hm Şarj ne kadar gidiyo?Kullanmıyorum ama güzel telefon kullanışlı. fiyatına uygun bence
xperia mini pro yerine xperia pro öneririm

BENDE BU ÖNERİLERİ DİKKATE ALMAYI ÖNERİYORUM KENDİ KENDİME
ben de bu öneriyi dinlemeni öneririm.

xperia mini pro yerine xperia pro öneririm
Sizce Xperia Mini Pro almalımıyım kullanan arkadaşlar bana bi yardım edin bilgi verin lütfen![]()
bence sağlığınla oynama !

aman arkadaş ben symbianımla mutluyum taka maka ama olsun

sakın hocam uzak dur xperia mini pro dünyanın en çok radyasyon yayan telefonları arasında 1.65 Watt/KG normal miniyi bilmiyorum ama oda en az 1.20 den yukarıdadır telefon alırken sağlığınızada dikkat edin hocam sağır olursunuz vallaha
ben neden xperia neo v mi wonder mi diyenlere wonder diyorum çünkü 0.54 Watt/KG radyasyon yayıyor neo v ise 1.30 küsür diye hatırlıyorum yazık günah hocam sonra dersiniz benim başım ağrıyor yok bluetooth kulaklıkmı alsam caba v.s v.s
yapma abi be ben hiç o konudan düşünmemiştim bak ama sağol bilgilendirdiğin için
- - - Eklendi - - -
aman arkadaş ben symbianımla mutluyum taka maka ama olsun
- - - Eklendi - - -
Güzel telefon hiç kullanmadım ama nette 1-2 tane tanıtım videosunu izledim
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızabi bu sitede 0,46W/kg yazıyo kafam karıştı.![]()

sakın hocam uzak dur xperia mini pro dünyanın en çok radyasyon yayan telefonları arasında 1.65 Watt/KG normal miniyi bilmiyorum ama oda en az 1.20 den yukarıdadır telefon alırken sağlığınızada dikkat edin hocam sağır olursunuz vallaha
ben neden xperia neo v mi wonder mi diyenlere wonder diyorum çünkü 0.54 Watt/KG radyasyon yayıyor neo v ise 1.30 küsür diye hatırlıyorum yazık günah hocam sonra dersiniz benim başım ağrıyor yok bluetooth kulaklıkmı alsam caba v.s v.s
Evet 2010 ve 2011 de üretilen modelleri var.nasıl yani 2 çeşit xperia mini pro mu var ? anlamadım
her neyse benim dediğim cinsten xperia pro ise uzak dur sağır olursun baş ağrısından kıvranırsın vallaha