Xperia Arc Sürüm Düşürme

Sponsorlu Bağlantılar

emir123321

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Arc Sürüm Düşürme
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar. Benim Telefonum Xperia Arc Lt15i. Şu anda 4.0.4 yüklü Nasıl Gingerbread e dönebilirim veya bi telefoncuya götürüp format attırsam falan olur mu? Bu konuda pek bilgi sahibi değilim . Lütfen giriş seviyesinde anlatın. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. (:

- - - Eklendi - - -

MücahitTokgöz

peki neden geri döndürmek istiyorsun ? Xperia s var onu 4.0 a güncelleyeceğimde.. Sıkıntın nedir ?

emir123321

Üye
    Konu Sahibi
@Mücahit genel olarak bi sorun yok hatta daha da iyi denebilir ama şarj süresi bana kısalmış gibi geldi bir de bir uygulamadan ana ekrana gelince veya menü geçişlerinde takılma değil de hafif kaşıntı var gibi geldi bana (:
Edit:Xperia S'te sorun olmaz bence hiç bekleme kardeş :)

- - - Eklendi - - -

Flashtool indirdim de stock rom bulamadım ?

- - - Eklendi - - -

MücahitTokgöz

@Mücahit genel olarak bi sorun yok hatta daha da iyi denebilir ama şarj süresi bana kısalmış gibi geldi bir de bir uygulamadan ana ekrana gelince veya menü geçişlerinde takılma değil de hafif kaşıntı var gibi geldi bana (:
Edit:Xperia S'te sorun olmaz bence hiç bekleme kardeş :)

- - - Eklendi - - -

Flashtool indirdim de stock rom bulamadım ?

- - - Eklendi - - -

hım yorumun için çok tşk ederim kardşm ısınma prblemi çok var bu duzelrse cok harika olur :)

serif55

serif55

Üye

Kardeşim bu linkte 2.3.4 stock rom var flashtool u kullanmayı öğrendiysen şimdiden sana kolay gelsin ;)

emir123321

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim Bu Arc S için mi Arc için mi ?

- - - Eklendi - - -

Upppppp

serif55

serif55

Üye
Arc ve arc s için olan romların genelde hepsi iki telefonlada uyumludur kardeşim. Olay kernelde bitiyor arc s 1.4 ghz arc 1 ghz olduğu için kernelini ona göre stock kernel yapman gerekiyor