Phone 4S cepte patladı. video

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
Phone 4S cepte patladı. video
'un üreticisi ile iletişime geçtiğini söyledi.

APPLE TELEFONU İNCELEYECEK
Henri, "Telefonu 3 aydır sorunsuz bir biçimde kullanıyordum. Daha önce ısınma bile meydana gelmemişti. Apple telefonu inceleme kararı aldı" dedi.

Henri'yi işe götüren babası Juho Helminen de, "Önce oğlumun sigaraya başladığını düşündüm fakat daha sonra bağırmaya başlayınca yardıma koştum. O gün işe bir erken gittiği için facianın eşiğinden dönüldü. Çünkü normalde o saatlerde telefon yanındayken uyuyordu" dedi. Henri'nin elinde yanık izi oluştuğu kaydedildi. 'de Sydney'de bir iPhone 4 alev almıştı. Öte yandan Apple tutkunları yaşananların gerçeği yansıtmadığını öne sürdü.

[/URL]

FeC!

FeC!

Üye
Arkadaslar kotulemek icin buraya konu acmayalım. İnsanların zevkine karısamayız sonucta. Tipinden hoslanır elmadan hoslanır. Alır. Ya da hava atacaktır. Alır. Kimseye karısamyız. Bu arada Iphone dan tiksiniyorum. :ehe

• Beğen
Tepkiler: klongs
Türe

Türe

Üye
Arkadaslar kotulemek icin buraya konu acmayalım. İnsanların zevkine karısamayız sonucta. Tipinden hoslanır elmadan hoslanır. Alır. Ya da hava atacaktır. Alır. Kimseye karısamyız. Bu arada Iphone dan tiksiniyorum. :ehe
Senin gibi insanlari seviyorum ya :d: anlayisli ve dobrasiniz :oke:

• Beğen
Tepkiler: FeC!
FeC!

FeC!

Üye
Sagol Kardesim. :)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Kim ne derse desin apple akıllı telefonda en üst seviyede en iyi telefonları onlar yapıyor. kötülemeye gerek yok :) bu arada ios fanatiği flan da değilim 14 senedir nokia kullanıyorum (: Yani gerçekler ortada malsef tarafsız eleştirmek gerekiyor :)

FeC!

FeC!

Üye
Tamam da o kadar pahalı olmasa keske. Gerek yok o parayı vermeye. S2 ile gayet iyi takılıyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: klongs
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Abi kim ne derse desin ama sıra bana geliyor sanki ya one x bende patlarsa şaşırmam hea :D bütün gün şarzda duruyor :D

mancukya

Üye
Bazen asiri sicaklarda Wifi, gps, 3g acik oldugunda tellerin hepsinde isinma sorunu asiri derecede oluyor mutlaka bu elamanda baska bir sorun vardir ama özellikle arabada dikkat etmekte her marka icin fayda var.
Birde GPU, Ram, CPU yüklenen uygulamalar kapatilmayip beklemede kaliyorsa oda asiri isinmaya sebeb oluyor.
Bu haber aslinda Iphone bölümünde olmaliydi ama her model cihazda bence ufacik olsada bir risk var.

blacktalon

blacktalon

Üye
telefon içinde biriktirmiş ısıyı bi anda çıkarmış :) hiç ısınmamış diyor adam

Symbianize

Symbianize

Üye
Danciliga bakarmisin android bolumunde nedense milyonlarca iphone arasindan 1 tane patliyo kesin gercek haberdir

FeC!

FeC!

Üye
Geliyorsan da laf atmaya calısıp durma!

Symbianize

Symbianize

Üye
Sence buraya boyle bir konunun acilmasi kotulemek degilmi istedigimi derim bende telefonumu savunurum senmi karisiyosun buna

klongs

klongs

Üye
senin telefonun senin şirketin değil

- - - Eklendi - - -

ayrıca tartışma çıkaracaksan android bölümüne gelme

Symbianize

Symbianize

Üye
Peki bisey sorcam bu konu niye burda resmen kotuluyorsuniz ve bu bolume ugrayanlar sadece androidciler degil android almak isteyenlerde bakiyor ama iphonu kotuleyerek insanlarin aklini celmeye hakkiniz yok bende size bisey demiyorum iphone alcaklara diyorum bolye bisey yoktur yalandir fandeoidcilerin uydurmasidir sadece bilgilendirme amacli tartisma degil

FeC!

FeC!

Üye
Ulan arkadasım! Ben yukarıda diyecegimi dedim. Amacın kotu senin. İlla tartısma cıkarmak istiyorsun. Fan boyluk yaptıgımız yok. Ama sen en hasını yapıyosun...

klongs

klongs

Üye
Peki bisey sorcam bu konu niye burda resmen kotuluyorsuniz ve bu bolume ugrayanlar sadece androidciler degil android almak isteyenlerde bakiyor ama iphonu kotuleyerek insanlarin aklini celmeye hakkiniz yok bende size bisey demiyorum iphone alcaklara diyorum bolye bisey yoktur yalandir fandeoidcilerin uydurmasidir sadece bilgilendirme amacli tartisma degil

biz kötülemiyoruz beğenmiyoruz nedenlerimizide yazıyoruz fanboyluk yapmıyoruz

Symbianize

Symbianize

Üye

biz kötülemiyoruz beğenmiyoruz nedenlerimizide yazıyoruz fanboyluk yapmıyoruz

Bu cep telefonlari genele acilsaydi gercekten inancaktim ama k.bakma burdayken bu konu istediginiz kadar fan degiliz diyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...