Usb otg kablo yapımı (yardım) şemalar içerde

Sponsorlu Bağlantılar

maxuma

maxuma

Üye
    Konu Sahibi
Usb otg kablo yapımı (yardım) şemalar içerde
Insanın kendı birşeyler yapması bambaşka bişeydir.(yazmayın sakın surda 15 tl burda su para dıye.)

buldugum şemalara göre dişi usb uc ile erkek mıkro usb ucu bu şekilde baglayabiliriz sanırım. elektrik bilgisi olan arkazdaşlar yardımcı olursa sevinirim.
.

hidayet02

hidayet02

Üye
Paylaşımın İyisi Kötüsü Olmaz, Bana Yaramayan Başkasına Yarar...

Paylaşmak Güzeldir:)

İyi Forumlar:)

asadas74

asadas74

Üye
DOSTUM gayet net ve acık olmuş. aynı renklerde kablolar içerisinde rengine göre bağlas o kadar.
ama tavsiyem böyle ugraşmayın kendi usb kablosuna çeviriviler var takın onlardan 1 tane kullanın. tek sorun bira< büyük olması :D

akinorta

Üye
ben bu şemalar çok kullandım insanın işine çok yarıyor bence eski pc fanının ucunu usb ye bu şema ile dönüştürmüştüm.

nokia603belle

Üye
pardon usb otg kablosu ne işe yarar bilmiyorum?yazarsan sevinirim.tşkkrler

umt07

umt07

Üye
ya bu kablo dönüştürme yöntemi işe yaramıyor, otg kablolarının içinde çip var, telefon ztn kabloyu takınca tanıyor fln dümdüz kablo dağil yani

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
çalıştıramayan varsa yardımcı olabilirim. mesaj atın . :-) içinde çip yok arkadaşlar. boşta kalan bir uç var mini usb yerinde onu gnd yani - ye siyah a bağlayın. tüm sorumluluk size aittir ;-) iyi forumlar

APOvBABA

APOvBABA

Üye
Arkadaşım burda detaylı anlatımı var izlersen yardımcı olacaktır. İnş halledersin..
[video=youtube;COkLEJGo6vo]http://www.youtube.com/watch?v=COkLEJGo6vo[/video]

handci04

handci04

Üye
bende vodafone vodemin dişi usb uçlu kablosu var mini usb girişi de var o dişi usb kablosunu parçalamaya kıyamıyorum

aliducan

Üye
otg kablo aldim ama telefon gormuyor yardımcı olursaniz sevinirim telefon 5830i

Üst Alt