Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonu garantiye göndericem hackli tel ? orjinal dosyaları ile flashlamam gerekli mi ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SamiMaMi
Üye
Konu Sahibi
Telefonu garantiye göndericem hackli tel ? orjinal dosyaları ile flashlamam gerekli mi ?
Gönderirsem orjinal yazılım atmam mı gerekiyor.
Emrgncy
Üye
Evet orjinal yazılım atman gerekir...
hizan
Üye
hiç gerek yok arkadaşım serviste yazılıma bakmıyorlar bile.
hackli olup olma ması garantiyi hiç bir şekilde bozmaz.
OttomaN TigeR
Üye
Ya bakarlarsa ne olacak? Cfw üçüncü parti yazılıma girer ve farkederler ise cihaz garanti dışına çıkar, arkadaşım sen işini sağlama al orjinal dosyaları flashla.
SamiMaMi
Üye
Konu Sahibi
flashladım beyler orjinal oldumu ki navifirmden 24.1 059D576 dosylarını indirdim dead flash attım ama phoenix usbyi görmedi.ondan önce pr1 e döndüm sonra 059D576 dosyalarını dead flash la attım sorun kalmışmıdır ?
- - - Eklendi - - -
annaya döndü
iboibo90
Üye
arkadaşlar lütfen yardım edin...
telefonum nokia 701 çalınmıştı bulundu ama açıyorum bir iki saniye sonra kapanıyor yine neyden dolayıdır yardımcı olun bilen varsa
arkadaşlar lütfen yardım edin...
telefonum nokia 701 çalınmıştı bulundu ama açıyorum bir iki saniye sonra kapanıyor yine neyden dolayıdır yardımcı olun bilen varsa
flashladım beyler orjinal oldumu ki navifirmden 24.1 059D576 dosylarını indirdim dead flash attım ama phoenix usbyi görmedi.ondan önce pr1 e döndüm sonra 059D576 dosyalarını dead flash la attım sorun kalmışmıdır ?
son yazılımı nasıl yükleyecem hiç açılmıyor şarja koyuyuorum şarj alıyor ama batarya sürekli zayıf akıllı şarjdan doluyor ama açıldıktan sonra hemen kapanıyor yine
SamiMaMi
Üye
Konu Sahibi
Teşekkürler
- - - Eklendi - - -
Son olarak gönderene kadar belle kullanmak istiyorum ama anna nokia suitede güncellemede belle yok.Navifirmde nerde bulacagım dosyaları bunada bi el atarsanız sevirim
Formata ya da flash a gerek yoktu bence onlar zaten hiçbişey bakmadan eğer ki sen format at dediysen onlara kendileri atıyo direk... Uğraşmaya değmezdi bence...
PYTHONs
Üye
anna flasla tele sonrada pc suite dan belle yukle orjinallesir sonrada servise yolla