bıdakıne artık napaılm:)
Türe Üye rabbace' Alıntı: Yavuz doğru söylüyor Kpss 2012-1 yerleştime sonuçları açıklandı. Ben 90.16 pıanla yerleşemedim vardır bunda da bi hayır Genişletmek için tıkla ... Bölüm neydi Hemşehrim ?
rabbace' Alıntı: Yavuz doğru söylüyor Kpss 2012-1 yerleştime sonuçları açıklandı. Ben 90.16 pıanla yerleşemedim vardır bunda da bi hayır Genişletmek için tıkla ... Bölüm neydi Hemşehrim ?
CABBAR Üye Türe' Alıntı: Bölüm neydi Hemşehrim ? Genişletmek için tıkla ... Ben ortaöğretimden girdim. Sakarya üni ve Kocaeli üni tercih etmiştim olmamış
Türe' Alıntı: Bölüm neydi Hemşehrim ? Genişletmek için tıkla ... Ben ortaöğretimden girdim. Sakarya üni ve Kocaeli üni tercih etmiştim olmamış
Türe Üye rabbace' Alıntı: Ben ortaöğretimden girdim. Sakarya üni ve Kocaeli üni tercih etmiştim olmamış Genişletmek için tıkla ... Anladım Önemli olan hayırlısının olması takma
rabbace' Alıntı: Ben ortaöğretimden girdim. Sakarya üni ve Kocaeli üni tercih etmiştim olmamış Genişletmek için tıkla ... Anladım Önemli olan hayırlısının olması takma
CABBAR Üye Lisede sayısaldan mezun oldum hemşehrim - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: Anladım Önemli olan hayırlısının olması takma Genişletmek için tıkla ... Öyle muhakkak bi hayır var bunda da Nasip değilmiş tekrar girerim sınava bende
Lisede sayısaldan mezun oldum hemşehrim - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: Anladım Önemli olan hayırlısının olması takma Genişletmek için tıkla ... Öyle muhakkak bi hayır var bunda da Nasip değilmiş tekrar girerim sınava bende