Metal Müzik Hayranları \m/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Metal Müzik Hayranları \m/
Forumda benden başka Motörhead ve Theatre Of Tragedy hayranları var mı merak ettim. :) Tanışma amaçlı. :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Yalniz Deqilsin Dostumm ..
Motörhead Hayraniyim Ben ..
Sanirim Kinq Of Kinqs Sarkisini Herqun 2 Defa Dinlerim .. Vede .. The Game .. :)

• Beğen
Tepkiler: Placebo-

Revengeful

Emekli Yönetici
Favori gruplarım değil ama dinlerim.
Favorilerim: Dimmu Borgir, Children of Bodom, Cradle of Filth, Epica, Rammstein, Metallica, Death

- - - Eklendi - - -

Avatara bakılırsa Paramore'da dinliyorsun. Rock sevmediğim için dinlemiyorum onu da :D Black Metal, Endüstriyel metal, Melodic death metal vs senfonik metal dinlerim

• Beğen
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Favori gruplarım değil ama dinlerim.
Favorilerim: Dimmu Borgir, Children of Bodom, Cradle of Filth, Epica, Rammstein, Metallica, Death

- - - Eklendi - - -

Avatara bakılırsa Paramore'da dinliyorsun. Rock sevmediğim için dinlemiyorum onu da :D Black Metal, Endüstriyel metal, Melodic death metal vs senfonik metal dinlerim

Hep metal olmaz, rock'da dinlenmeli değil mi? :D Paramore çok severim. Ama dağılması çok kötü oldu. :( Hard rock, alternatif rock,heavy metal, senfonik metal, power metal, glam metal, senfonik power metal, dinlerim. :D Favorilerin arasında benimde favorilerim var. Rammstein gibi. Metallica'ya hiç ısınabilmiş değilim. :D St. Angelina ne bilmem öyle bir şarkısı vardı onu sevmiştim. Arch enemy'de solistin sesini kapatıp dinliyorum. :D Tam bir black veil brides hayranıyım. (the legacy şarkısını öneririm.) the birtday massacre(bakınız. Profil müziğim.) emocore gruplarına bayılırım. Fit for rivals hayranıyımdır. 30 seconds to mars, Middle class rut, my chemical romance, panic! At the disco, evanescence, hayranıyımdır gene. Yani gothic rock ve gothic metalde severim. Motörhead yeni dinlemeye başladım mazlum. O şarkıları mutlaka dinleyeceğim. Rock out şarkısı özellikle hoşuma gitti. Bu arada system of a down da favorilerim arasındadır. Unuttuklarım var gibi. :hmmm

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Rammstein, Metallica, System of a Down,

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
Arch enemy'de solistin sesini kapatıp dinliyorum.
Angela'nın sesini kapatıp ne anlıyorsun yahu şarkıdan :D O şarkının baharatı :D Arch Enemy'nin Nemesis ve My Apocalypse şarkılarını seviyorum :D

• Beğen
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi

Angela'nın sesini kapatıp ne anlıyorsun yahu şarkıdan :D O şarkının baharatı :D Arch Enemy'nin Nemesis ve My Apocalypse şarkılarını seviyorum :D

O kadın iğrenç metal yapıyor bence. :D Amy lee söylese ondan daha güzel söyler. O kadından dehumanization şarkısında gıcık kaptım. :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Dinlediğin tarzlardan fazla brutal vokal sevmediğin belli zaten :ehe
Pantera seviyor musun ?

• Beğen
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Dinlediğin tarzlardan fazla brutal vokal sevmediğin belli zaten :ehe
Pantera seviyor musun ?

Muhteşemmiş. Daha önce hiç dinlememiştim ama duymuştum. Playlist'imde rahar ilk 15'e girer bu şarkı. Bir tanede benden gelsin bak. :)
[video=youtube;OsO9wGRf5hI]http://www.youtube.com/watch?v=OsO9wGRf5hI[/video]

Revengeful

Emekli Yönetici

Muhteşemmiş. Daha önce hiç dinlememiştim ama duymuştum. Playlist'imde rahar ilk 15'e girer bu şarkı. Bir tanede benden gelsin bak. :)
[video=youtube;OsO9wGRf5hI]http://www.youtube.com/watch?v=OsO9wGRf5hI[/video]
Pantera'nın bu şarkısı çalmayı en sevdiğim şarkılardan biri.
Seninki çok güzel ama adam brutal yapmadığı için içimdeki canavarı uyandıramadı :D Benim için Brutal vokal ve scream metal müzikte mutlaka olmalı :D Altta verdiğim şarkı mesela. İstisnalarda yok değil. Mesela senfonik metal olarak epica hayranıyım.

Bu da Epica. Bu şarkı sayesinde baya bir arkadaşı metalci yaptım :ehe

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi

Pantera'nın bu şarkısı çalmayı en sevdiğim şarkılardan biri.
Seninki çok güzel ama adam brutal yapmadığı için içimdeki canavarı uyandıramadı :D Benim için Brutal vokal ve scream metal müzikte mutlaka olmalı :D Altta verdiğim şarkı mesela. İstisnalarda yok değil. Mesela senfonik metal olarak epica hayranıyım.

Bu da Epica. Bu şarkı sayesinde baya bir arkadaşı metalci yaptım :ehe

İkiside muhteşem şarkılar. Favorim birinci şarkı ama. :D Burutal vokal, solistin yırtınması olayı değil mi? :D Verdiğim şarkıda vardı. 2.40 tan sonra başlıyor sanırsam. Ama dur;

[video=youtube;jXut97F2Qew]http://www.youtube.com/watch?v=jXut97F2Qew[/video]

[video=youtube;CEb3GQqdHD4]http://www.youtube.com/watch?v=CEb3GQqdHD4[/video]

İyi anlaşacağız seninle. :d:

Revengeful

Emekli Yönetici
Evet bu şarkılarda brutal var ve hoşuma gitti baya :D
2.şarkıyı çalacağım birazdan :D Ben hem brutal yapıyorum hem de gitar çalıyorum :D 6.senenin sonuna geldim bu alanda :ehe
Benim facede 2000'den fazla metalci arkadaş var aralarında 30 tane falan ezgi var sanırım daha da fazla olabilir yoksa sen onlardan birimisin :d: Soyadının baş harfi ne :hmmm

• Beğen
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Evet bu şarkılarda brutal var ve hoşuma gitti baya :D
2.şarkıyı çalacağım birazdan :D Ben hem brutal yapıyorum hem de gitar çalıyorum :D 6.senenin sonuna geldim bu alanda :ehe
Benim facede 2000'den fazla metalci arkadaş var aralarında 30 tane falan ezgi var sanırım daha da fazla olabilir yoksa sen onlardan birimisin :d: Soyadının baş harfi ne :hmmm

Gitar çaldığını biliyorum. :D 1.5 senedir forumu takip ettiğimi söylemiştim. :ehe
S baş harfi. :D

- - - Eklendi - - -

Boşuna arama bulamazsın. Tacizlerden dolayı kapattım. :utan

Revengeful

Emekli Yönetici
S ile başlayan yokmuş zaten en yakın ş var :ehe 926 ortak arkadaş :ehe

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Black sevmiyorum yahu :ehe

• Beğen
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Bu konu eskilere gitmemeli. Geleneği devam ettirip yeni bir şarkı paylaşıyorum. Bu şarkıyı ilk dinlediğimde solistin cinsiyetini pek anlamadım ama sonradan kız olduğunu öğrendim. Nasıl çıkıyor bu ses hiç bilmiyorum. :D

[video=youtube;vc-b-t6RCvc]http://www.youtube.com/watch?v=vc-b-t6RCvc[/video]

Revengeful

Emekli Yönetici
O zaman başlığı metal müzik hayranları diye değiştirmelisin. Çünkü konu başlıkla çok alakasız oldu.
Ayrıca o hatun normalde çok güzel ama değişik bir tarzı var. Lezbiyende olabilir. Bildiğim her lezbiyen pantolon aşığı çünkü :ehe

Çok güzelde değil aslında :ehe

- - - Eklendi - - -

Ses klipteki gibi değil

• Beğen
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
O zaman başlığı metal müzik hayranları diye değiştirmelisin. Çünkü konu başlıkla çok alakasız oldu.
Ayrıca o hatun normalde çok güzel ama değişik bir tarzı var. Lezbiyende olabilir. Bildiğim her lezbiyen pantolon aşığı çünkü :ehe

Çok güzelde değil aslında :ehe

- - - Eklendi - - -

Ses klipteki gibi değil

Değiştirdim başlığı.:)
Mert! Bende pantolon severim. :d:
Gideri var hafiften. :ehe
Sesi benziyor ya bence bak bi;
[video=youtube;xusC01JShvU]http://www.youtube.com/watch?v=xusC01JShvU[/video]

doctorrr

doctorrr

Üye
metal müzik çok kafa ütülüyor protest progressive severim ben anathema pink floyd...ama black keys, yok onun gibisi...

shazam bile tanımadı black keys i yuh be! :off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt