hayırlısı olsun kardeşim be inşallah. :( :bye2: iyi geceler abim
StunnerDead Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hayırlısı olsun kardeşim be inşallah. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abim
OttomaN TigeR' Alıntı: hayırlısı olsun kardeşim be inşallah. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abim
CABBAR Üye OttomaN TigeR' Alıntı: giden Arda yav ben buradayım Genişletmek için tıkla ... Eee perde kapandı dedin iyi geceler dedin abi
OttomaN TigeR' Alıntı: giden Arda yav ben buradayım Genişletmek için tıkla ... Eee perde kapandı dedin iyi geceler dedin abi
CABBAR Üye StunnerDead' Alıntı: bende gidiyorum gençler. Genişletmek için tıkla ... Hayırdır nereye mahir
OttomaN TigeR Üye StunnerDead' Alıntı: iyi geceler abim Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Eee perde kapandı dedin iyi geceler dedin abi Genişletmek için tıkla ... sanırım ben iyi değilim
StunnerDead' Alıntı: iyi geceler abim Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Eee perde kapandı dedin iyi geceler dedin abi Genişletmek için tıkla ... sanırım ben iyi değilim
CABBAR Üye Pondusss' Alıntı: ne oluyor, herkes gitti Genişletmek için tıkla ... Bende bi sahur yapsam iyi olacak vakiy geliyor
Pondusss' Alıntı: ne oluyor, herkes gitti Genişletmek için tıkla ... Bende bi sahur yapsam iyi olacak vakiy geliyor
CABBAR Üye OttomaN TigeR' Alıntı: - - - Eklendi - - - sanırım ben iyi değilim Genişletmek için tıkla ... Abi uykulu uykulu mu yazıyorsun
OttomaN TigeR' Alıntı: - - - Eklendi - - - sanırım ben iyi değilim Genişletmek için tıkla ... Abi uykulu uykulu mu yazıyorsun
OttomaN TigeR Üye rabbace' Alıntı: Bende bi sahur yapsam iyi olacak vakiy geliyor Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Abi uykulu uykulu mu yazıyorsun Genişletmek için tıkla ...
rabbace' Alıntı: Bende bi sahur yapsam iyi olacak vakiy geliyor Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Abi uykulu uykulu mu yazıyorsun Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: kapandı herkese .tebessüm iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeşim. sana doymadık ama neyse...
OttomaN TigeR' Alıntı: kapandı herkese .tebessüm iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeşim. sana doymadık ama neyse...
CABBAR Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... 3 sandviç ve 1 litre meyve suyu yeter mi abi
OttomaN TigeR Üye Vatron' Alıntı: iyi geceler kardeşim. sana doymadık ama neyse... Genişletmek için tıkla ... abi aynen ya.
Vatron' Alıntı: iyi geceler kardeşim. sana doymadık ama neyse... Genişletmek için tıkla ... abi aynen ya.
Amaru Shady Üye rabbace' Alıntı: Bende bi sahur yapsam iyi olacak vakiy geliyor Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun
rabbace' Alıntı: Bende bi sahur yapsam iyi olacak vakiy geliyor Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun
OttomaN TigeR Üye rabbace' Alıntı: 3 sandviç ve 1 litre meyve suyu yeter mi abi Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye Furkan hey man do you speak English? - - - Eklendi - - - Murat abi biraz daha buradayım.