İphone 4S mi Galaxy S2 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klongs

klongs

Üye
3 senelik 3gse kırpılmış geliyor 2 senelik iphone 4 ede kırpılmış geliyor bunları niye yazmıyorsun

• Beğen
Tepkiler: Rammstein

Symbianize

Symbianize

Üye
3 senelik 3gse kırpılmış geliyor 2 senelik iphone 4 ede kırpılmış geliyor bunları niye yazmıyorsun

Peki 1yillik xperialara nasil geliyor ics bi anlatta dinleyelim stabilligin doruk noktasinda geliyo dimi

Rammstein

Rammstein

Üye
Galaxy S II : Arm Cortex A9 Dual 1,2 GHz, 1GB RAM, Gorilla Glass
Iphone 4S : Arm Cortex A9 Dual 1 GHz, 512 MB RAM, Retina

Symbianize

Symbianize

Üye
Galaxy S II : Arm Cortex A9 Dual 1,2 GHz, 1GB RAM, Gorilla Glass
Iphone 4S : Arm Cortex A9 Dual 1 GHz, 512 MB RAM, Retina

Hangisi daha stabil ? Donanim olarak evet ustun ama bos donanim anca goz doldurur donanim isletim sistemiyle birlesince ortaya bisey koyabiliyosa ozaman bi ise yarar androidin ne kadar ram yedigini soylememe gerek yok

Türe

Türe

Üye

süleyman samsungda value pack veriyor galaxy s e galaxy s sahipleri sövüyor ama iphone e gelince oo süper diyorlar

- - - Eklendi - - -

ics nin getirdiği yenilikler ile ios 6 nın getirdiği yenilikler bir mi

bence yine de güzel sövmemeleri gerekiyo işte ;)

Symbianize

Symbianize

Üye
Sikintida orda androidin ics ile getirdigi yeniligi ios daha onceden getirdigi icin bu sonuc ortaya cikiyo bugun herkes bi cihaz aldimi ilk iphonela karsilastiriyor neden acaba cunku herseyin ilki iphonela gerceklesiyo sonra diger firmalar cikariyo biz iphone dan daha iyyiiz iyisen once yapsaydin
ics nin getirdiği yenilikler ile ios 6 nın getirdiği yenilikler bir mi

klongs

klongs

Üye
Hangisi daha stabil ? Donanim olarak evet ustun ama bos donanim anca goz doldurur donanim isletim sistemiyle birlesince ortaya bisey koyabiliyosa ozaman bi ise yarar androidin ne kadar ram yedigini soylememe gerek yok

aynı anda 3 uygulama açamadıktan sonra tabi stabil olur

FeC!

FeC!

Üye
Ya tartısmayın ya su bey ile.. Ne biz onu ikna edebiliriz. Ne de o bizi.

klongs

klongs

Üye
bir daha yazmam zaten suç bende görmemişin iphone u olmuş çocukla tartışıyorum

Symbianize

Symbianize

Üye

multitaskingi aldatmaca gibi biraz onu diyor

Evet te zaten bi telefonda iki oyunu ayni anda oynamayi basaramazsinki yada ne biliyim iste gercekten jbli teller cok iyi multitaskingi biraz sikintisi var o konuda hak veriyorum oyun vs acinca muzik falan kapaniyo onda hak veriyorum ama bi telefonu multitasking yuzunde kotulememeliler bence

Türe

Türe

Üye
Evet te zaten bi telefonda iki oyunu ayni anda oynamayi basaramazsinki yada ne biliyim iste gercekten jbli teller cok iyi multitaskingi biraz sikintisi var o konuda hak veriyorum oyun vs acinca muzik falan kapaniyo onda hak veriyorum ama bi telefonu multitasking yuzunde kotulememeliler bence

Yani olan cihazlarda kasılabiliyor bazen , yine de olsa fena olmazdı

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Eline 4s al incele sonra S2 ye geç sen de anlarsın kardeşim 4s müthiş hızlı :)

raprap95

Üye
tabikide s2 işlemcisi rami uygulama saysı ekran boytu ayfon göz dolduran bir cihaz yere düşer ekranı çatlar bozulur s2 taş gibi telefon önce s2 al eline sonra 4s hangisi seçiceksin bakalım.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Üstad maddiyatın varsa git 4s al yoksa galaxy s2 rahat görür işini...

relling

relling

Üye
Allah aşkına arkadaşlar 4S ile S2 karşılaşdırıyosunuz S3 olsa anlarım da 4S Stabillik felan daha iyi.

avcitalip

avcitalip

Üye
waiting from Jelly Bean...

jelly bean bir gelsin ondan sonra konuşalım,ios kadar stabil yine olamaz belki ama ios kadar sıkıcıda değil...

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...