KPSS sonuçları açıklandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
KPSS sonuçları açıklandı
ÖSYM, KPSS puanına göre, kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme sonuçlarını açıkladı.

ÖSYM’den yapılan açıklamaya göre, Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel hükümleri uyarınca, bazı kamu kurum ve kuruluşların kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlandı.

Yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin ” adresinden duyuruldu.

Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek. Yerleştirme işlemine ait yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

Sonuçlara göre, en çok lisans mezunları için ayrılan kontenjanlar boş kaldı. Ortaöğretim mezunlarından tercih yapan aday sayısı 279 bin 448, kontenjan sayısı 2 bin 874, yerleşen aday sayısı 2 bin 865, boş kalan kontenjan sayısı 9; ön lisans mezunlarından tercih yapan aday sayısı 172 bin 379, kontenjan sayısı 4 bin 776, yerleşen aday sayısı 4 bin 650, boş kalan kontenjan sayısı 126; lisans mezunlarından tercih yapan aday sayısı 154 bin 157, kontenjan sayısı 9 bin 832, yerleşen aday sayısı 9 bin 432 ve boş kalan kontenjan sayısı ise 400 olarak belirlendi.

Yerleştirme sonuçlarına göre en büyük ve en küçük puanlara da ÖSYM’nin internet sitesinden ulaşılabilecek.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
:hmmm Kpss sınavı yarın kardeş...

Yapılmayan sınavın sonucu nasıl açıklanıyor..

codblackops2

codblackops2

Üye
:kop2: sınav yarın kardeşim.

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım haber öyle .bende biliyorum yarın sınav ..işte de haberin linki http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=188373 buda milliyet gazetesi http://gundem.milliyet.com.tr/kpss-sonuclari-aciklandi/gundem/gundemdetay/06.07.2012/1563725/default.htm

CABBAR

CABBAR

Üye
Binlerce adayın merakla beklediği KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı..

Yavuz doğru söylüyor Kpss 2012-1 yerleştime sonuçları açıklandı. Ben 90.16 pıanla yerleşemedim :( vardır bunda da bi hayır:)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaşım seni daha öncede uyarmıştım kaynak ver diye..

kaynak belirtmezsen olacağı bu..

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
rabbace herşeyin hayırlısı

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ve ayrıca habere biraz ayrıntı yazsaydın yanlış anlaşılmazdı

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
kaynak verdim ya 2 tane dahada inanmayan varsa rabbacenin yorumunu okusun veya google dan araştırır bakar.

CABBAR

CABBAR

Üye
Buyurun kaynak

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
ensonhaber.comda ilk önce haber öyleydi ben ne yapayım.

- - - Eklendi - - -

teşekkürler rabbace.

CABBAR

CABBAR

Üye
Kpss orta öğretim sonuçları açıklandı. 28.11.2010'da girilen sınavın 2012 yılı yerleştirme sonucudur

- - - Eklendi - - -

ensonhaber.comda ilk önce haber öyleydi ben ne yapayım.

- - - Eklendi - - -

teşekkürler rabbace.
Önemil değil

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Haberin devamı

ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri uyarınca, bazı kamu kurum ve kuruluşların kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlandı.Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek.
SONUÇLARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN BELGE GÖNDERİLMEYECEK

Yerleştirme işlemine ait yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek. Sonuçlara göre, en çok lisans mezunları için ayrılan kontenjanlar boş kaldı.
MEZUNİYETE GÖRE KONTENJAN SAYISI

Ortaöğretim mezunlarından tercih yapan aday sayısı 279 bin 448, kontenjan sayısı 2 bin 874, yerleşen aday sayısı 2 bin 865, boş kalan kontenjan sayısı 9; ön lisans mezunlarından tercih yapan aday sayısı 172 bin 379, kontenjan sayısı 4 bin 776, yerleşen aday sayısı 4 bin 650, boş kalan kontenjan sayısı 126; lisans mezunlarından tercih yapan aday sayısı 154 bin 157, kontenjan sayısı 9 bin 832, yerleşen aday sayısı 9 bin 432 ve boş kalan kontenjan sayısı ise 400 olarak belirlendi.

Yerleştirme sonuçlarına göre en büyük ve en küçük puanlara da ÖSYM'nin internet sitesinden ulaşılabilecek.

pelın_

bi lın versenız

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayırlısı olsun.

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
rabbace link verdi pelin_

pelın_

Adı ve Soyadı PELİN UYAR
Öğrenim Düzeyi ÖNLİSANS
Program/Alan5370 - TURİZM VE SEYAHAT İŞLETMECİLİĞİ
HERHANGİ BİR KADROYA YERLEŞEMEDİNİZ.
ADAYLARA SONUÇ BELGESİ GÖNDERİLMEYECEKTİR

acı haber ilk benden:)

CABBAR

CABBAR

Üye
Adı ve SoyadıPELİN UYAR
Öğrenim DüzeyiÖNLİSANS
Program/Alan5370 - TURİZM VE SEYAHAT İŞLETMECİLİĞİ
HERHANGİ BİR KADROYA YERLEŞEMEDİNİZ.
ADAYLARA SONUÇ BELGESİ GÖNDERİLMEYECEKTİR

acı haber ilk benden:)

Geç kaldın ilk acı haberi ben verdim :(:(

- - - Eklendi - - -

90.16 puan ile yerleşemedim ben ama hayırlısı bu demek ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt