Ayıp Yazık Günah Diyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Allah ıslah eylesin o çocuğu, Fakat bunun sorumlusu Aile Anne, Baba...

__xXx__

__xXx__

Üye
:oke: Ben senin yanlış bir şey yapacağını düşünmüyorum o yüzden izin almadan istediğin adamı dövüp b.k çuvalı gibi sallayabilirsin... :ehe

peki işe demirle mi başlayayım çelikle mi yoksa combo mu yapayım patron?:D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
peki işe demirle mi başlayayım çelikle mi yoksa combo mu yapayım patron?:D
:hmmm Bence demir yeterli o darbeyle bir daha kalkamaz, kalkarsa bu sefer çelik dene. ;) baktın hala direniyo kuzene yaptığın gibi kes soluğunu...:ehe

Emrgncy

Emrgncy

Üye
__xXx__

__xXx__

Üye

Arda bence Kafasına sık ve "Bu bir uyarıdır, Bir daha yaparsan bu sefer ayaklarına sıkarım" de :ehe

:D olur hidayet abi önce metallerimin tadına baktırırım sonra da dediğin gibi kafasına sıkar bu bir uyarıdır bi daha olursa topuklarına sıkarım derim:d:

bill_

bill_

Üye
kesinlikle çocuk yetiştirirken çok dikkat etmek gerek Allaha şükür iyi yetiştirilmilişim :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
Allah korusun ya ne böyle bie insan olmaysk .ne evlat olmaya nede evlat sahibi olmaya Allah muhafaza .

e.c

Üye
    Konu Sahibi
Allah korusun ya ne böyle bie insan olmaysk .ne evlat olmaya nede evlat sahibi olmaya Allah muhafaza .
valla kendimden utandım orda anneannesi sevgiyle yaklaştıkça küfür ediyor varmı böyle bir şey

MasteLaa

MasteLaa

Üye
YAzıklar olsun ona..Ben olsam 1 dk daha arkadaşlık etmezdim ama seni de anlıyorum ..

e.c

Üye
    Konu Sahibi
YAzıklar olsun ona..Ben olsam 1 dk daha arkadaşlık etmezdim ama seni de anlıyorum ..
etmiyeceğim zaten artık sadece selamlaşma o da selam vermek sünnet almak farz olduğu için o selam verir mutlaka beni gördüğünde farz olduğu için aleykümselam derim

Placebo-

Placebo-

Üye
Kafir adam selam verse ne olur?
Müslümanlıkta af edersin ama her b.k'u yiyeceksin ama annene babana saygın olacak en azından. En büyük günahlardan biri budur.
Selamını bile alma.
Bende tek büyüdüm. Ama allahtan annem, babam beni iyi yetiştirdi. Herşey onlarda bitiyor diyeceğimde anne ne yapsın yazık! Bu arabesk rap denen olaydanda nefret ediyorum. İki, üç geri zekalı çıkıp şarkı söylüyorlar. Resmen beyin yıkama programı. O kadar probleminiz varsa açın metal dinleyin, bundan iyidir. (Örnek: ben. :ehe: ) Öyle bir oğlum olacak bak onu ne yapardım ben. Sen bir kaç arkadaş topla, sıkıştır şunu bir köşede ezgi ablanın selamı var de. :D Şaka yahu. Hakkatten al bir kaç arkadaşını içme filan bilmem ne de. Aile meselesine girme. Sana ne benim ailemden filan der kavga büyür. Çocuğun annesine ne kadar acıdım bilemessin şimdi. :(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
etmiyeceğim zaten artık sadece selamlaşma o da selam vermek sünnet almak farz olduğu için o selam verir mutlaka beni gördüğünde farz olduğu için aleykümselam derim
Ben olsam gayet yumuşak bir şekilde davranır, güzel güzel telkinlerde bulunurum. Belli mi olur her şeyde bir hikmet gizli, Allah onun kalbini senin yumuşak davranman sebebi ile dilerse ıslah eder... :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
FatoŞ

FatoŞ

Üye
Kelamıma Şöyle Başlamalıyım ALlah Hidayet Etsin..
Allah Düzeltsin ..Çocuğa Küfür Etmeye Gerek Yok İşe Yaramaz Lakin dua Edin DErim..
Ona Kelamlarınız ..

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
valla bende bir daha konuşmucam sadece selamlaşma felan..öyle biri değil diye biliyordum..ama öyle çıktı geçen sene böyle değildi içki,sigare,kova felan yapmaya başladı bu sene çok değişmiş gerçekten birde arabesk rapa başlamış ondan oldu diyor başlarım böyle arkadaşa böyle işe..

bence ilk onu düzeltmeye çalış olmazsa kes ilişkiyi.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:oha: Şuan dehşet içindeyim

e.c

Üye
    Konu Sahibi
Kafir adam selam verse ne olur?
Müslümanlıkta af edersin ama her b.k'u yiyeceksin ama annene babana saygın olacak en azından. En büyük günahlardan biri budur.
Selamını bile alma.
Bende tek büyüdüm. Ama allahtan annem, babam beni iyi yetiştirdi. Herşey onlarda bitiyor diyeceğimde anne ne yapsın yazık! Bu arabesk rap denen olaydanda nefret ediyorum. İki, üç geri zekalı çıkıp şarkı söylüyorlar. Resmen beyin yıkama programı. O kadar probleminiz varsa açın metal dinleyin, bundan iyidir. (Örnek: ben. :ehe: ) Öyle bir oğlum olacak bak onu ne yapardım ben. Sen bir kaç arkadaş topla, sıkıştır şunu bir köşede ezgi ablanın selamı var de. :D Şaka yahu. Hakkatten al bir kaç arkadaşını içme filan bilmem ne de. Aile meselesine girme. Sana ne benim ailemden filan der kavga büyür. Çocuğun annesine ne kadar acıdım bilemessin şimdi. :(

valla annesi sürekli o küfür edince diyorduki ben senin annenim bana öyle deme felan diyordu.sonra bak sen benim gibi anneyi nerde bulcan öpte başına koy diyordu her defasında böyle diyordu.annenin böyle yaklaşımıda kötü geldi bana..bende bir ara dedimki annen o senin öyle deme dedim bırak ya dedi bende fazla üstelemedim

TheMadness

TheMadness

Üye
Ben de tek büyüdüm. Ailenin bunda rolü çok yüksek veya arkadaş cevresinin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...