CABBAR
Üye
13 yaşında şehri terk ettim. Ayda 1 falan gidiyordum önceden, şimdi yılda 1 gidiyorum. Geçen ay oradaydım ama haftaya sürpriz yapıp arkadaşlarımı görmeye gitmeyi düşünüyorum![]()
Olurda görüşmek istersen haberleşelim

13 yaşında şehri terk ettim. Ayda 1 falan gidiyordum önceden, şimdi yılda 1 gidiyorum. Geçen ay oradaydım ama haftaya sürpriz yapıp arkadaşlarımı görmeye gitmeyi düşünüyorum![]()

Bursa'dayken bir Sakaryalı abim vardı bana '' Sakarya'nın gençleri çakır olur,gözü pek olur'' demişti![]()

nasıl bi espriydi bu 
yok abiiib

Abim hayırdır ??Yok kardeşim boşver. .
- - - Eklendi - - -
Cidden canım sıkkın gökçen abi![]()
Süperrrdaha 5 miş yanlış saymışımyani daha gitmiyom

Merhaba kuzum sana da hayırlı kandiller nasılsın uzun zamandır göremiyordumselam. hayırlı kandiller.

eyi ısrar ettiniz söyleyim. Kısacası Sevgilimle kavga ettik be abi. 100. kavga edişimiz belki ama . 4 5 saat dir cevap vermiyor. naz yapıp cevap vermese anlayacam da konuşurken daha dogrusu tartışırken tam ortasında mesaj atmayı bıraktı ulaşamıyorumda.

eyi ısrar ettiniz söyleyim. Kısacası Sevgilimle kavga ettik be abi. 100. kavga edişimiz belki ama . 4 5 saat dir cevap vermiyor. naz yapıp cevap vermese anlayacam da konuşurken daha dogrusu tartışırken tam ortasında mesaj atmayı bıraktı ulaşamıyorumda.
selam. hayırlı kandiller.
Hayırlı kandiller murat abiselam. hayırlı kandiller.

Yapma bunu Furkan
evet gözüm pektir. 3 4 tane var. Pek çok yani
nasıl bi espriydi bu
![]()

Olurda görüşmek istersen haberleşelim![]()

selam. hayırlı kandiller.
hoş geldin abi ya.
Abim hayırdır ??
daha 5 miş yanlış saymışımyani daha gitmiyom

Olmazsa sevmiyordurHer ilişki de olur öyle be mahir sıkma canını![]()