CABBAR
Üye
Kız arkadaşımla 4 yıl aynı sınıfta okuduk ama sanki 4.yıl tanıştık. Lise 3.sınıfta bi şekilde numarasını aldım sadece bir kere işim düştü mesaj attım. Lise 4.sınıfta biraz samimiyetimiz başladı ama öyle çok da değil hani. Ben o sıralar üniversiteye hazırlandığım için telefon kullanmıyordum. Derslerde konuşursak konuşurduk harici hiç konuşmazdık ama ikimizde birbirimize karşı boş değildik. Neyse lise bitti yıl sonu partisi falan derken son günlerde gittim konuştum işte kendine iyi bak hayatında başarılar falan. Ardından ekledim telefon alınca ilk işim sana mesaj atmak olacak dedim. Ama bunu söylerken elim ayağım titriyor. Telefonu aldım ben aldığım Ilk gün telefonda para yoktu atamadım ertesi gün yükledim attım. 15 gün öyle sadece mesajlaştık bir gün dayanamadım sevdiğimi söyledim. O gün akşam o da aynı duygular içinde olduğunu söyledi. 8 ağustos gelse 2 yıl olacak. Konuyu açan arkadaşa diyeceğim eğer gerçekten seviyorsa en uygun zamanı beklesin. Acele etmesin. Kızı bi tartsın gönlü var mi Yok mu bi anlasın. Kızın birkaç gün iyi davrandığını sonra terslediğini yazmışın bana kalırsa gönlü var
Amaaaa senin amacın gönül eğlendirmekse Yok yere kızı üzme derim ben. Haydi Allah yardımcın olsun. Haa bişey daha eğer olursa senin iş (inşallah olur) ilk zamanlar böyle çok mutlu olursun daha sonra birbirinizi tanımaya başladıkça sorun yasayabilirsiniz sabırlı olmayı bileceksin daha sonra herşey rayına oturur.
Amaaaa senin amacın gönül eğlendirmekse Yok yere kızı üzme derim ben. Haydi Allah yardımcın olsun. Haa bişey daha eğer olursa senin iş (inşallah olur) ilk zamanlar böyle çok mutlu olursun daha sonra birbirinizi tanımaya başladıkça sorun yasayabilirsiniz sabırlı olmayı bileceksin daha sonra herşey rayına oturur.
yazılarınızı okudukça başımdan geçenleri düşünüyorum senin duruma gelirsek red durumu yüksek ama yinede dene