BerivanAkagunduz
Üye
bende cananı çok seviyorum kız beni istememesine rağmen ama 2 hafta sonra doğum günü akşam arayıp doğum günün kutlu olsun canan seni çok seviyorum diyeceğim
O biraz yüzsüzlük olmuyormu yanlış anlama sakın
bende cananı çok seviyorum kız beni istememesine rağmen ama 2 hafta sonra doğum günü akşam arayıp doğum günün kutlu olsun canan seni çok seviyorum diyeceğim
Bak Abi Tavsiyesi Veriyim Sana İster Tak İster Takma Ama Öyle Bi Şey Yaparsan Hem Kızın Bütün Gününü Mahvedersin Hemde Kendi Saygını Yavaş Yavaş Konuşa Konuşa Olur Böyle Şeylerbende cananı çok seviyorum kız beni istememesine rağmen ama 2 hafta sonra doğum günü akşam arayıp doğum günün kutlu olsun canan seni çok seviyorum diyeceğim

Yok Önemli DeğilKıza Geçici Bi Süreliğine Bi Telefon Ayarlayıp Konuşmayı dene Derim Veya Bi Cafeye Gidin Beraber İşte Derslerden Falan Artık Kız Neyden Hoşlanıyosa Onlardan Aç Muhabbeti Lafı Biraz Çevir İşte Ufaktanda Kendine Pay Vur Kızın Sana Karşı Düşüncelerini Anlamaya Çalış Ama İlk Gündende Söyleyemezsin Tabiiki Böyle Biraz Takıl İşte Bi İki Hafta Falan ( Ben Telefon Bulmanı Tavsiye Ederim ) Sonra Zaten Herşey Net Bi Şekilde Belli Olur Sende Ona Göre Kıza Söylersin Yalnız Bişeyi Unutma Kız Seni Kanka Olarakta Görüyosa Yinede Söyle Ondan Sonra İçinde Kalmasın Sevdiğin Kızla Alelade Bi Arkadaş Gibi Konuşmak Çok Koyar İnsana
![]()
Tamam Fatoş Anladık OnuSeven Sevdiğine Sevdiğini Söylesin..
HZ. MUHAMMET..(s.a.v)

Seven Sevdiğine Sevdiğini Söylesin..
HZ. MUHAMMET..(s.a.v)
Tamma KızmaTamam Fatoş Anladık Onu![]()
Görürsen Net Ol Söyle..Aslında konuyu özetliyor da nasıl söyliyeceğım
O Zaman Cafeye Falan Götürecen Başka Yolu Yok Hani Okullar Tatile Girmiştir Heralde Kardeşiminki Tatilde Yalnış Bilmiyosam DemiDoğru arkadaş olmak pis koyuyo ama telefon işi olmaz eğer öyle bisi yaparsam anlaşılır önce fikrini almam lazım
Sen Kızla Bi Gün Konuş Bi Oturup Konuşalım Ne Zaman Müsaitsin Diye Ama Önceden Ne Konuşacağını Mutlaka Planla Ama Fazlada Hazırlama Kendini Ne Olur Ne Olmaz Birden Yıkılma Sonradan 
Biri Sana Damdan Düşer Gibi Direk Söylese Kabul Eder Misin Acaba
Tamma Kızma![]()
Görürsen Net Ol Söyle..

O Zaman Cafeye Falan Götürecen Başka Yolu Yok Hani Okullar Tatile Girmiştir Heralde Kardeşiminki Tatilde Yalnış Bilmiyosam DemiSen Kızla Bi Gün Konuş Bi Oturup Konuşalım Ne Zaman Müsaitsin Diye Ama Önceden Ne Konuşacağını Mutlaka Planla Ama Fazlada Hazırlama Kendini Ne Olur Ne Olmaz Birden Yıkılma Sonradan
- - - Eklendi - - -
Yok Ya Kızmadım Zaten![]()
Kabul EtmemO Zaman Cafeye Falan Götürecen Başka Yolu Yok Hani Okullar Tatile Girmiştir Heralde Kardeşiminki Tatilde Yalnış Bilmiyosam DemiSen Kızla Bi Gün Konuş Bi Oturup Konuşalım Ne Zaman Müsaitsin Diye Ama Önceden Ne Konuşacağını Mutlaka Planla Ama Fazlada Hazırlama Kendini Ne Olur Ne Olmaz Birden Yıkılma Sonradan
- - - Eklendi - - -
Yok Ya Kızmadım Zaten![]()

Zor Ama Uğraşmak Zorundasın Gerçekten Seviyorum DiyosanZor isim zor ...

Eee Çocuğa Niye Öyle Diyon O Zaman Acaba ^^
Kabul Etmem![]()
yanlış anlamadım ama nasıl oluyor anlayamadım pekO biraz yüzsüzlük olmuyormu yanlış anlama sakın

Ya Kıza Direk Damdan Düşer Gibi Söyleyince Kabul Edermi Onu Diyo Direk Olarak Öyle Bişey Yapman Yanlış Oluryanlış anlamadım ama nasıl oluyor anlayamadım pek![]()

yanlış anlamadım ama nasıl oluyor anlayamadım pek![]()
6 aydır bekliyorum bu gelecek 2 haftayı hemde çok sabırsızlıkla 6 aydır o beni sevmesede bırakmıyorum işteYani kız sevmiyorsa zorlayamam sevgimi içimde yaşarım
Aman Diyim Sakın Öyle Yapma Sevmiyosa Unutmaya Çalış ( Ben Bu Sigaraya Boşuna Başlamadım ( Sen Sakın Başlama !!! ) ) Unutamıyosan Bile En Azından Kızın Yanında Unutmuş Gibi Yap Kıza Güçsüz GörünmeYani kız sevmiyorsa zorlayamam sevgimi içimde yaşarım

seninde benimde bir şansımız var benimki %0,2 iken seninki %80lerdeya hemen reddetti moduna bağladınız belki o da seviyor