Sevdiğimi Nasıl Söyleyebilirim ? :)

Sponsorlu Bağlantılar

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
bence de :)

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
ama sen konuşmuyon ki :)

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi

Demesi kolay :) olmuyor ya söyliyeceklerım karışıyor saçmalıyorum konuşurken :) elim ayağım dolanıyor :)

- - - Eklendi - - -

Demesi kolay :) olmuyor ya söyliyeceklerım karışıyor saçmalıyorum konuşurken :) elim ayağım dolanıyor :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Dünyanın sonu değil yahu nereye kadar içinde tutcan söyle gitsin :naughty:

Ya bir daha konuşmazsa ne yaparım ?

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
aynı şeyi 3 sefer yazmayaydın ya. Protesto mu bu yaptığın :) :) :) ....ya uygun vakitte sadece çok sevdiğini söyle başka da birşey yapma.sonra zaten gerisi çorap söküğü gibi gelir :) :)

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
aynı şeyi 3 sefer yazmayaydın ya. Protesto mu bu yaptığın :) :) :) ....ya uygun vakitte sadece çok sevdiğini söyle başka da birşey yapma.sonra zaten gerisi çorap söküğü gibi gelir :) :)

Yok ya telefon takıldı:)

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
yarın öbür gün o kız sevgili yaptığında ve seninle de tanıştırdığında o zaman ne halt yiyecen .o Daha mı iyi .

CABBAR

CABBAR

Üye
yarın öbür gün o kız sevgili yaptığında ve seninle de tanıştırdığında o zaman ne halt yiyecen .o Daha mı iyi .

Karıştırmayın aklını :) Kız da seviyorsa niye başka bi sevgili bulsun? Eğer acele edeceksen sana karşı olan hislerini öğrenmekte acele et. Atağa geçmek için erken

- - - Eklendi - - -

Bak onu düşünmemiştim

Yardımcı olalım derken aklını karıştırdık iyi mi :(

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
arkadaşım erkek bekler ama bu gibi durumlarda kız beklemez fazla uçar gider.geç kalırsan o zaman sadece arkasından bakarsın öyle bön bön :) :)

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
Karıştırmayın aklını :) Kız da seviyorsa niye başka bi sevgili bulsun? Eğer acele edeceksen sana karşı olan hislerini öğrenmekte acele et. Atağa geçmek için erken

- - - Eklendi - - -

Yardımcı olalım derken aklını karıştırdık iyi mi :(

Evet ya kız seviyorsa biraz moral verin depresyona girecem abi sende olmasan moral veren yok

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
valla ben gerçekleri söylüyorum. :)

CABBAR

CABBAR

Üye
arkadaşım erkek bekler ama bu gibi durumlarda kız beklemez fazla uçar gider.geç kalırsan o zaman sadece arkasından bakarsın öyle bön bön :) :)

Görüşlerinize saygılıyım ben kendi yaptığımı söyledim olumlu sonuç aldım bir ay sonra 2 yıl olacak benim

- - - Eklendi - - -

Evet ya kız seviyorsa biraz moral verin depresyona girecem abi sende olmasan moral veren yok

:)Bu kadar mı kolay depresyona girmek? Kız ne zaman gelecek İstanbuldan? Geldiğinde onun seninle ilgili ilişki konusundaki düşüncelerini öğrenmeye bak :oke:

- - - Eklendi - - -

Hemen seviyorum deme sabırla bekle. Daha da yorum yapıp aklını daha fazla karıştırmak istemem

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
Görüşlerinize saygılıyım ben kendi yaptığımı söyledim olumlu sonuç aldım bir ay sonra 2 yıl olacak benim

- - - Eklendi - - -

:)Bu kadar mı kolay depresyona girmek? Kız ne zaman gelecek İstanbuldan? Geldiğinde onun seninle ilgili ilişki konusundaki düşüncelerini öğrenmeye bak :oke:

- - - Eklendi - - -

Hemen seviyorum deme sabırla bekle. Daha da yorum yapıp aklını daha fazla karıştırmak istemem

Abi 5 aydır bisi söyleyemedim zaten :( ıstanbuldan 1 hafta sonra dönecek

CABBAR

CABBAR

Üye
Abi 5 aydır bisi söyleyemedim zaten :( ıstanbuldan 1 hafta sonra dönecek

:hmmm 5 ay bekledin yani. Yavaştan kurcalamaya başla öyleyse. Daha önce de söyledim herşey sende bitiyor biz burada ne yapsak boş. Amacının ciddi olduğunu söyledin vazgeçme sakın ! Ümitsiz olma

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm 5 ay bekledin yani. Yavaştan kurcalamaya başla öyleyse. Daha önce de söyledim herşey sende bitiyor biz burada ne yapsak boş. Amacının ciddi olduğunu söyledin vazgeçme sakın ! Ümitsiz olma

Eyvallah abi ben bu gazla kıza çıkma teklifi bile ederim bi dönsün bi göreyim de gerisi teferruat

TheMadness

TheMadness

Üye
Birazcık bekle çağır çay iç pastaneye git sinemaya git yakın dur zamanı gelince söylersin kardeşim ;)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Kesinlikle Soyleme .. Sonradan Pisman Olursun .. Arkadaslar Hep Olumlu Konusmuslar Saqolsunlarr ..

Ama Ya Kiz Arkadasimiz Sevmiyorsa .? Her Zaman En Kotu Ihtimali Dusuneceksin .!

Sen Arkadaslari Dinleyip Soylersen .. Arkadasimiz Sana Hayir Dediqinde ..

Psikolojin Bozulacak, Uzuleceksin, Keske Soylemeseydin Diyeceksin ..

Ama Hissettirirsen Ve Oda Buna Karsilik Verirse .. O Zaman Yavas Yavas Sorununu Cozebilirsin ..

Ama Yinede Ve Yinede Daimaa ; Kalbinin Sesini Dinle Ve Oyle Hareket Et ..

Üst Alt