ÖNCELİKLE BUNU BİZİMLE PAYLAŞAN ARKADAŞIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÇALIŞTIRAMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN ; sizin telefonda sorun yok yapacağınız şeyler:
1) istediğiniz apkyi indirip kurmak ( p1000 tabletimde fark etmedi ikiside çalışıyor.)
2) sonra sd dosyasını indirip zipden çıkartmak içinden çıkan dosyada iki tane iç içe dosya var yani ilk dosyanın içine girip içindekini obb ye atıcaksınız(BAZI ARKADAŞLAR NEREYE ATACAĞIMI BULAMADIM DEMİŞ DOSYA YÖNETİCİSİNE GİRİP İLK SAYFADAKİ ANDROİD KLASÖRÜNE GİRDİKTEN SONRA obb oluşturun bu kadar
UMARIM KARIŞMAMIŞTIR HEPİNİZE İYİ OYUNLAR
NOT:GRAFİK DETAYINI HİGH YAPMAYI UNUTMAYIN
- - - Eklendi - - -
ÇALIŞTIRAMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN ; sizin telefonda sorun yok yapacağınız şeyler: 1) istediğiniz apkyi indirip kurmak ( p1000 tabletimde fark etmedi ikiside çalışıyor.) 2) sonra sd dosyasını indirip zipden çıkartmak içinden çıkan dosyada iki tane iç içe dosya var yani ilk dosyanın içine girip içindekini obb ye atıcaksınız(BAZI ARKADAŞLAR NEREYE ATACAĞIMI BULAMADIM DEMİŞ DOSYA YÖNETİCİSİNE GİRİP İLK SAYFADAKİ ANDROİD KLASÖRÜNE GİRDİKTEN SONRA obb oluşturun bu kadar
- - - Eklendi - - -
ÇALIŞTIRAMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN ; sizin telefonda sorun yok yapacağınız şeyler: 1) istediğiniz apkyi indirip kurmak ( p1000 tabletimde fark etmedi ikiside çalışıyor.) 2) sonra sd dosyasını indirip zipden çıkartmak içinden çıkan dosyada iki tane iç içe dosya var yani ilk dosyanın içine girip içindekini obb ye atıcaksınız(BAZI ARKADAŞLAR NEREYE ATACAĞIMI BULAMADIM DEMİŞ DOSYA YÖNETİCİSİNE GİRİP İLK SAYFADAKİ ANDROİD KLASÖRÜNE GİRDİKTEN SONRA obb oluşturun bu kadar