Ajdar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
helal olsun adama dıyorum her platformda adından soz ettırıyor burda bıle adına konu acılmıs daha ne denır baska.kendısıyle dalga gecenlerden kat be kat zekı bır adam.zekı olmasa bu kadar konusulmazdı hakkında.kendısıyle dalga gecıp gundeme getırenlere enayı kerızler sızın sayenızde populer oluyorum dıyordur kıs kıs gulerek.

katılıyorum arkadaşa

__xXx__

__xXx__

Üye
sırf bu adam yüzünden endüstri okumayı bıraktım mühendislik dışı alan okumak istiyorum

e.c

Üye
şahdamar

sem_sen

Üye
Herkes o adamı gerizekalı sanıyor ama o adam senden benden zeki. Ünlü olmanın yolınu iyi bulmus. Bakın adam icin konu actınız. Tarkan icin konu actınız mı? Videoları 30m izlenmis. Bir cok unlude bu yok. Şu anda Turkiyede Ajdar desen herkes bilir. Ama bazı şarkıcılardan haberi olmayan vardır. :)
çok hsklıdın şimdi bu bir kanalda prgram yapsa izlenmez mi buna küfür eden bir sürü kişi çatır çatır izler haklısın adam hepimizden zeki

__xXx__

__xXx__

Üye
adam hepimizden zeki değil sadece işini biliyor

DDorlion

DDorlion

Üye
Hayata Küsme Nedenim Kendini Çok Büyük Bir Sanatcı Zannedip Şaka Kurbanı Olan Ve Şakada Bir Konser İçin 250 Bin Dolar İsteyen Hastane Kaçkını ...

__xXx__

__xXx__

Üye
ama hülya avşara fena laf sokmuştu :hmmm

FeC!

FeC!

Üye
Babamın öğrencileri telefon numarasını bulmus. Aramıslar. Cok buyuk hayranınız sarkı soylermisiniz demisler. :) Musait degilim su an baska zaman soyliyim demis. :D

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
... israfı :)

Adilx05

Adilx05

Üye
Sperm İsrafı Bu Adam Kesinlikle :kop:

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Kendisi Çikita muz klibi çekimlerinde 2.5 kilo muz yediğini söyledikden sonra bu adamın maymundan geldiği hakkındaki şüphelerim ortadan kalktı

Corrupt

Corrupt

Üye
Aykut gibi bi mahluk başka açıklaması yok

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
akılsız biri olarak tanınmaktansa ölmeyi tercih ederim

MrTech

MrTech

Üye
Muzdan Onun Sayesinde Tiksindigim CirkinMaymun :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hiç bi şey düşünmüyorum

codblackops2

codblackops2

Üye
Allah bizi ajdarla sınıyor atlatabiliriz bu günleri sakin olun.

ByGolsime

Üye
Ben ona başka gözle bakıyorum :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Türkiye'ye böyle bir star bi daha gelmez, hazır aramızda iken değerini bilin arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...