lumia800 ve 900e bir odul daha

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ali.cooper

Üye
Bizlere ne kadar değer verdiğini gösteriyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
he hatirladim cezaliydi bitti heralde cezasi. Neyse hunkarim ben resmi olarak nokia Turkiyenin dedigine bakarim. Ama yalan ama dogru adamlar dil paketi uzerinde calişiliyor yakinda cikicak diyorlar. Bunun dişindakiler sadece tahmin olur ve insanlari yanliş yonlendirme olur.

ali.cooper

Üye
Dünyayı yeniden keşfetmeyecekler ya. Türkçe dil paketleri forumlarda bile mevcut Cihaz çıkalı 10 ay olacak

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dünyayı yeniden keşfetmeyecekler ya. Türkçe dil paketleri forumlarda bile mevcut Cihaz çıkalı 10 ay olacak

o dil paketleri sadece custom romlarda unlock cihazlara kurulabilir ve sadece hazirlandigi rom icin kullanilabilir başka custom roma kurulamaz. Ayrica o dil paketleri tamamen cihazinizi Turkceleştirmez sadece belli menu ve uygulamalarda gecerlidir. Siz de takdir edersiniz ki uretici firmalarin boyle yarim bir paketle cihaz satmalari imkansiz. Herşeyden once o dil paketi sanayi ve ticaret bakanligi tarafindan onaylanmalidir. Yoksa ithalat izni alinamaz. Ayrica operatorlerin de Turkiyede satişa cikacak cihazlar icin rom ve internet ve dil ayarlarini hazirlamasi gerekir.

ali.cooper

Üye
Uluslararası şirketler sürekli bunu yapıyor.Türkçe menüsüz cihazlar etrafımızda dolaşıp duruyor.10 ay çok uzun süredir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uluslararası şirketler sürekli bunu yapıyor.Türkçe menüsüz cihazlar etrafımızda dolaşıp duruyor.10 ay çok uzun süredir.

hangi uluslararasi şirketler Turkce arayuz olmayan cihazi satiyor ben hic gormedim. Oyle olsaydi ayni şirketler lumia900u coktan getirip satarlardi.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Evet hocam Kesinlikle şimdiki lumialar gelmeyecekmiş anca WP8liler Son zamanda benim de kaynaklarım güçlendi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ali abideki kaynak hiçbiyerde yok :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu haberlerin kaynağı neresi yahu? :hmmm

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
wp lara flash player gelecek mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt