Nokia 'Lumia 900' - 'İnceleme'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doctorrr

doctorrr

Üye
cfw de hız var :hih:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Bu varken S3,4S alanların akıllarından şüpheleniyorum desem yalan olmaz.

e simdi bende sana senin aklindan supheleniyorum desem olurmu! Tabiki olmaz. Su yazdiklariniza biraz dikkat edin , insanlarin kisisel zevklerinden size ne. Isteyen lumia kullanir isteyen gs3 bu ne sizi alakadar eder nede beni. Ben kendim bu iki cihaz arasinda kaldim en sonunda lumia 900 un wp8 apollo guncellemesini almayacagi icin kararimi gs3 ten yana kullandim ve siparisimi verdim bir kac gune elimde olur insallah. Simdi sizin deyiminizle akilsiz bir adam olmus oldum oylemi! Biraz dikkat edin kullandiginiz kelimelere , burasi ne sizin mahalle nizdeki kahvehane nede okulunuzdaki arkadas ortaminiz. Burasi birbirini tanimayan insanlarin gerek fikir alisverisi gerekse program, oyun paylastigi bir forum. Umarim size olan sitemimi anlamissinizdir. Iyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: Türe
doctorrr

doctorrr

Üye
ovv çok sert )): :D

Türe

Türe

Üye
e simdi bende sana senin aklindan supheleniyorum desem olurmu! Tabiki olmaz. Su yazdiklariniza biraz dikkat edin , insanlarin kisisel zevklerinden size ne. Isteyen lumia kullanir isteyen gs3 bu ne sizi alakadar eder nede beni. Ben kendim bu iki cihaz arasinda kaldim en sonunda lumia 900 un wp8 apollo guncellemesini almayacagi icin kararimi gs3 ten yana kullandim ve siparisimi verdim bir kac gune elimde olur insallah. Simdi sizin deyiminizle akilsiz bir adam olmus oldum oylemi! Biraz dikkat edin kullandiginiz kelimelere , burasi ne sizin mahalle nizdeki kahvehane nede okulunuzdaki arkadas ortaminiz. Burasi birbirini tanimayan insanlarin gerek fikir alisverisi gerekse program, oyun paylastigi bir forum. Umarim size olan sitemimi anlamissinizdir. Iyi forumlar...

Yürü be abi :yuru

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ben telefona 1.000'dan fazla bir para vermeye sıcak bakmayan bir insanım zaten. Akılsız demedim şüphelenirim dedim bu benim fikrim kimseye akılsız demedim burada. Lafları değiştirip beni suçlu duruma düşürmekten zevk aldınız galiba.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

Ben telefona 1.000'dan fazla bir para vermeye sıcak bakmayan bir insanım zaten. Akılsız demedim şüphelenirim dedim bu benim fikrim kimseye akılsız demedim burada. Lafları değiştirip beni suçlu duruma düşürmekten zevk aldınız galiba.

laflarinizi degistirmedim ne yazdiysaniz onu alinti yapip cevap verdim. Sizin sahsinizi tanimam etmem ve sizi suclu duruma dusurmek gibi bir niyetim de yok! Sadece yapmis oldugunuz yorum benim acimdan rahatsizlik vericiydi ; bu sebebten oturu boyle bir yorum yapma geregi hissettim. Iyi forumlar....

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Güzel cihazda marketten kaybediyor..
İnceleme için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
nokia mağazaya fark atıyor be :ehe

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
sdn her hafta 3 uygulama tanıtıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt