[Yeni !] Dead Trigger v1.01 [Tegra 3 Grafikleri] [Loading Yazısında Takılanlar]

Sponsorlu Bağlantılar

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler

PriZm

PriZm

Üye
ilginç oyunun boyutu çok düşük ama grafikler çok güzel :D Teşekkürler:oke:

devilmy

devilmy

Üye
9003 sl sorunsuz çalıştı teşekkurler

Türe

Türe

Üye
:tşk: İlk defa bu kadar iyi bir oyun oynadım telefonda kendi adıma :yuru

custave

custave

Üye
guzel tesekkurler

aşikar53

aşikar53

Üye
:tşk:

wratH!

wratH!

Üye
S3 te sorunsuz çalışıyor. Tegra grafikleri de çok iyi. Teşekkürler.

Berkalp92

Üye
S2 de ilk görevi yapıyorum sonra araba garajda bekliyo seni diyor oyun kapanıyor :(

kaaanp

Üye
oyunun tum versıyonları ındırdım desıre hd ama olmadı telefona soft reset atıyor

sefaletcan

sefaletcan

Üye
ya arkadaşlar benmi anlamıyorum sizmi anlatamıyorsunuz ben yükledikten sonra android \ data da obb. diye klasör çıkmıyor nasıl yapıyoruz bunu bi deyin bakalım :)

mahirbs

Üye
arkadaşlar ben dediğiniz her şeyi yaprım ama hala dosya indirmek istiyor

valent

valent

Üye
Xperia neo LOADING yazısında kalıyor teli kilitliyor batarya çıkarmak zorunda kaldım iki sefer

haydarhaydarrr

Üye
Mrb arkadaşlar bende bir türlü oyunu oynayamadım. Telefonum lg optimus sol e730 android 2.3.4 var 512 mb ram 1Ghz cpu var. Oyun açılıyor bölüm seçme yerine dokunduğum zaman loading deyip kalıyor bekliyorum ya kendini resetliyor telefon yada ben bataryayı çıkarmak zorun da kalıyorum. Bunun bir çözümü varsa yardımcı olabilir misiniz.
[h=3][/h]

reaurora

reaurora

Üye
tegra 3 mod apk yi kullandiysaniz sorun cikarabilir. Normal olani kullandiysaniz bu cihazinizdan kaynaklaniyordur.

arkadax

Üye
ÖNCELİKLE BUNU BİZİMLE PAYLAŞAN ARKADAŞIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÇALIŞTIRAMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN ; sizin telefonda sorun yok yapacağınız şeyler:
1) istediğiniz apkyi indirip kurmak ( p1000 tabletimde fark etmedi ikiside çalışıyor.)
2) sonra sd dosyasını indirip zipden çıkartmak içinden çıkan dosyada iki tane iç içe dosya var yani ilk dosyanın içine girip içindekini obb ye atıcaksınız(BAZI ARKADAŞLAR NEREYE ATACAĞIMI BULAMADIM DEMİŞ DOSYA YÖNETİCİSİNE GİRİP İLK SAYFADAKİ ANDROİD KLASÖRÜNE GİRDİKTEN SONRA obb oluşturun bu kadar :)

UMARIM KARIŞMAMIŞTIR HEPİNİZE İYİ OYUNLAR

NOT:GRAFİK DETAYINI HİGH YAPMAYI UNUTMAYIN

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar ben dediğiniz her şeyi yaprım ama hala dosya indirmek istiyor

ÇALIŞTIRAMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN ; sizin telefonda sorun yok yapacağınız şeyler: 1) istediğiniz apkyi indirip kurmak ( p1000 tabletimde fark etmedi ikiside çalışıyor.) 2) sonra sd dosyasını indirip zipden çıkartmak içinden çıkan dosyada iki tane iç içe dosya var yani ilk dosyanın içine girip içindekini obb ye atıcaksınız(BAZI ARKADAŞLAR NEREYE ATACAĞIMI BULAMADIM DEMİŞ DOSYA YÖNETİCİSİNE GİRİP İLK SAYFADAKİ ANDROİD KLASÖRÜNE GİRDİKTEN SONRA obb oluşturun bu kadar

- - - Eklendi - - -

ya arkadaşlar benmi anlamıyorum sizmi anlatamıyorsunuz ben yükledikten sonra android \ data da obb. diye klasör çıkmıyor nasıl yapıyoruz bunu bi deyin bakalım :)

ÇALIŞTIRAMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN ; sizin telefonda sorun yok yapacağınız şeyler: 1) istediğiniz apkyi indirip kurmak ( p1000 tabletimde fark etmedi ikiside çalışıyor.) 2) sonra sd dosyasını indirip zipden çıkartmak içinden çıkan dosyada iki tane iç içe dosya var yani ilk dosyanın içine girip içindekini obb ye atıcaksınız(BAZI ARKADAŞLAR NEREYE ATACAĞIMI BULAMADIM DEMİŞ DOSYA YÖNETİCİSİNE GİRİP İLK SAYFADAKİ ANDROİD KLASÖRÜNE GİRDİKTEN SONRA obb oluşturun bu kadar

• Beğen
Tepkiler: mahirbs

mahirbs

Üye
ÖNCELİKLE BUNU BİZİMLE PAYLAŞAN ARKADAŞIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÇALIŞTIRAMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN ; sizin telefonda sorun yok yapacağınız şeyler:
1) istediğiniz apkyi indirip kurmak ( p1000 tabletimde fark etmedi ikiside çalışıyor.)
2) sonra sd dosyasını indirip zipden çıkartmak içinden çıkan dosyada iki tane iç içe dosya var yani ilk dosyanın içine girip içindekini obb ye atıcaksınız(BAZI ARKADAŞLAR NEREYE ATACAĞIMI BULAMADIM DEMİŞ DOSYA YÖNETİCİSİNE GİRİP İLK SAYFADAKİ ANDROİD KLASÖRÜNE GİRDİKTEN SONRA obb oluşturun bu kadar :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

ilgilenip cevap yazdığın için çok teşekkürler ama olmuyor telefonda bir sorun yok ama oyunun apk dosyaları uymuyor olabilir sd yi indirmek istiyor indir diyince 2 sn sonra hata veriyor ve bende artık denemiyorum :D yinede saol :D

arkadax

Üye
yok zaten bende de öyle galiba dns değiştirmek gerekiyo ama hiç gerek yok dediğim gibi yaparsanız sd yi burdan indirip obb ye atarsanız çalışır.aynen en başta öyle oluyordu atsam bile 90 mb dosya indirmek gerekiyordu çünkü o dosyayı görmüyor oyun klasörünün içine yanlışlıkla iki tane aynı klasörden açmışlar ilkine girip içindeki dosyayı atarsanız olacaktır =)

• Beğen
Tepkiler: mahirbs

mahirbs

Üye
yok zaten bende de öyle galiba dns değiştirmek gerekiyo ama hiç gerek yok dediğim gibi yaparsanız sd yi burdan indirip obb ye atarsanız çalışır.aynen en başta öyle oluyordu atsam bile 90 mb dosya indirmek gerekiyordu çünkü o dosyayı görmüyor oyun klasörünün içine yanlışlıkla iki tane aynı klasörden açmışlar ilkine girip içindeki dosyayı atarsanız olacaktır =)
saolasın karedş oldu valla :D yapamayan arkadaşlar indirdiğiniz sd yi atacağınız yer = hafıza kartı => ANDROİD => girdikten sonra obb diye dosya açın ve indirdğiniz sd dosyasını oraya atın

- - - Eklendi - - -

şimdide loadinte takıldı be ne biçim oyunmuş çok naz yapıyor :D

emrelives2

Üye
galaxy note sorunsuz oynuyorum. ama bana para ve altın hilesi lazım.. varmı sava game dosyası :) = ?

reaurora

reaurora

Üye
galaxy note sorunsuz oynuyorum. ama bana para ve altın hilesi lazım.. varmı sava game dosyası :) = ?
ben 999999999 yaptım servetimi :D malesef save dosyası falan yok. oyun tek bir dosyadan oluşuyor çünkü. gamecih varsa çok kolay hile yaparsın.

Üst Alt