Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya arkadaşlar iyi güzel kullanırken ben cihaza flash attıktan sonra tekrar kurdum iyi çalışıyor ama her seferinde ıp adresini ve şifreyi tekrar istiyor.halbuki ilk yüklediğimde birkere tanıttıktan sonra direk bağlanabiliyordum.bunu nasıl hallederim acaba
Ya arkadaşlar iyi güzel kullanırken ben cihaza flash attıktan sonra tekrar kurdum iyi çalışıyor ama her seferinde ıp adresini ve şifreyi tekrar istiyor.halbuki ilk yüklediğimde birkere tanıttıktan sonra direk bağlanabiliyordum.bunu nasıl hallederim acaba
walla benim bi fikrim yok kardeş dediğin gibi ilk girişte bi kere istiyo sonra hep oto bağlanıyo olmazsa kaldırıp bida kur yani çözüm olarak bişey diyemicem.
arkadaşlar bu uygulamayı yükledikten sorna ben bilgisyarıma kurduğumda bnm bilgisayarımı bu programı kuran kişi de görebilirmi acaba veya başkaları görebilirmi yani kontrol edebiliri kısacası tehlikeli mi biraz uzun soru oldu cevap verirseniz ssevinirim
duf12
Üye
Süresi geçmiş sertifika uyarısı verdi Güzel uygulama,teşekkürler
VKUCUKSAHİN
Üye
Hocam teşekkürler ama tam olarak ne işe yarıyor
LeanbLack
Üye
bu uygulama tam sürüm diyil bilginize
Dereck
Üye
bunun free versiyonunda denemiştim. CTRL + ALT + DELETE kombinasyonunu girebiliyormuyuz pro sürümde ?
Siz0FreN
Üye
Süresi Geçmiş Sertifika .. :/ güncel uygulama teşekkürler.