Ben senin yanlış bir şey yapacağını düşünmüyorum o yüzden izin almadan istediğin adamı dövüp b.k çuvalı gibi sallayabilirsin...
![]()

peki işe demirle mi başlayayım çelikle mi yoksa combo mu yapayım patron?![]()
Bence demir yeterli o darbeyle bir daha kalkamaz, kalkarsa bu sefer çelik dene. 
Bence demir yeterli o darbeyle bir daha kalkamaz, kalkarsa bu sefer çelik dene.
baktın hala direniyo kuzene yaptığın gibi kes soluğunu...
![]()

peki işe demirle mi başlayayım çelikle mi yoksa combo mu yapayım patron?![]()

Arda bence Kafasına sık ve "Bu bir uyarıdır, Bir daha yaparsan bu sefer ayaklarına sıkarım" de![]()
olur hidayet abi önce metallerimin tadına baktırırım sonra da dediğin gibi kafasına sıkar bu bir uyarıdır bi daha olursa topuklarına sıkarım derim
Türkçeyi doğru kullanın, kullandırın!kesinlikle çocuk yetiştirirken çok dikkat etmek gerek Allaha şükür iyi yetiştirilmilişim![]()

valla kendimden utandım orda anneannesi sevgiyle yaklaştıkça küfür ediyor varmı böyle bir şeyAllah korusun ya ne böyle bie insan olmaysk .ne evlat olmaya nede evlat sahibi olmaya Allah muhafaza .
böyle adamı vercen elime kemiklerini kırıp b.k çuvalı gibi atcam bi yere herife bak

etmiyeceğim zaten artık sadece selamlaşma o da selam vermek sünnet almak farz olduğu için o selam verir mutlaka beni gördüğünde farz olduğu için aleykümselam derimYAzıklar olsun ona..Ben olsam 1 dk daha arkadaşlık etmezdim ama seni de anlıyorum ..
: ) Öyle bir oğlum olacak bak onu ne yapardım ben. Sen bir kaç arkadaş topla, sıkıştır şunu bir köşede ezgi ablanın selamı var de.
Şaka yahu. Hakkatten al bir kaç arkadaşını içme filan bilmem ne de. Aile meselesine girme. Sana ne benim ailemden filan der kavga büyür. Çocuğun annesine ne kadar acıdım bilemessin şimdi. 
Ben olsam gayet yumuşak bir şekilde davranır, güzel güzel telkinlerde bulunurum. Belli mi olur her şeyde bir hikmet gizli, Allah onun kalbini senin yumuşak davranman sebebi ile dilerse ıslah eder...etmiyeceğim zaten artık sadece selamlaşma o da selam vermek sünnet almak farz olduğu için o selam verir mutlaka beni gördüğünde farz olduğu için aleykümselam derim

valla bende bir daha konuşmucam sadece selamlaşma felan..öyle biri değil diye biliyordum..ama öyle çıktı geçen sene böyle değildi içki,sigare,kova felan yapmaya başladı bu sene çok değişmiş gerçekten birde arabesk rapa başlamış ondan oldu diyor başlarım böyle arkadaşa böyle işe..
Kafir adam selam verse ne olur?
Müslümanlıkta af edersin ama her b.k'u yiyeceksin ama annene babana saygın olacak en azından. En büyük günahlardan biri budur.
Selamını bile alma.
Bende tek büyüdüm. Ama allahtan annem, babam beni iyi yetiştirdi. Herşey onlarda bitiyor diyeceğimde anne ne yapsın yazık! Bu arabesk rap denen olaydanda nefret ediyorum. İki, üç geri zekalı çıkıp şarkı söylüyorlar. Resmen beyin yıkama programı. O kadar probleminiz varsa açın metal dinleyin, bundan iyidir. (Örnek: ben.: ) Öyle bir oğlum olacak bak onu ne yapardım ben. Sen bir kaç arkadaş topla, sıkıştır şunu bir köşede ezgi ablanın selamı var de.
Şaka yahu. Hakkatten al bir kaç arkadaşını içme filan bilmem ne de. Aile meselesine girme. Sana ne benim ailemden filan der kavga büyür. Çocuğun annesine ne kadar acıdım bilemessin şimdi.
![]()