Ve Galaxy W

Sponsorlu Bağlantılar

sadikbircan

Üye
Arkadaslar wifi sorunum var. Evimdeki wifi ye bağlanıyorum ..... ağına bağlandı diye görünüyor fakat interneti kullanamıyorum. Nasıl çözebilirim bunu yardım eder misiniz?

modemin kablosuz ağ güvenlik ayarlarından şifrelemeyi web e yada wpa/wpa2 psk altından wpa2 ye al.web altındaki bütün şifreleme türleri 64 bit 128 bit farketmez sorun yapmıyor wpa/wpa2 psk altında ise sadece wpa2 ile bağlanıyor, wpa yada wpa/wpa2 bağlantı hatası veriyor.Ben airties rt-204 modem kullanıyorum ve kendi deneyimler bunlar.

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun, güle güle kullan :)
Çok saol :)

hayrlı olsun bakalım bende yeni aldım 2 gün oluyot sambiandan androide gecince baya bi afalladım bambaşka bi dünya daha cözemedim ;)
Evet biraz zor geliyor da alışmak uzun sürmedi :ehe

modemin kablosuz ağ güvenlik ayarlarından şifrelemeyi web e yada wpa/wpa2 psk altından wpa2 ye al.web altındaki bütün şifreleme türleri 64 bit 128 bit farketmez sorun yapmıyor wpa/wpa2 psk altında ise sadece wpa2 ile bağlanıyor, wpa yada wpa/wpa2 bağlantı hatası veriyor.Ben airties rt-204 modem kullanıyorum ve kendi deneyimler bunlar.
Çok teşekkürler kardeşim oldu :oke:

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
yok mu bir çözüm ya :hmmm:

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir sorunum daha var. Youtube , Film izle gibi sitelerde görüntü mavi kesik çizgilerle görünüyo ve menü geçişlerimde arkaplanda yeşil renkler oluşuyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Ekran görüntüsü almayı denedim fakat görüntüde gayet normal görünüyo herşey. Çok Acil yardım lütfen

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Arkadaşlar bir sorunum daha var. Youtube , Film izle gibi sitelerde görüntü mavi kesik çizgilerle görünüyo ve menü geçişlerimde arkaplanda yeşil renkler oluşuyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Ekran görüntüsü almayı denedim fakat görüntüde gayet normal görünüyo herşey. Çok Acil yardım lütfen

sorun ekranında.update denedin mi?

zello yu yukle maxicep kanalında konuşuruz.

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Update bilmiyorum ki :/ yüklüyorum şuan :D

- - - Eklendi - - -

Alışamadım şu zello meretine :kop2: Hold speakten konuşuyoruz değil mi :D

- - - Eklendi - - -

Sürümüm 2.3.6 şuan 2.3.7 mi yapmalıyım ?

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Update olarak ne varaa yukle.muhtemelen geçmeli.geçmezse bir servisr sor bakalım

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
sürüm 2.3.7 ye güncellenmiyor. Bağlantı başarısız diyor

- - - Eklendi - - -

sürüm 2.3.7 ye güncellenmiyor. Bağlantı başarısız diyor

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar aynı zamanda fotoğraf çekerken de oluyor.
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/cep-telefonu-fotografciligi-103-506012.html
konusundan da bakabilirsiniz ekranı mavi kesik çizgilerle görüyorum fakat çektiğim görüntü bu.

- - - Eklendi - - -

Abi güncelle demişsin de Galaxy W için 2.3.7 yok ki :/ya da var ama ben bağlanamıyorum. Yok mu yardımcı olacak yaa :/

klongs

klongs

Üye
samsunglarda 2.3.7 yok

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim yardımcı olabilir misin bana peki sen ?

klongs

klongs

Üye
custom rom yükleyebilirsin resmi olarak samsunglarda 2.3.7 yok

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Ekran çok kötü oldu ya. Telefonu orjinallikten çıkarmak istemiyorum servislik olursa benim hatam olmasın diye. Yeni aldımda telefonu

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar Türk zekası bu sorunun da çözümü oldu. Telefonu bir kaç defa kapatıp açtım ve bataryası çıkartıp 15dk beklettim sorun çözüldü :ehe:

• Beğen
Tepkiler: klongs
Takipçi Satın Al

Üst Alt