Türe
Üye
Yok ki!
Yoook...
buda yook...
Bu hiç yok!!!![]()
![]()
Nerde yok abi

Yok ki!
Yoook...
buda yook...
Bu hiç yok!!!![]()
![]()

Bizde yok
Nerde yok abi![]()

Bizde yok![]()

Ben de yok
Nerde yok abi![]()
yoksa piyasada çok...
Ben de yokyoksa piyasada çok...
![]()
cfw de hız var![]()

cfw ile hızı elde ediyoruz yani

Bu varken S3,4S alanların akıllarından şüpheleniyorum desem yalan olmaz.
e simdi bende sana senin aklindan supheleniyorum desem olurmu! Tabiki olmaz. Su yazdiklariniza biraz dikkat edin , insanlarin kisisel zevklerinden size ne. Isteyen lumia kullanir isteyen gs3 bu ne sizi alakadar eder nede beni. Ben kendim bu iki cihaz arasinda kaldim en sonunda lumia 900 un wp8 apollo guncellemesini almayacagi icin kararimi gs3 ten yana kullandim ve siparisimi verdim bir kac gune elimde olur insallah. Simdi sizin deyiminizle akilsiz bir adam olmus oldum oylemi! Biraz dikkat edin kullandiginiz kelimelere , burasi ne sizin mahalle nizdeki kahvehane nede okulunuzdaki arkadas ortaminiz. Burasi birbirini tanimayan insanlarin gerek fikir alisverisi gerekse program, oyun paylastigi bir forum. Umarim size olan sitemimi anlamissinizdir. Iyi forumlar...

Ben telefona 1.000'dan fazla bir para vermeye sıcak bakmayan bir insanım zaten. Akılsız demedim şüphelenirim dedim bu benim fikrim kimseye akılsız demedim burada. Lafları değiştirip beni suçlu duruma düşürmekten zevk aldınız galiba.e simdi bende sana senin aklindan supheleniyorum desem olurmu! Tabiki olmaz. Su yazdiklariniza biraz dikkat edin , insanlarin kisisel zevklerinden size ne. Isteyen lumia kullanir isteyen gs3 bu ne sizi alakadar eder nede beni. Ben kendim bu iki cihaz arasinda kaldim en sonunda lumia 900 un wp8 apollo guncellemesini almayacagi icin kararimi gs3 ten yana kullandim ve siparisimi verdim bir kac gune elimde olur insallah. Simdi sizin deyiminizle akilsiz bir adam olmus oldum oylemi! Biraz dikkat edin kullandiginiz kelimelere , burasi ne sizin mahalle nizdeki kahvehane nede okulunuzdaki arkadas ortaminiz. Burasi birbirini tanimayan insanlarin gerek fikir alisverisi gerekse program, oyun paylastigi bir forum. Umarim size olan sitemimi anlamissinizdir. Iyi forumlar...
Ben telefona 1.000'dan fazla bir para vermeye sıcak bakmayan bir insanım zaten. Akılsız demedim şüphelenirim dedim bu benim fikrim kimseye akılsız demedim burada. Lafları değiştirip beni suçlu duruma düşürmekten zevk aldınız galiba.
Güzel cihazda marketten kaybediyor..
İnceleme için teşekkürler
evet market eksik ama cok kotu degil,ihtiyac olan uygulamalari bulabilirsiniz.
nokia mağazaya fark atıyor be![]()

nokia mağazaya fark atıyor be![]()