Nokia 'Lumia 900' - 'İnceleme'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

bi modern combat bi nova ne bileyim bi gta varmı :dry:
Playstation alırım daha iyi oyun için telefon mu alınır sadece vakit geçirecek oyun olsun yeter. Şu an C7 bile iyi kötü götürüyor Pes 2011 iyi zaman geçiriyor ama 2012 çıksa iyiydi Symbian'a. Galatasaray'la Şampiyonlar Ligi kazanıp duruyorum :naughty:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Playstation alırım daha iyi oyun için telefon mu alınır sadece vakit geçirecek oyun olsun yeter. Şu an C7 bile iyi kötü götürüyor Pes 2011 iyi zaman geçiriyor ama 2012 çıksa iyiydi Symbian'a. Galatasaray'la Şampiyonlar Ligi kazanıp duruyorum :naughty:

Yürü be kardeşim ! :ehe ben 701 de oynayamıyorum parmaklarım şişko :dry:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve doctorrr
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

Yürü be kardeşim ! :ehe ben 701 de oynayamıyorum parmaklarım şişko :dry:
Bugün UEFA Avrupa Ligi kazanıcam Super Cup açılıyor ikisini kazanınca onuda alıcam PSG ile Fransa ligi'ne devam ederim vakit kalırsa benimkilerde öyle adamı sürerken göremiyorum :d:

doctorrr

doctorrr

Üye

işte insanlar yolda bel-de küçük zevkler arıyorlar hem hani acayip derecede sükse yaratan uygulamalara bakıyorum bizde hani, yok :bilmm

• Beğen
Tepkiler: Türe
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Bugün UEFA Avrupa Ligi kazanıcam Super Cup açılıyor ikisini kazanınca onuda alıcam PSG ile Fransa ligi'ne devam ederim vakit kalırsa benimkilerde öyle adamı sürerken göremiyorum :d:

canım çekti dur indireyim şunu :d:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Türe

Türe

Üye

yolda yanında taşıyıp oynayabilecek misin ps'ı :hmmm

• Beğen
Türe

Türe

Üye

PSP?Problem? :d:

- - - Eklendi - - -

biraz az kalır ustam be adamlar hd oyun bile çıkarmıyor bize :off: j2me doldu oyun forumu

Ayrı ayrı hepsine verebilecek paran varsa bir telefondan çok daha iyi :tebessüm: Misal PS Vita müthiş bişey :tebessüm:

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

Ayrı ayrı hepsine verebilecek paran varsa bir telefondan çok daha iyi :tebessüm: Misal PS Vita müthiş bişey :tebessüm:
2.000 Tl Galaxy S3 parası diyelim.
900 TL PS Vita 550 TL Nokia 603.
1450 Lira oluyor daha ekonomik olur :d:

Türe

Türe

Üye

2.000 Tl Galaxy S3 parası diyelim.
900 TL PS Vita 550 TL Nokia 603.
1450 Lira oluyor daha ekonomik olur :d:

Oyun istiyorsan Apple'dan özgürlük istiyorsan Android'den hız istiyorsan WP ve iOS'dan şaşma :ehe

• Beğen
Tepkiler: S.E.C.R.E.T
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt