Kinoni Remote Desktop v.1.02 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ya arkadaşlar iyi güzel kullanırken ben cihaza flash attıktan sonra tekrar kurdum iyi çalışıyor ama her seferinde ıp adresini ve şifreyi tekrar istiyor.halbuki ilk yüklediğimde birkere tanıttıktan sonra direk bağlanabiliyordum.bunu nasıl hallederim acaba

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar iyi güzel kullanırken ben cihaza flash attıktan sonra tekrar kurdum iyi çalışıyor ama her seferinde ıp adresini ve şifreyi tekrar istiyor.halbuki ilk yüklediğimde birkere tanıttıktan sonra direk bağlanabiliyordum.bunu nasıl hallederim acaba

walla benim bi fikrim yok kardeş dediğin gibi ilk girişte bi kere istiyo sonra hep oto bağlanıyo olmazsa kaldırıp bida kur yani çözüm olarak bişey diyemicem.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
emeğine sağlık.

• Beğen
Tepkiler: najanaja
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaşlar bu uygulamayı yükledikten sorna ben bilgisyarıma kurduğumda bnm bilgisayarımı bu programı kuran kişi de görebilirmi acaba veya başkaları görebilirmi yani kontrol edebiliri kısacası tehlikeli mi :) biraz uzun soru oldu :) cevap verirseniz ssevinirim :)

duf12

Üye
Süresi geçmiş sertifika uyarısı verdi :)Güzel uygulama,teşekkürler

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Hocam teşekkürler ama tam olarak ne işe yarıyor

LeanbLack

LeanbLack

Üye
bu uygulama tam sürüm diyil bilginize

Dereck

Dereck

Üye
bunun free versiyonunda denemiştim. CTRL + ALT + DELETE kombinasyonunu girebiliyormuyuz pro sürümde ?

Siz0FreN

Üye
Süresi Geçmiş Sertifika .. :/ güncel uygulama teşekkürler.

Takipçi Satın Al

Üst Alt