araştırdım tam bana göre
sergen.eris' Alıntı: benimde hayalim o teli almak ama önce pc alacam sonra tel şimdiden hayırlı olsun özelliklerine göre süper tel kaçırma Genişletmek için tıkla ... Evet özellikleri araştırdım tam bana göre
Metin MF Üye Konu Sahibi OttomaN TigeR' Alıntı: Hayırlı olsun Metin... Genişletmek için tıkla ... Sağ olasın abim Telefonu alınca Maxi Kutlamalar'da konu açıcam zaten
OttomaN TigeR' Alıntı: Hayırlı olsun Metin... Genişletmek için tıkla ... Sağ olasın abim Telefonu alınca Maxi Kutlamalar'da konu açıcam zaten
Software95 Metin' Alıntı: Okul bittiğinden beri çalışıyorum bugün maaşımı aldım, yarın telefonu alıyorum - - - Eklendi - - - bence de o telefon 540 tl ye değer sanırım. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun güle güle kullan
Metin' Alıntı: Okul bittiğinden beri çalışıyorum bugün maaşımı aldım, yarın telefonu alıyorum - - - Eklendi - - - bence de o telefon 540 tl ye değer sanırım. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun güle güle kullan