Ve Galaxy W

Sponsorlu Bağlantılar

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Ve Galaxy W
Arkadaşlar sonunda kavuştum. Android te ilk deneyimim olduğu için hangi uygulamaları kurmalıyım, eski telefonlar gibi şarda 12 saat tutmalımıyım ?

amcalu1

amcalu1

Üye
Androzip,app installer, adobe flash şimdilik aklıma gelenler.hayırlı olsun ne kadara aldın ?

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
700 e aldım. Teşekkürler program önerilerin için

Black

Black

Üye
oyun olarak tavsiyelerim pes 2012,nova1ve2 3 ü kaldırırmı bilmem gta 3,asphalt6,temple run,hero of sparta,modern combat serisi... aklıma gelenleri yazarım :oke:

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Hayırlı olsun ilk olarak şarjını bitircen sonra şarj olana kadar kalcak ben öyle yapmıştım benim uygulama önerilerim Es File Explorer, Mx Video Player, Adabo Flash Advandec Task Killer(Go Task Managerde olabilir ben go taskı kullanıyorum)
Oyun olarak: Temple Run, Dead Space,Real Racing 2,Pes 2012, Gta 3

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
oyun olarak tavsiyelerim pes 2012,nova1ve2 3 ü kaldırırmı bilmem gta 3,asphalt6,temple run,hero of sparta,modern combat serisi... aklıma gelenleri yazarım :oke:

Teşekkürler öneriler için :)

Hayırlı olsun ilk olarak şarjını bitircen sonra şarj olana kadar kalcak ben öyle yapmıştım benim uygulama önerilerim Es File Explorer, Mx Video Player, Adabo Flash Advandec Task Killer(Go Task Managerde olabilir ben go taskı kullanıyorum)
Oyun olarak: Temple Run, Dead Space,Real Racing 2,Pes 2012, Gta 3

Saolun. Şarjı bitirdim şuan şarjda yaklaşık 1.5 saat tutmayı düşünüyorum.Öneriler için de teşekkürler :)

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Siz sayıyorsunuz ama telefon bunları çalıştırır değil mi :D

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
hayırlı olsun hocam :)

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Çalıştırır :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Git Google Play Mağaza'ya. Ücretsiz uygulamalar bölümünü aç. İstediğin tüm uygulamaları yükle. Ben öyle yaptım telefon coştu. Sonra istemediklerimi sildim. Çok güzel :) Tabii internetin varsa. Burada sana öneri yaparsak hatırlamadıklarımız olur.

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Git Google Play Mağaza'ya. Ücretsiz uygulamalar bölümünü aç. İstediğin tüm uygulamaları yükle. Ben öyle yaptım telefon coştu. Sonra istemediklerimi sildim. Çok güzel :) Tabii internetin varsa. Burada sana öneri yaparsak hatırlamadıklarımız olur.

Teşekkürler. Bugün için mümkün değil ama yarın girebilirim internete.

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arada bende düşünüyorumda almayı c6-01 den ona geçmeyi tavsiye edermisin yoksa biraz para biriktirip xperia s yada s3 ün düşmesini bekleyecem

Deleted.

Üye
deleted

Son düzenleme:
5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
ben de shazam yazıyım oyun pes 2012 kasmıyor,temple run ufak tefek kasmalar ve çıkışta sorun yaşıyorum.advanced task killer manager kullanıyorum ama sürekli galeriyi açık falan gösteriyor flash zaten olması gerek Mx video player dolphin tarayıcı.

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun ben de 2 hafta önce almıştım 730 tl'ye :)
oyun olarak nova 3'ü kaldırıyor telefon ben hiç kasmadan oynadım. Hawx, temple run, fruit ninja ve fruit ninja puss in boots, cut the rope, backgammon (tavla) :), gangstar rio city, hero of sparta, pes 2012 gta 3, irunner, asphalt 6, max payne, vs vs ve daha yüzlercesi var, bende bunlar yüklü. (bazılarının sadece apksi)
program olarak: androzip, advanced task manager, cep feneri, smart tools, ve barkod tarayıcı, musicbox(türkçe ve yabancı müzikleri arattırıp indirme programı) dolphin tarayıcı(ben bunu sadece apk dışındaki dosyaları indirmek için kullanıyorum) ve quadrant.
Tekrar hayırlı olsun, umarım yardımcı olmuşumdur :oke:

Yüklemediğin uygulama kalmamış :ehe Teşekkürler şuan pes 2012 ve nova 3 ü yüklemeyi düşünüyorum.Tekrar teşekkür ediyorum alışmaya çalışıyorum işte :D

İncİnat

İncİnat

Üye
whatsapp root explorer titanium backup nova 2-3 fifa 12 minecraft pocket
tabi ilk başta sağlam bir hafıza kartı

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
4GB lik almayı düşünüyorum Hafıza kartı yeterli mi sizce?

Sercan1Yaman

Sercan1Yaman

Üye
4GB lik almayı düşünüyorum Hafıza kartı yeterli mi sizce?

o oyunları yükleyeceksen mümkün değil yetmez :D en az bi 16 gb alman lazım :D

bende 16 gb galax tab 10.1 var boşluk 2 gb :D

- - - Eklendi - - -

bazı oyunları silip istediklerimi yüklüyorum yoksa sığmıyor :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt