benim başlattığım, Arda ve Can Paşaların devam ettirdiği lakap. Peki smart kolay gelsin :tebessüm:
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: benim başlattığım, Arda ve Can Paşaların devam ettirdiği lakap. Genişletmek için tıkla ... Peki smart kolay gelsin
Pondusss' Alıntı: benim başlattığım, Arda ve Can Paşaların devam ettirdiği lakap. Genişletmek için tıkla ... Peki smart kolay gelsin
onurahmet03 Üye __xXx__' Alıntı: hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... H.Bulduk arda abi :I - - - Eklendi - - - StunnerDead' Alıntı: A.selam :hoşgeldin kandilin mubarek olsn Genişletmek için tıkla ... Sağol mahirim seninde
__xXx__' Alıntı: hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... H.Bulduk arda abi :I - - - Eklendi - - - StunnerDead' Alıntı: A.selam :hoşgeldin kandilin mubarek olsn Genişletmek için tıkla ... Sağol mahirim seninde
onurahmet03 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam Onur hoşgeldin. Genişletmek için tıkla ... h.bulduk gökçen abi
CABBAR Üye onurahmet03' Alıntı: Ne güzel hemşeri neresindesin afyonun sanada hayırlı kandiller Genişletmek için tıkla ... Şuhut Ama sakaryada öğrenciyim
onurahmet03' Alıntı: Ne güzel hemşeri neresindesin afyonun sanada hayırlı kandiller Genişletmek için tıkla ... Şuhut Ama sakaryada öğrenciyim
Amaru Shady Üye onurahmet03' Alıntı: H.Bulduk arda abi :I - - - Eklendi - - - Sağol mahirim seninde Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin. Yeni gördüm kusura bakma
onurahmet03' Alıntı: H.Bulduk arda abi :I - - - Eklendi - - - Sağol mahirim seninde Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin. Yeni gördüm kusura bakma
onurahmet03 Üye rabbace' Alıntı: Şuhut Ama sakaryada öğrenciyim Genişletmek için tıkla ... Şişt kötüymüş ben merkez
MasteLaa Üye onurahmet03' Alıntı: Ne güzel hemşeri neresindesin afyonun sanada hayırlı kandiller Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin kuzum nasılsın iyisindir inşallah ??
onurahmet03' Alıntı: Ne güzel hemşeri neresindesin afyonun sanada hayırlı kandiller Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin kuzum nasılsın iyisindir inşallah ??
onurahmet03 Üye Pondusss' Alıntı: hoşgeldin. Yeni gördüm kusura bakma Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk
Amaru Shady Üye rabbace' Alıntı: Şuhut Ama sakaryada öğrenciyim Genişletmek için tıkla ... Adapazarı mı?
MasteLaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: bu arada bizi perdeye ne oldu Genişletmek için tıkla ... En son 10 daydı abim
onurahmet03 Üye MasteLaa' Alıntı: Hoş geldin kuzum nasılsın iyisindir inşallah ?? Genişletmek için tıkla ... H.bulduk kuzum iyiyimde insan olup hayvan avatarıyla ban lafına alındım
MasteLaa' Alıntı: Hoş geldin kuzum nasılsın iyisindir inşallah ?? Genişletmek için tıkla ... H.bulduk kuzum iyiyimde insan olup hayvan avatarıyla ban lafına alındım
Amaru Shady Üye onurahmet03' Alıntı: Şişt kötüymüş ben merkez Genişletmek için tıkla ... Sakarya'ya kötü diyemezsin, orada büyüdüm ben
onurahmet03' Alıntı: Şişt kötüymüş ben merkez Genişletmek için tıkla ... Sakarya'ya kötü diyemezsin, orada büyüdüm ben
__xXx__ Üye evet cevabı veriyorum bazı tavanlarda gördüğümüz pervaneler ortamı yada havayı ısıtmaz nedeni ise pervane döndükçe ufak bir dairesel hava akımı oluşur bu da havadaki gazın kendisine surterek ısınmasına neden olur hava soguyacagina ısınır cevap buydu
evet cevabı veriyorum bazı tavanlarda gördüğümüz pervaneler ortamı yada havayı ısıtmaz nedeni ise pervane döndükçe ufak bir dairesel hava akımı oluşur bu da havadaki gazın kendisine surterek ısınmasına neden olur hava soguyacagina ısınır cevap buydu