Belle ve Belle Refresh için Tema Efekti Yükleme Resimli Anlatım [Güncelleme: 03.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

THe_PRoTeCToR

Üye
Kardeş bende de 701 var.. Sinir oldum telefona sonunda yerleşik bileşen hataları sayesinde hiçbir widget vb uygulama yükleyemiyordum..
En sonunda dayanamadım bi cfw yaptım.. Efektlerin yolunu C sürücüsü ile değiştirdim.. Birde yerleşik bileşen hatasını hallettim.. Istersen kullanabilirsin cfw bölümünde konum var..

eyupkaraman

Üye
Teşekkürler arkadaşım acaba dokunmatik ekran seslerinide değiştirebilirmiz öyle bir mod yapabilirmisiniz

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşım acaba dokunmatik ekran seslerinide değiştirebilirmiz öyle bir mod yapabilirmisiniz

bildiim yok ama çok da zor olmasa gerek. Dokundukça çıkan ses dosyasını modlayarak yapılabilir. Ama bunun için ustalardan yardım almalısın. Ben yapamam ve bunun yeri de bu konu değil zaten. Ama öyle bi mod olsa guzel olurdu tabi :)

elit7534

Üye
merhaba arkadaşlar benim 701 hackli belle yüklü ama effects on disk programına güncelleme hatası veriyor yükleme yapmıyor neden olabilir yardımcı olursanız memnun olurum

- - - Eklendi - - -

bircan diye bir fw yükledim belki denemişsinizdir
gayet güzel ama biraz daha değişiklikler yapmak istiyorum

elit7534

Üye
ben hackli bellede yapamadım effects disk kurulmuyor güncelleme hatası veriyor

doctorrr

doctorrr

Üye
senin şu slide zoom effects 2 yi beğendim cfw ye atayım dedim çalışmadı :(

THe_PRoTeCToR

Üye
Cfw ye atacaksan core/resource/effects kullan..

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
senin şu slide zoom effects 2 yi beğendim cfw ye atayım dedim çalışmadı :(

evet direk atarsan çalışmaz. İçindeki manifest.mf dosyasında efekt dizini farklı görünüyor. Bunun orjinalinde z:/resource/effects olarak gorünüyor. Benim verdiim efektleri orjinal manifest dosyasıyla bi dene olması lazim.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye

evet direk atarsan çalışmaz. İçindeki manifest.mf dosyasında efekt dizini farklı görünüyor. Bunun orjinalinde z:/resource/effects olarak gorünüyor. Benim verdiim efektleri orjinal manifest dosyasıyla bi dene olması lazim.
:allalla: bi dakka ya :D

- - - Eklendi - - -

:tşk:

- - - Eklendi - - -

olay manifest.mf de yani :)

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi

:allalla: bi dakka ya :D

- - - Eklendi - - -

:tşk:

- - - Eklendi - - -

olay manifest.mf de yani :)

kesinlikle haklısın. Manifest.mf dosyasını notepad ile açip düzenleyebilirsin. Biraz kurcalarsan ve az da ingilizceyle çözersin bu işi. Hadi kolay gelsin deneyince haber ver lütfen. Fp1 de çalışıyormu bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: kaan5561
doctorrr

doctorrr

Üye
denedim çalıştı sağol :)

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Sağolun, paylaşım için teşekkürler. Sorunsuz çalışıyor!!!

leqo35

leqo35

Üye
yüklenmiyor zaten yüklenmiş diyor varmı bi çözümü ? c ye attım kurunca bu hatayı veriyor

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
bende de yüklenemiyor.bu yerleşik bi birleşik diyo :S

amficci

amficci

Üye
teşekkürler

karabay1905

Üye
bir türlü yapamadım ya :( daha açıklayıcı yada videolu bi anlatım bulmazmıyız C de yada E de effects diye bi klasör yok kendim yapıyorum atıyorum yine olmuyor

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
bir türlü yapamadım ya :( daha açıklayıcı yada videolu bi anlatım bulmazmıyız C de yada E de effects diye bi klasör yok kendim yapıyorum atıyorum yine olmuyor

Dostum zaten öyle bi klasör yok. Effects on e yükle ve efektlerin olduğu effects adlı klasörü e ye kopyala. Temalardan başka bi tema seç tamam.

- - - Eklendi - - -

bende de yüklenemiyor.bu yerleşik bi birleşik diyo :S

yüklenmiyor zaten yüklenmiş diyor varmı bi çözümü ? c ye attım kurunca bu hatayı veriyor

Bu hatayı alıyorsanız ki öyle görünüyo kullandıınız cfw de ya bu mod var ya da hackli değil. Bunun dışında bu hata çıkmaz. E içine herhangi bi effects klasörünü atın bi deneyin. Olmazssa da yapcak bişe varsa ben bilmiyomm. Kendinize iyi bakın..

- - - Eklendi - - -

:rica:

• Beğen
Tepkiler: karabay1905

Üst Alt