bu duruma en uygun resim bu![]()
) çok doğru 
Seviyorsan konuş) çok doğru
![]()

ama sen konuşmuyon ki![]()
olmuyor ya söyliyeceklerım karışıyor saçmalıyorum konuşurken
elim ayağım dolanıyor 
elim ayağım dolanıyor 
elim ayağım dolanıyor 
Dünyanın sonu değil yahu nereye kadar içinde tutcan söyle gitsin![]()
aynı şeyi 3 sefer yazmayaydın ya. Protesto mu bu yaptığın![]()
![]()
....ya uygun vakitte sadece çok sevdiğini söyle başka da birşey yapma.sonra zaten gerisi çorap söküğü gibi gelir
![]()
![]()

yarın öbür gün o kız sevgili yaptığında ve seninle de tanıştırdığında o zaman ne halt yiyecen .o Daha mı iyi .
yarın öbür gün o kız sevgili yaptığında ve seninle de tanıştırdığında o zaman ne halt yiyecen .o Daha mı iyi .
Kız da seviyorsa niye başka bi sevgili bulsun? Eğer acele edeceksen sana karşı olan hislerini öğrenmekte acele et. Atağa geçmek için erkenBak onu düşünmemiştim

Bak onu düşünmemiştim

Karıştırmayın aklınıKız da seviyorsa niye başka bi sevgili bulsun? Eğer acele edeceksen sana karşı olan hislerini öğrenmekte acele et. Atağa geçmek için erken
- - - Eklendi - - -
Yardımcı olalım derken aklını karıştırdık iyi mi![]()
arkadaşım erkek bekler ama bu gibi durumlarda kız beklemez fazla uçar gider.geç kalırsan o zaman sadece arkasından bakarsın öyle bön bön![]()
![]()
Evet ya kız seviyorsa biraz moral verin depresyona girecem abi sende olmasan moral veren yok
Bu kadar mı kolay depresyona girmek? Kız ne zaman gelecek İstanbuldan? Geldiğinde onun seninle ilgili ilişki konusundaki düşüncelerini öğrenmeye bak 
Görüşlerinize saygılıyım ben kendi yaptığımı söyledim olumlu sonuç aldım bir ay sonra 2 yıl olacak benim
- - - Eklendi - - -
Bu kadar mı kolay depresyona girmek? Kız ne zaman gelecek İstanbuldan? Geldiğinde onun seninle ilgili ilişki konusundaki düşüncelerini öğrenmeye bak
- - - Eklendi - - -
Hemen seviyorum deme sabırla bekle. Daha da yorum yapıp aklını daha fazla karıştırmak istemem
ıstanbuldan 1 hafta sonra dönecekAbi 5 aydır bisi söyleyemedim zatenıstanbuldan 1 hafta sonra dönecek
5 ay bekledin yani. Yavaştan kurcalamaya başla öyleyse. Daha önce de söyledim herşey sende bitiyor biz burada ne yapsak boş. Amacının ciddi olduğunu söyledin vazgeçme sakın ! Ümitsiz olma5 ay bekledin yani. Yavaştan kurcalamaya başla öyleyse. Daha önce de söyledim herşey sende bitiyor biz burada ne yapsak boş. Amacının ciddi olduğunu söyledin vazgeçme sakın ! Ümitsiz olma