Telefon Tavsiyesi Xperia Arc S mi Yoksa Arc Mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Xperia Arc S mi Yoksa Arc Mi ?
Merhaba beyler. Abim n97 minisi var yeni telefon alıcakta. Xperia Arc S düşünüyodu fiyatı pahalı geldi Xperia Arc almak istiyor ama almışkende iyisini almak istiyor. Sizce arasındaki farklar nelerdir ve Arc önerirmisiniz ? Bi işlemci için 100 tl fazla verilip alınırmı sizce ? Yorumlarınız için teşekkürler. :)

Türe

Türe

Üye
[video=youtube;F1p1QQVuF24]http://www.youtube.com/watch?v=F1p1QQVuF24&feature=related[/video]

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Fiyat farkı çok ise atıyorum 100 lira kadar gereksiz olur S almak.Performansları arasında pek fark yok.
Arc ve Neo V iyi tercih olur 750-800 liraya kadar bulunabilir sanırım.

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Arc 1.280 TL civarları ama ya 750-800 e nerede varki ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
1.280 TL mi oha :oha: Netten fiyatlara baktım Arc 930 Arc S 830 liradan baslıyo S daha pahalı olması lazımken bi saçmalık var neyse.
O paraya degmez o cihazlar kesinlikle.Neo V daha iyi bir tercih olur. 1300 lira ona verecegine az daha ekle Xperia S al bu ne be :ah

• Beğen
Tepkiler: Placebo-

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
1.280 TL mi oha :oha: Netten fiyatlara baktım Arc 930 Arc S 830 liradan baslıyo S daha pahalı olması lazımken bi saçmalık var neyse.
O paraya degmez o cihazlar kesinlikle.Neo V daha iyi bir tercih olur. 1300 lira ona verecegine az daha ekle Xperia S al bu ne be :ah

Xperia Arc
GOLD BİLGİSAYAR

VATAN COMPUTER

HEPSİ BURADA

Gördüğün gibi en ucuzu hepsi buradaki 1000 TL Diğerleri 1200- 1300 arası..
Valla abim bu arc ın tasarımına bayılıyor ya kesnlkle değiştirmez heralde gerçekten kendine hayran bırakan tasarımı var. Da sen 900 Tl ye bulduğun siteleri söylermisin kardeşim ? :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
850 lira üstünü asla vermezdim o cihazlara tasarımı harika olabilir ama donanım o parayı haketmez.

Üstte fiyat indeksleri var ayrıca Neo V tasarımı da iyidir.

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Hımm inceledim bayağı da bu sitelerden daha önce alanlar varmı bi sorun çıkarmı acaba ondan korkuyorum ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bilemiyorum ne kadar güvenli.Sadece göz gezdirmistim nette biraz daha ucuz oldugunu biliyorum ama 830 ile 1.280 lira kadar bi fark olmamalı.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
1050 tl arc s ve kesinlikle al s derim işlemci süper karma bir kere bile yaşamadım

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
her yerde hepsiburada da aynı fiyat ben bulunduğum yerdeki bir telefoncundan aldim

Placebo-

Placebo-

Üye
Gerçekten almışken en iyisini almak istiyorsa Xperia Arc S olmalıdır bu. :)

Yerlikaya_96

Üye
ben 625 e aldım xperia arc'ımı gayette temiz ve sorunsuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...