oyun olarak tavsiyelerim pes 2012,nova1ve2 3 ü kaldırırmı bilmem gta 3,asphalt6,temple run,hero of sparta,modern combat serisi... aklıma gelenleri yazarım![]()

Hayırlı olsun ilk olarak şarjını bitircen sonra şarj olana kadar kalcak ben öyle yapmıştım benim uygulama önerilerim Es File Explorer, Mx Video Player, Adabo Flash Advandec Task Killer(Go Task Managerde olabilir ben go taskı kullanıyorum)
Oyun olarak: Temple Run, Dead Space,Real Racing 2,Pes 2012, Gta 3

önemli değil.Max Payne yi unutmuşum
Teşekkürler öneriler için
Saolun. Şarjı bitirdim şuan şarjda yaklaşık 1.5 saat tutmayı düşünüyorum.Öneriler için de teşekkürler![]()

teşekkürlerhayırlı olsun hocam![]()

İnşallahÇalıştırır![]()
şuan şarjda dolmasını bekliyorumGit Google Play Mağaza'ya. Ücretsiz uygulamalar bölümünü aç. İstediğin tüm uygulamaları yükle. Ben öyle yaptım telefon coştu. Sonra istemediklerimi sildim. Çok güzelTabii internetin varsa. Burada sana öneri yaparsak hatırlamadıklarımız olur.
hayırlı olsun ben de 2 hafta önce almıştım 730 tl'ye
oyun olarak nova 3'ü kaldırıyor telefon ben hiç kasmadan oynadım. Hawx, temple run, fruit ninja ve fruit ninja puss in boots, cut the rope, backgammon (tavla), gangstar rio city, hero of sparta, pes 2012 gta 3, irunner, asphalt 6, max payne, vs vs ve daha yüzlercesi var, bende bunlar yüklü. (bazılarının sadece apksi)
program olarak: androzip, advanced task manager, cep feneri, smart tools, ve barkod tarayıcı, musicbox(türkçe ve yabancı müzikleri arattırıp indirme programı) dolphin tarayıcı(ben bunu sadece apk dışındaki dosyaları indirmek için kullanıyorum) ve quadrant.
Tekrar hayırlı olsun, umarım yardımcı olmuşumdur![]()
Teşekkürler şuan pes 2012 ve nova 3 ü yüklemeyi düşünüyorum.Tekrar teşekkür ediyorum alışmaya çalışıyorum işte 
4GB lik almayı düşünüyorum Hafıza kartı yeterli mi sizce?
en az bi 16 gb alman lazım