Black Metal, Endüstriyel metal, Melodic death metal vs senfonik metal dinlerimFavori gruplarım değil ama dinlerim.
Favorilerim: Dimmu Borgir, Children of Bodom, Cradle of Filth, Epica, Rammstein, Metallica, Death
- - - Eklendi - - -
Avatara bakılırsa Paramore'da dinliyorsun. Rock sevmediğim için dinlemiyorum onu daBlack Metal, Endüstriyel metal, Melodic death metal vs senfonik metal dinlerim
Paramore çok severim. Ama dağılması çok kötü oldu.
Hard rock, alternatif rock,heavy metal, senfonik metal, power metal, glam metal, senfonik power metal, dinlerim.
Favorilerin arasında benimde favorilerim var. Rammstein gibi. Metallica'ya hiç ısınabilmiş değilim.
St. Angelina ne bilmem öyle bir şarkısı vardı onu sevmiştim. Arch enemy'de solistin sesini kapatıp dinliyorum.
Tam bir black veil brides hayranıyım. (the legacy şarkısını öneririm.) the birtday massacre(bakınız. Profil müziğim.) emocore gruplarına bayılırım. Fit for rivals hayranıyımdır. 30 seconds to mars, Middle class rut, my chemical romance, panic! At the disco, evanescence, hayranıyımdır gene. Yani gothic rock ve gothic metalde severim. Motörhead yeni dinlemeye başladım mazlum. O şarkıları mutlaka dinleyeceğim. Rock out şarkısı özellikle hoşuma gitti. Bu arada system of a down da favorilerim arasındadır. Unuttuklarım var gibi. 
Angela'nın sesini kapatıp ne anlıyorsun yahu şarkıdanArch enemy'de solistin sesini kapatıp dinliyorum.
O şarkının baharatı
Arch Enemy'nin Nemesis ve My Apocalypse şarkılarını seviyorum 
Angela'nın sesini kapatıp ne anlıyorsun yahu şarkıdanO şarkının baharatı
Arch Enemy'nin Nemesis ve My Apocalypse şarkılarını seviyorum
![]()
Amy lee söylese ondan daha güzel söyler. O kadından dehumanization şarkısında gıcık kaptım. 
Dinlediğin tarzlardan fazla brutal vokal sevmediğin belli zaten![]()
Pantera seviyor musun ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Pantera'nın bu şarkısı çalmayı en sevdiğim şarkılardan biri.
Muhteşemmiş. Daha önce hiç dinlememiştim ama duymuştum. Playlist'imde rahar ilk 15'e girer bu şarkı. Bir tanede benden gelsin bak.![]()
[video=youtube;OsO9wGRf5hI]http://www.youtube.com/watch?v=OsO9wGRf5hI[/video]
Benim için Brutal vokal ve scream metal müzikte mutlaka olmalı
Altta verdiğim şarkı mesela. İstisnalarda yok değil. Mesela senfonik metal olarak epica hayranıyım.
Pantera'nın bu şarkısı çalmayı en sevdiğim şarkılardan biri.
Seninki çok güzel ama adam brutal yapmadığı için içimdeki canavarı uyandıramadıBenim için Brutal vokal ve scream metal müzikte mutlaka olmalı
Altta verdiğim şarkı mesela. İstisnalarda yok değil. Mesela senfonik metal olarak epica hayranıyım.
Bu da Epica. Bu şarkı sayesinde baya bir arkadaşı metalci yaptım
Burutal vokal, solistin yırtınması olayı değil mi?
Verdiğim şarkıda vardı. 2.40 tan sonra başlıyor sanırsam. Ama dur;
Ben hem brutal yapıyorum hem de gitar çalıyorum
6.senenin sonuna geldim bu alanda 
Soyadının baş harfi ne 
Evet bu şarkılarda brutal var ve hoşuma gitti baya![]()
2.şarkıyı çalacağım birazdanBen hem brutal yapıyorum hem de gitar çalıyorum
6.senenin sonuna geldim bu alanda
Benim facede 2000'den fazla metalci arkadaş var aralarında 30 tane falan ezgi var sanırım daha da fazla olabilir yoksa sen onlardan birimisinSoyadının baş harfi ne
![]()
1.5 senedir forumu takip ettiğimi söylemiştim. 

Hay maşallah.S ile başlayan yokmuş zaten en yakın ş var926 ortak arkadaş
![]()

O zaman başlığı metal müzik hayranları diye değiştirmelisin. Çünkü konu başlıkla çok alakasız oldu.
Ayrıca o hatun normalde çok güzel ama değişik bir tarzı var. Lezbiyende olabilir. Bildiğim her lezbiyen pantolon aşığı çünkü
Çok güzelde değil aslında
- - - Eklendi - - -
Ses klipteki gibi değil